Zgjedhimi i foljes mordant në anglisht në të gjitha kohët

Këtu janë tabelat e zgjedhimit të foljes mordant në anglisht.

Zgjedhimi e foljes mordant në kohën e tashme

Present Tense

 • I mordant
 • you mordant
 • he|she|it mordants
 • we mordant
 • you mordant
 • they mordant

Present Continuous

 • I am mordanting
 • you are mordanting
 • he|she|it is mordanting
 • we are mordanting
 • you are mordanting
 • they are mordanting

Present Perfect

 • I have mordanted
 • you have mordanted
 • he|she|it has mordanted
 • we have mordanted
 • you have mordanted
 • they have mordanted

Present Perfect Continuous

 • I have been mordanting
 • you have been mordanting
 • he|she|it has been mordanting
 • we have been mordanting
 • you have been mordanting
 • they have been mordanting

Si t'i përdorim këto kohë zgjedhimi në anglisht? Present shpreh zakonin, frekuancën, të vërtetën e përgjithshme dhe gjendjen e zakonshme në anglisht. Present Continuous shpreh kryesisht idenë e një veprimi ose aktiviteti që është ende në vazhdim e sipër. Present Perfect shpreh atë që lidhet gjithmonë me të tashmen ose me pasojën e një ngjarjeje. Së fundi, Present Perfect Continuous lidhet me idenë e aktivitetit në kohëzgjatje.

Zgjedhimi i foljes mordant në kohët e shkuara

Simple past

 • I mordanted
 • you mordanted
 • he|she|it mordanted
 • we mordanted
 • you mordanted
 • they mordanted

Past continuous

 • I was mordanting
 • you were mordanting
 • he|she|it was mordanting
 • we were mordanting
 • you were mordanting
 • they were mordanting

Past perfect

 • I had mordanted
 • you had mordanted
 • he|she|it had mordanted
 • we had mordanted
 • you had mordanted
 • they had mordanted

Past perfect continuous

 • I had been mordanting
 • you had been mordanting
 • he|she|it had been mordanting
 • we had been mordanting
 • you had been mordanting
 • they had been mordanting

Si i përdorni këto kohë zgjedhiminë anglisht? Simple Past shpreh veprime tashmë të përfunduara që nuk kanë lidhje me të tashmen, veprime ose zakone të së shkuarës. Përdoret shumë shpesh në anglisht. Past Continous nga ana tjetër përdoret për të folur për veprimet e vazhdueshme në të kaluarën ose një veprim të kaluar akoma në progres kur ndodh një veprim tjetër. Past Perfect përdoret për të treguar se veprimi ka ndodhur përpara një veprimi tjetër në të kaluarën. Dhe së fundi, Past Perfect Continuous përdoret për t'iu treguar një veprim të vazhdueshëm në të kaluarën që ka vazhduar deri në momentin e nisjes së një veprimi tjetër të kaluar.

Zgjedhimi foljes mordant në kohët e ardhshme

Future

 • I will mordant
 • you will mordant
 • he|she|it will mordant
 • we will mordant
 • you will mordant
 • they will mordant

Future continuous

 • I will be mordanting
 • you will be mordanting
 • he|she|it will be mordanting
 • we will be mordanting
 • you will be mordanting
 • they will be mordanting

Future perfect

 • I will have mordanted
 • you will have mordanted
 • he|she|it will have mordanted
 • we will have mordanted
 • you will have mordanted
 • they will have mordanted

Future perfect continuous

 • I will have been mordanting
 • you will have been mordanting
 • he|she|it will have been mordanting
 • we will have been mordanting
 • you will have been mordanting
 • they will have been mordanting

Si i përdorni këto kohë zgjedhore në anglisht? Future përdoret për të folur për veprime faktike në të ardhmen. Future Continuous përdoret për të folur për gjërat që do të ndodhin në të ardhmen. Future Perfect është një kohë zgjedhore që nuk përdoret shpesh në anglisht, kjo kohë zgjedhore përdoret për të folur për një veprim faktik të ardhshëm përpara një tjetri. Dhe së fundi, Future Perfect Continuous përdoret shumë rrallë, kjo kohë përdoret për të folur për një veprim të ardhshëm në zhvillim dhe para një veprimi tjetër.

Format e ndryshme të pjesëzës në anglisht, për foljen mordant

Present participle

 • mordanting

Past participle

 • mordanted

Perfect Participle

 • having mordanted

Imperative në anglisht, për foljen mordant

Imperative

 • mordant
 • let's mordant
 • mordant

Zgjedhoni një folje tjetër në anglisht

Folje të tjera të rastësishme për të zbuluar më shumë gjuhën angleze: impeach inlay misinterpret moonwalk moralize morph mothproof okay plead reheat underperform