Zgjedhimi i foljes wainscot në anglisht në të gjitha kohët

Këtu janë tabelat e zgjedhimit të foljes wainscot në anglisht.

Zgjedhimi e foljes wainscot në kohën e tashme

Present Tense

 • I wainscot
 • you wainscot
 • he|she|it wainscots
 • we wainscot
 • you wainscot
 • they wainscot

Present Continuous

 • I am wainscoting
 • you are wainscoting
 • he|she|it is wainscoting
 • we are wainscoting
 • you are wainscoting
 • they are wainscoting

Present Perfect

 • I have wainscoted
 • you have wainscoted
 • he|she|it has wainscoted
 • we have wainscoted
 • you have wainscoted
 • they have wainscoted

Present Perfect Continuous

 • I have been wainscoting
 • you have been wainscoting
 • he|she|it has been wainscoting
 • we have been wainscoting
 • you have been wainscoting
 • they have been wainscoting

Si t'i përdorim këto kohë zgjedhimi në anglisht? Present shpreh zakonin, frekuancën, të vërtetën e përgjithshme dhe gjendjen e zakonshme në anglisht. Present Continuous shpreh kryesisht idenë e një veprimi ose aktiviteti që është ende në vazhdim e sipër. Present Perfect shpreh atë që lidhet gjithmonë me të tashmen ose me pasojën e një ngjarjeje. Së fundi, Present Perfect Continuous lidhet me idenë e aktivitetit në kohëzgjatje.

Zgjedhimi i foljes wainscot në kohët e shkuara

Simple past

 • I wainscoted
 • you wainscoted
 • he|she|it wainscoted
 • we wainscoted
 • you wainscoted
 • they wainscoted

Past continuous

 • I was wainscoting
 • you were wainscoting
 • he|she|it was wainscoting
 • we were wainscoting
 • you were wainscoting
 • they were wainscoting

Past perfect

 • I had wainscoted
 • you had wainscoted
 • he|she|it had wainscoted
 • we had wainscoted
 • you had wainscoted
 • they had wainscoted

Past perfect continuous

 • I had been wainscoting
 • you had been wainscoting
 • he|she|it had been wainscoting
 • we had been wainscoting
 • you had been wainscoting
 • they had been wainscoting

Si i përdorni këto kohë zgjedhiminë anglisht? Simple Past shpreh veprime tashmë të përfunduara që nuk kanë lidhje me të tashmen, veprime ose zakone të së shkuarës. Përdoret shumë shpesh në anglisht. Past Continous nga ana tjetër përdoret për të folur për veprimet e vazhdueshme në të kaluarën ose një veprim të kaluar akoma në progres kur ndodh një veprim tjetër. Past Perfect përdoret për të treguar se veprimi ka ndodhur përpara një veprimi tjetër në të kaluarën. Dhe së fundi, Past Perfect Continuous përdoret për t'iu treguar një veprim të vazhdueshëm në të kaluarën që ka vazhduar deri në momentin e nisjes së një veprimi tjetër të kaluar.

Zgjedhimi foljes wainscot në kohët e ardhshme

Future

 • I will wainscot
 • you will wainscot
 • he|she|it will wainscot
 • we will wainscot
 • you will wainscot
 • they will wainscot

Future continuous

 • I will be wainscoting
 • you will be wainscoting
 • he|she|it will be wainscoting
 • we will be wainscoting
 • you will be wainscoting
 • they will be wainscoting

Future perfect

 • I will have wainscoted
 • you will have wainscoted
 • he|she|it will have wainscoted
 • we will have wainscoted
 • you will have wainscoted
 • they will have wainscoted

Future perfect continuous

 • I will have been wainscoting
 • you will have been wainscoting
 • he|she|it will have been wainscoting
 • we will have been wainscoting
 • you will have been wainscoting
 • they will have been wainscoting

Si i përdorni këto kohë zgjedhore në anglisht? Future përdoret për të folur për veprime faktike në të ardhmen. Future Continuous përdoret për të folur për gjërat që do të ndodhin në të ardhmen. Future Perfect është një kohë zgjedhore që nuk përdoret shpesh në anglisht, kjo kohë zgjedhore përdoret për të folur për një veprim faktik të ardhshëm përpara një tjetri. Dhe së fundi, Future Perfect Continuous përdoret shumë rrallë, kjo kohë përdoret për të folur për një veprim të ardhshëm në zhvillim dhe para një veprimi tjetër.

Format e ndryshme të pjesëzës në anglisht, për foljen wainscot

Present participle

 • wainscoting

Past participle

 • wainscoted

Perfect Participle

 • having wainscoted

Imperative në anglisht, për foljen wainscot

Imperative

 • wainscot
 • let's wainscot
 • wainscot

Zgjedhoni një folje tjetër në anglisht

Folje të tjera të rastësishme për të zbuluar më shumë gjuhën angleze: denaturalize gad sub susurrate verbalize wag wail wait wall wreathe