Zgjedhimi i foljes cohere në anglisht në të gjitha kohët

Këtu janë tabelat e zgjedhimit të foljes cohere në anglisht.

Zgjedhimi e foljes cohere në kohën e tashme

Present Tense

 • I cohere
 • you cohere
 • he|she|it coheres
 • we cohere
 • you cohere
 • they cohere

Present Continuous

 • I am cohering
 • you are cohering
 • he|she|it is cohering
 • we are cohering
 • you are cohering
 • they are cohering

Present Perfect

 • I have cohered
 • you have cohered
 • he|she|it has cohered
 • we have cohered
 • you have cohered
 • they have cohered

Present Perfect Continuous

 • I have been cohering
 • you have been cohering
 • he|she|it has been cohering
 • we have been cohering
 • you have been cohering
 • they have been cohering

Si t'i përdorim këto kohë zgjedhimi në anglisht? Present shpreh zakonin, frekuancën, të vërtetën e përgjithshme dhe gjendjen e zakonshme në anglisht. Present Continuous shpreh kryesisht idenë e një veprimi ose aktiviteti që është ende në vazhdim e sipër. Present Perfect shpreh atë që lidhet gjithmonë me të tashmen ose me pasojën e një ngjarjeje. Së fundi, Present Perfect Continuous lidhet me idenë e aktivitetit në kohëzgjatje.

Zgjedhimi i foljes cohere në kohët e shkuara

Simple past

 • I cohered
 • you cohered
 • he|she|it cohered
 • we cohered
 • you cohered
 • they cohered

Past continuous

 • I was cohering
 • you were cohering
 • he|she|it was cohering
 • we were cohering
 • you were cohering
 • they were cohering

Past perfect

 • I had cohered
 • you had cohered
 • he|she|it had cohered
 • we had cohered
 • you had cohered
 • they had cohered

Past perfect continuous

 • I had been cohering
 • you had been cohering
 • he|she|it had been cohering
 • we had been cohering
 • you had been cohering
 • they had been cohering

Si i përdorni këto kohë zgjedhiminë anglisht? Simple Past shpreh veprime tashmë të përfunduara që nuk kanë lidhje me të tashmen, veprime ose zakone të së shkuarës. Përdoret shumë shpesh në anglisht. Past Continous nga ana tjetër përdoret për të folur për veprimet e vazhdueshme në të kaluarën ose një veprim të kaluar akoma në progres kur ndodh një veprim tjetër. Past Perfect përdoret për të treguar se veprimi ka ndodhur përpara një veprimi tjetër në të kaluarën. Dhe së fundi, Past Perfect Continuous përdoret për t'iu treguar një veprim të vazhdueshëm në të kaluarën që ka vazhduar deri në momentin e nisjes së një veprimi tjetër të kaluar.

Zgjedhimi foljes cohere në kohët e ardhshme

Future

 • I will cohere
 • you will cohere
 • he|she|it will cohere
 • we will cohere
 • you will cohere
 • they will cohere

Future continuous

 • I will be cohering
 • you will be cohering
 • he|she|it will be cohering
 • we will be cohering
 • you will be cohering
 • they will be cohering

Future perfect

 • I will have cohered
 • you will have cohered
 • he|she|it will have cohered
 • we will have cohered
 • you will have cohered
 • they will have cohered

Future perfect continuous

 • I will have been cohering
 • you will have been cohering
 • he|she|it will have been cohering
 • we will have been cohering
 • you will have been cohering
 • they will have been cohering

Si i përdorni këto kohë zgjedhore në anglisht? Future përdoret për të folur për veprime faktike në të ardhmen. Future Continuous përdoret për të folur për gjërat që do të ndodhin në të ardhmen. Future Perfect është një kohë zgjedhore që nuk përdoret shpesh në anglisht, kjo kohë zgjedhore përdoret për të folur për një veprim faktik të ardhshëm përpara një tjetri. Dhe së fundi, Future Perfect Continuous përdoret shumë rrallë, kjo kohë përdoret për të folur për një veprim të ardhshëm në zhvillim dhe para një veprimi tjetër.

Format e ndryshme të pjesëzës në anglisht, për foljen cohere

Present participle

 • cohering

Past participle

 • cohered

Perfect Participle

 • having cohered

Imperative në anglisht, për foljen cohere

Imperative

 • cohere
 • let's cohere
 • cohere

Zgjedhoni një folje tjetër në anglisht

Folje të tjera të rastësishme për të zbuluar më shumë gjuhën angleze: attemper bath claw coextrude cohabit cohobate coldshoulder converse deracinate enter mature quilt