Zgjedhimi i foljes wring në anglisht në të gjitha kohët

Këtu janë tabelat e zgjedhimit të foljes wring në anglisht.

Zgjedhimi e foljes wring në kohën e tashme

Present Tense

 • I wring
 • you wring
 • he|she|it wrings
 • we wring
 • you wring
 • they wring

Present Continuous

 • I am wringing
 • you are wringing
 • he|she|it is wringing
 • we are wringing
 • you are wringing
 • they are wringing

Present Perfect

 • I have wrung
 • you have wrung
 • he|she|it has wrung
 • we have wrung
 • you have wrung
 • they have wrung

Present Perfect Continuous

 • I have been wringing
 • you have been wringing
 • he|she|it has been wringing
 • we have been wringing
 • you have been wringing
 • they have been wringing

Si t'i përdorim këto kohë zgjedhimi në anglisht? Present shpreh zakonin, frekuancën, të vërtetën e përgjithshme dhe gjendjen e zakonshme në anglisht. Present Continuous shpreh kryesisht idenë e një veprimi ose aktiviteti që është ende në vazhdim e sipër. Present Perfect shpreh atë që lidhet gjithmonë me të tashmen ose me pasojën e një ngjarjeje. Së fundi, Present Perfect Continuous lidhet me idenë e aktivitetit në kohëzgjatje.

Zgjedhimi i foljes wring në kohët e shkuara

Simple past

 • I wrung
 • you wrung
 • he|she|it wrung
 • we wrung
 • you wrung
 • they wrung

Past continuous

 • I was wringing
 • you were wringing
 • he|she|it was wringing
 • we were wringing
 • you were wringing
 • they were wringing

Past perfect

 • I had wrung
 • you had wrung
 • he|she|it had wrung
 • we had wrung
 • you had wrung
 • they had wrung

Past perfect continuous

 • I had been wringing
 • you had been wringing
 • he|she|it had been wringing
 • we had been wringing
 • you had been wringing
 • they had been wringing

Si i përdorni këto kohë zgjedhiminë anglisht? Simple Past shpreh veprime tashmë të përfunduara që nuk kanë lidhje me të tashmen, veprime ose zakone të së shkuarës. Përdoret shumë shpesh në anglisht. Past Continous nga ana tjetër përdoret për të folur për veprimet e vazhdueshme në të kaluarën ose një veprim të kaluar akoma në progres kur ndodh një veprim tjetër. Past Perfect përdoret për të treguar se veprimi ka ndodhur përpara një veprimi tjetër në të kaluarën. Dhe së fundi, Past Perfect Continuous përdoret për t'iu treguar një veprim të vazhdueshëm në të kaluarën që ka vazhduar deri në momentin e nisjes së një veprimi tjetër të kaluar.

Zgjedhimi foljes wring në kohët e ardhshme

Future

 • I will wring
 • you will wring
 • he|she|it will wring
 • we will wring
 • you will wring
 • they will wring

Future continuous

 • I will be wringing
 • you will be wringing
 • he|she|it will be wringing
 • we will be wringing
 • you will be wringing
 • they will be wringing

Future perfect

 • I will have wrung
 • you will have wrung
 • he|she|it will have wrung
 • we will have wrung
 • you will have wrung
 • they will have wrung

Future perfect continuous

 • I will have been wringing
 • you will have been wringing
 • he|she|it will have been wringing
 • we will have been wringing
 • you will have been wringing
 • they will have been wringing

Si i përdorni këto kohë zgjedhore në anglisht? Future përdoret për të folur për veprime faktike në të ardhmen. Future Continuous përdoret për të folur për gjërat që do të ndodhin në të ardhmen. Future Perfect është një kohë zgjedhore që nuk përdoret shpesh në anglisht, kjo kohë zgjedhore përdoret për të folur për një veprim faktik të ardhshëm përpara një tjetri. Dhe së fundi, Future Perfect Continuous përdoret shumë rrallë, kjo kohë përdoret për të folur për një veprim të ardhshëm në zhvillim dhe para një veprimi tjetër.

Format e ndryshme të pjesëzës në anglisht, për foljen wring

Present participle

 • wringing

Past participle

 • wrung

Perfect Participle

 • having wrung

Imperative në anglisht, për foljen wring

Imperative

 • wring
 • let's wring
 • wring

Zgjedhoni një folje tjetër në anglisht

Folje të tjera të rastësishme për të zbuluar më shumë gjuhën angleze: disbar grouse taint thrive wield wreathe wriggle wrinkle xerox