Zgjedhimi i foljes interject në anglisht në të gjitha kohët

Këtu janë tabelat e zgjedhimit të foljes interject në anglisht.

Zgjedhimi e foljes interject në kohën e tashme

Present Tense

 • I interject
 • you interject
 • he|she|it interjects
 • we interject
 • you interject
 • they interject

Present Continuous

 • I am interjecting
 • you are interjecting
 • he|she|it is interjecting
 • we are interjecting
 • you are interjecting
 • they are interjecting

Present Perfect

 • I have interjected
 • you have interjected
 • he|she|it has interjected
 • we have interjected
 • you have interjected
 • they have interjected

Present Perfect Continuous

 • I have been interjecting
 • you have been interjecting
 • he|she|it has been interjecting
 • we have been interjecting
 • you have been interjecting
 • they have been interjecting

Si t'i përdorim këto kohë zgjedhimi në anglisht? Present shpreh zakonin, frekuancën, të vërtetën e përgjithshme dhe gjendjen e zakonshme në anglisht. Present Continuous shpreh kryesisht idenë e një veprimi ose aktiviteti që është ende në vazhdim e sipër. Present Perfect shpreh atë që lidhet gjithmonë me të tashmen ose me pasojën e një ngjarjeje. Së fundi, Present Perfect Continuous lidhet me idenë e aktivitetit në kohëzgjatje.

Zgjedhimi i foljes interject në kohët e shkuara

Simple past

 • I interjected
 • you interjected
 • he|she|it interjected
 • we interjected
 • you interjected
 • they interjected

Past continuous

 • I was interjecting
 • you were interjecting
 • he|she|it was interjecting
 • we were interjecting
 • you were interjecting
 • they were interjecting

Past perfect

 • I had interjected
 • you had interjected
 • he|she|it had interjected
 • we had interjected
 • you had interjected
 • they had interjected

Past perfect continuous

 • I had been interjecting
 • you had been interjecting
 • he|she|it had been interjecting
 • we had been interjecting
 • you had been interjecting
 • they had been interjecting

Si i përdorni këto kohë zgjedhiminë anglisht? Simple Past shpreh veprime tashmë të përfunduara që nuk kanë lidhje me të tashmen, veprime ose zakone të së shkuarës. Përdoret shumë shpesh në anglisht. Past Continous nga ana tjetër përdoret për të folur për veprimet e vazhdueshme në të kaluarën ose një veprim të kaluar akoma në progres kur ndodh një veprim tjetër. Past Perfect përdoret për të treguar se veprimi ka ndodhur përpara një veprimi tjetër në të kaluarën. Dhe së fundi, Past Perfect Continuous përdoret për t'iu treguar një veprim të vazhdueshëm në të kaluarën që ka vazhduar deri në momentin e nisjes së një veprimi tjetër të kaluar.

Zgjedhimi foljes interject në kohët e ardhshme

Future

 • I will interject
 • you will interject
 • he|she|it will interject
 • we will interject
 • you will interject
 • they will interject

Future continuous

 • I will be interjecting
 • you will be interjecting
 • he|she|it will be interjecting
 • we will be interjecting
 • you will be interjecting
 • they will be interjecting

Future perfect

 • I will have interjected
 • you will have interjected
 • he|she|it will have interjected
 • we will have interjected
 • you will have interjected
 • they will have interjected

Future perfect continuous

 • I will have been interjecting
 • you will have been interjecting
 • he|she|it will have been interjecting
 • we will have been interjecting
 • you will have been interjecting
 • they will have been interjecting

Si i përdorni këto kohë zgjedhore në anglisht? Future përdoret për të folur për veprime faktike në të ardhmen. Future Continuous përdoret për të folur për gjërat që do të ndodhin në të ardhmen. Future Perfect është një kohë zgjedhore që nuk përdoret shpesh në anglisht, kjo kohë zgjedhore përdoret për të folur për një veprim faktik të ardhshëm përpara një tjetri. Dhe së fundi, Future Perfect Continuous përdoret shumë rrallë, kjo kohë përdoret për të folur për një veprim të ardhshëm në zhvillim dhe para një veprimi tjetër.

Format e ndryshme të pjesëzës në anglisht, për foljen interject

Present participle

 • interjecting

Past participle

 • interjected

Perfect Participle

 • having interjected

Imperative në anglisht, për foljen interject

Imperative

 • interject
 • let's interject
 • interject

Zgjedhoni një folje tjetër në anglisht

Folje të tjera të rastësishme për të zbuluar më shumë gjuhën angleze: fly-kick friend ingulf interface interiorize interlace intermarry kernel mob photostat stigmatise