Zgjedhimi i foljes europeanize në anglisht në të gjitha kohët

Këtu janë tabelat e zgjedhimit të foljes europeanize në anglisht.

Zgjedhimi e foljes europeanize në kohën e tashme

Present Tense

 • I europeanize
 • you europeanize
 • he|she|it europeanizes
 • we europeanize
 • you europeanize
 • they europeanize

Present Continuous

 • I am europeanizing
 • you are europeanizing
 • he|she|it is europeanizing
 • we are europeanizing
 • you are europeanizing
 • they are europeanizing

Present Perfect

 • I have europeanized
 • you have europeanized
 • he|she|it has europeanized
 • we have europeanized
 • you have europeanized
 • they have europeanized

Present Perfect Continuous

 • I have been europeanizing
 • you have been europeanizing
 • he|she|it has been europeanizing
 • we have been europeanizing
 • you have been europeanizing
 • they have been europeanizing

Si t'i përdorim këto kohë zgjedhimi në anglisht? Present shpreh zakonin, frekuancën, të vërtetën e përgjithshme dhe gjendjen e zakonshme në anglisht. Present Continuous shpreh kryesisht idenë e një veprimi ose aktiviteti që është ende në vazhdim e sipër. Present Perfect shpreh atë që lidhet gjithmonë me të tashmen ose me pasojën e një ngjarjeje. Së fundi, Present Perfect Continuous lidhet me idenë e aktivitetit në kohëzgjatje.

Zgjedhimi i foljes europeanize në kohët e shkuara

Simple past

 • I europeanized
 • you europeanized
 • he|she|it europeanized
 • we europeanized
 • you europeanized
 • they europeanized

Past continuous

 • I was europeanizing
 • you were europeanizing
 • he|she|it was europeanizing
 • we were europeanizing
 • you were europeanizing
 • they were europeanizing

Past perfect

 • I had europeanized
 • you had europeanized
 • he|she|it had europeanized
 • we had europeanized
 • you had europeanized
 • they had europeanized

Past perfect continuous

 • I had been europeanizing
 • you had been europeanizing
 • he|she|it had been europeanizing
 • we had been europeanizing
 • you had been europeanizing
 • they had been europeanizing

Si i përdorni këto kohë zgjedhiminë anglisht? Simple Past shpreh veprime tashmë të përfunduara që nuk kanë lidhje me të tashmen, veprime ose zakone të së shkuarës. Përdoret shumë shpesh në anglisht. Past Continous nga ana tjetër përdoret për të folur për veprimet e vazhdueshme në të kaluarën ose një veprim të kaluar akoma në progres kur ndodh një veprim tjetër. Past Perfect përdoret për të treguar se veprimi ka ndodhur përpara një veprimi tjetër në të kaluarën. Dhe së fundi, Past Perfect Continuous përdoret për t'iu treguar një veprim të vazhdueshëm në të kaluarën që ka vazhduar deri në momentin e nisjes së një veprimi tjetër të kaluar.

Zgjedhimi foljes europeanize në kohët e ardhshme

Future

 • I will europeanize
 • you will europeanize
 • he|she|it will europeanize
 • we will europeanize
 • you will europeanize
 • they will europeanize

Future continuous

 • I will be europeanizing
 • you will be europeanizing
 • he|she|it will be europeanizing
 • we will be europeanizing
 • you will be europeanizing
 • they will be europeanizing

Future perfect

 • I will have europeanized
 • you will have europeanized
 • he|she|it will have europeanized
 • we will have europeanized
 • you will have europeanized
 • they will have europeanized

Future perfect continuous

 • I will have been europeanizing
 • you will have been europeanizing
 • he|she|it will have been europeanizing
 • we will have been europeanizing
 • you will have been europeanizing
 • they will have been europeanizing

Si i përdorni këto kohë zgjedhore në anglisht? Future përdoret për të folur për veprime faktike në të ardhmen. Future Continuous përdoret për të folur për gjërat që do të ndodhin në të ardhmen. Future Perfect është një kohë zgjedhore që nuk përdoret shpesh në anglisht, kjo kohë zgjedhore përdoret për të folur për një veprim faktik të ardhshëm përpara një tjetri. Dhe së fundi, Future Perfect Continuous përdoret shumë rrallë, kjo kohë përdoret për të folur për një veprim të ardhshëm në zhvillim dhe para një veprimi tjetër.

Format e ndryshme të pjesëzës në anglisht, për foljen europeanize

Present participle

 • europeanizing

Past participle

 • europeanized

Perfect Participle

 • having europeanized

Imperative në anglisht, për foljen europeanize

Imperative

 • europeanize
 • let's europeanize
 • europeanize

Zgjedhoni një folje tjetër në anglisht

Folje të tjera të rastësishme për të zbuluar më shumë gjuhën angleze: decimalize demobilize enthrone euchre europeanise euthanize evaporate fertilize gree irritate reciprocate stipulate