Zgjedhimi i foljes whore në anglisht në të gjitha kohët

Këtu janë tabelat e zgjedhimit të foljes whore në anglisht.

Zgjedhimi e foljes whore në kohën e tashme

Present Tense

 • I whore
 • you whore
 • he|she|it whores
 • we whore
 • you whore
 • they whore

Present Continuous

 • I am whoring
 • you are whoring
 • he|she|it is whoring
 • we are whoring
 • you are whoring
 • they are whoring

Present Perfect

 • I have whored
 • you have whored
 • he|she|it has whored
 • we have whored
 • you have whored
 • they have whored

Present Perfect Continuous

 • I have been whoring
 • you have been whoring
 • he|she|it has been whoring
 • we have been whoring
 • you have been whoring
 • they have been whoring

Si t'i përdorim këto kohë zgjedhimi në anglisht? Present shpreh zakonin, frekuancën, të vërtetën e përgjithshme dhe gjendjen e zakonshme në anglisht. Present Continuous shpreh kryesisht idenë e një veprimi ose aktiviteti që është ende në vazhdim e sipër. Present Perfect shpreh atë që lidhet gjithmonë me të tashmen ose me pasojën e një ngjarjeje. Së fundi, Present Perfect Continuous lidhet me idenë e aktivitetit në kohëzgjatje.

Zgjedhimi i foljes whore në kohët e shkuara

Simple past

 • I whored
 • you whored
 • he|she|it whored
 • we whored
 • you whored
 • they whored

Past continuous

 • I was whoring
 • you were whoring
 • he|she|it was whoring
 • we were whoring
 • you were whoring
 • they were whoring

Past perfect

 • I had whored
 • you had whored
 • he|she|it had whored
 • we had whored
 • you had whored
 • they had whored

Past perfect continuous

 • I had been whoring
 • you had been whoring
 • he|she|it had been whoring
 • we had been whoring
 • you had been whoring
 • they had been whoring

Si i përdorni këto kohë zgjedhiminë anglisht? Simple Past shpreh veprime tashmë të përfunduara që nuk kanë lidhje me të tashmen, veprime ose zakone të së shkuarës. Përdoret shumë shpesh në anglisht. Past Continous nga ana tjetër përdoret për të folur për veprimet e vazhdueshme në të kaluarën ose një veprim të kaluar akoma në progres kur ndodh një veprim tjetër. Past Perfect përdoret për të treguar se veprimi ka ndodhur përpara një veprimi tjetër në të kaluarën. Dhe së fundi, Past Perfect Continuous përdoret për t'iu treguar një veprim të vazhdueshëm në të kaluarën që ka vazhduar deri në momentin e nisjes së një veprimi tjetër të kaluar.

Zgjedhimi foljes whore në kohët e ardhshme

Future

 • I will whore
 • you will whore
 • he|she|it will whore
 • we will whore
 • you will whore
 • they will whore

Future continuous

 • I will be whoring
 • you will be whoring
 • he|she|it will be whoring
 • we will be whoring
 • you will be whoring
 • they will be whoring

Future perfect

 • I will have whored
 • you will have whored
 • he|she|it will have whored
 • we will have whored
 • you will have whored
 • they will have whored

Future perfect continuous

 • I will have been whoring
 • you will have been whoring
 • he|she|it will have been whoring
 • we will have been whoring
 • you will have been whoring
 • they will have been whoring

Si i përdorni këto kohë zgjedhore në anglisht? Future përdoret për të folur për veprime faktike në të ardhmen. Future Continuous përdoret për të folur për gjërat që do të ndodhin në të ardhmen. Future Perfect është një kohë zgjedhore që nuk përdoret shpesh në anglisht, kjo kohë zgjedhore përdoret për të folur për një veprim faktik të ardhshëm përpara një tjetri. Dhe së fundi, Future Perfect Continuous përdoret shumë rrallë, kjo kohë përdoret për të folur për një veprim të ardhshëm në zhvillim dhe para një veprimi tjetër.

Format e ndryshme të pjesëzës në anglisht, për foljen whore

Present participle

 • whoring

Past participle

 • whored

Perfect Participle

 • having whored

Imperative në anglisht, për foljen whore

Imperative

 • whore
 • let's whore
 • whore

Zgjedhoni një folje tjetër në anglisht

Folje të tjera të rastësishme për të zbuluar më shumë gjuhën angleze: develop gloom survey teach wawl whittle whop whup wilder