Zgjedhimi i foljes whop në anglisht në të gjitha kohët

Këtu janë tabelat e zgjedhimit të foljes whop në anglisht.

Zgjedhimi e foljes whop në kohën e tashme

Present Tense

 • I whop
 • you whop
 • he|she|it whops
 • we whop
 • you whop
 • they whop

Present Continuous

 • I am whopping
 • you are whopping
 • he|she|it is whopping
 • we are whopping
 • you are whopping
 • they are whopping

Present Perfect

 • I have whopped
 • you have whopped
 • he|she|it has whopped
 • we have whopped
 • you have whopped
 • they have whopped

Present Perfect Continuous

 • I have been whopping
 • you have been whopping
 • he|she|it has been whopping
 • we have been whopping
 • you have been whopping
 • they have been whopping

Si t'i përdorim këto kohë zgjedhimi në anglisht? Present shpreh zakonin, frekuancën, të vërtetën e përgjithshme dhe gjendjen e zakonshme në anglisht. Present Continuous shpreh kryesisht idenë e një veprimi ose aktiviteti që është ende në vazhdim e sipër. Present Perfect shpreh atë që lidhet gjithmonë me të tashmen ose me pasojën e një ngjarjeje. Së fundi, Present Perfect Continuous lidhet me idenë e aktivitetit në kohëzgjatje.

Zgjedhimi i foljes whop në kohët e shkuara

Simple past

 • I whopped
 • you whopped
 • he|she|it whopped
 • we whopped
 • you whopped
 • they whopped

Past continuous

 • I was whopping
 • you were whopping
 • he|she|it was whopping
 • we were whopping
 • you were whopping
 • they were whopping

Past perfect

 • I had whopped
 • you had whopped
 • he|she|it had whopped
 • we had whopped
 • you had whopped
 • they had whopped

Past perfect continuous

 • I had been whopping
 • you had been whopping
 • he|she|it had been whopping
 • we had been whopping
 • you had been whopping
 • they had been whopping

Si i përdorni këto kohë zgjedhiminë anglisht? Simple Past shpreh veprime tashmë të përfunduara që nuk kanë lidhje me të tashmen, veprime ose zakone të së shkuarës. Përdoret shumë shpesh në anglisht. Past Continous nga ana tjetër përdoret për të folur për veprimet e vazhdueshme në të kaluarën ose një veprim të kaluar akoma në progres kur ndodh një veprim tjetër. Past Perfect përdoret për të treguar se veprimi ka ndodhur përpara një veprimi tjetër në të kaluarën. Dhe së fundi, Past Perfect Continuous përdoret për t'iu treguar një veprim të vazhdueshëm në të kaluarën që ka vazhduar deri në momentin e nisjes së një veprimi tjetër të kaluar.

Zgjedhimi foljes whop në kohët e ardhshme

Future

 • I will whop
 • you will whop
 • he|she|it will whop
 • we will whop
 • you will whop
 • they will whop

Future continuous

 • I will be whopping
 • you will be whopping
 • he|she|it will be whopping
 • we will be whopping
 • you will be whopping
 • they will be whopping

Future perfect

 • I will have whopped
 • you will have whopped
 • he|she|it will have whopped
 • we will have whopped
 • you will have whopped
 • they will have whopped

Future perfect continuous

 • I will have been whopping
 • you will have been whopping
 • he|she|it will have been whopping
 • we will have been whopping
 • you will have been whopping
 • they will have been whopping

Si i përdorni këto kohë zgjedhore në anglisht? Future përdoret për të folur për veprime faktike në të ardhmen. Future Continuous përdoret për të folur për gjërat që do të ndodhin në të ardhmen. Future Perfect është një kohë zgjedhore që nuk përdoret shpesh në anglisht, kjo kohë zgjedhore përdoret për të folur për një veprim faktik të ardhshëm përpara një tjetri. Dhe së fundi, Future Perfect Continuous përdoret shumë rrallë, kjo kohë përdoret për të folur për një veprim të ardhshëm në zhvillim dhe para një veprimi tjetër.

Format e ndryshme të pjesëzës në anglisht, për foljen whop

Present participle

 • whopping

Past participle

 • whopped

Perfect Participle

 • having whopped

Imperative në anglisht, për foljen whop

Imperative

 • whop
 • let's whop
 • whop

Zgjedhoni një folje tjetër në anglisht

Folje të tjera të rastësishme për të zbuluar më shumë gjuhën angleze: devastate glom surtax te-hee wawa whitewash whoosh whore wildcat