Zgjedhimi i foljes yodel në anglisht në të gjitha kohët

Këtu janë tabelat e zgjedhimit të foljes yodel në anglisht.

Zgjedhimi e foljes yodel në kohën e tashme

Present Tense

 • I yodel
 • you yodel
 • he|she|it yodels
 • we yodel
 • you yodel
 • they yodel

Present Continuous

 • I am yodelling
 • you are yodelling
 • he|she|it is yodelling
 • we are yodelling
 • you are yodelling
 • they are yodelling

Present Perfect

 • I have yodelled
 • you have yodelled
 • he|she|it has yodelled
 • we have yodelled
 • you have yodelled
 • they have yodelled

Present Perfect Continuous

 • I have been yodelling
 • you have been yodelling
 • he|she|it has been yodelling
 • we have been yodelling
 • you have been yodelling
 • they have been yodelling

Si t'i përdorim këto kohë zgjedhimi në anglisht? Present shpreh zakonin, frekuancën, të vërtetën e përgjithshme dhe gjendjen e zakonshme në anglisht. Present Continuous shpreh kryesisht idenë e një veprimi ose aktiviteti që është ende në vazhdim e sipër. Present Perfect shpreh atë që lidhet gjithmonë me të tashmen ose me pasojën e një ngjarjeje. Së fundi, Present Perfect Continuous lidhet me idenë e aktivitetit në kohëzgjatje.

Zgjedhimi i foljes yodel në kohët e shkuara

Simple past

 • I yodelled
 • you yodelled
 • he|she|it yodelled
 • we yodelled
 • you yodelled
 • they yodelled

Past continuous

 • I was yodelling
 • you were yodelling
 • he|she|it was yodelling
 • we were yodelling
 • you were yodelling
 • they were yodelling

Past perfect

 • I had yodelled
 • you had yodelled
 • he|she|it had yodelled
 • we had yodelled
 • you had yodelled
 • they had yodelled

Past perfect continuous

 • I had been yodelling
 • you had been yodelling
 • he|she|it had been yodelling
 • we had been yodelling
 • you had been yodelling
 • they had been yodelling

Si i përdorni këto kohë zgjedhiminë anglisht? Simple Past shpreh veprime tashmë të përfunduara që nuk kanë lidhje me të tashmen, veprime ose zakone të së shkuarës. Përdoret shumë shpesh në anglisht. Past Continous nga ana tjetër përdoret për të folur për veprimet e vazhdueshme në të kaluarën ose një veprim të kaluar akoma në progres kur ndodh një veprim tjetër. Past Perfect përdoret për të treguar se veprimi ka ndodhur përpara një veprimi tjetër në të kaluarën. Dhe së fundi, Past Perfect Continuous përdoret për t'iu treguar një veprim të vazhdueshëm në të kaluarën që ka vazhduar deri në momentin e nisjes së një veprimi tjetër të kaluar.

Zgjedhimi foljes yodel në kohët e ardhshme

Future

 • I will yodel
 • you will yodel
 • he|she|it will yodel
 • we will yodel
 • you will yodel
 • they will yodel

Future continuous

 • I will be yodelling
 • you will be yodelling
 • he|she|it will be yodelling
 • we will be yodelling
 • you will be yodelling
 • they will be yodelling

Future perfect

 • I will have yodelled
 • you will have yodelled
 • he|she|it will have yodelled
 • we will have yodelled
 • you will have yodelled
 • they will have yodelled

Future perfect continuous

 • I will have been yodelling
 • you will have been yodelling
 • he|she|it will have been yodelling
 • we will have been yodelling
 • you will have been yodelling
 • they will have been yodelling

Si i përdorni këto kohë zgjedhore në anglisht? Future përdoret për të folur për veprime faktike në të ardhmen. Future Continuous përdoret për të folur për gjërat që do të ndodhin në të ardhmen. Future Perfect është një kohë zgjedhore që nuk përdoret shpesh në anglisht, kjo kohë zgjedhore përdoret për të folur për një veprim faktik të ardhshëm përpara një tjetri. Dhe së fundi, Future Perfect Continuous përdoret shumë rrallë, kjo kohë përdoret për të folur për një veprim të ardhshëm në zhvillim dhe para një veprimi tjetër.

Format e ndryshme të pjesëzës në anglisht, për foljen yodel

Present participle

 • yodelling

Past participle

 • yodelled

Perfect Participle

 • having yodelled

Imperative në anglisht, për foljen yodel

Imperative

 • yodel
 • let's yodel
 • yodel

Zgjedhoni një folje tjetër në anglisht

Folje të tjera të rastësishme për të zbuluar më shumë gjuhën angleze: discover gush task tinct wiredraw yean yo-yo yoke zindabad