Zgjedhimi i foljes vesture në anglisht në të gjitha kohët

Këtu janë tabelat e zgjedhimit të foljes vesture në anglisht.

Zgjedhimi e foljes vesture në kohën e tashme

Present Tense

 • I vesture
 • you vesture
 • he|she|it vestures
 • we vesture
 • you vesture
 • they vesture

Present Continuous

 • I am vesturing
 • you are vesturing
 • he|she|it is vesturing
 • we are vesturing
 • you are vesturing
 • they are vesturing

Present Perfect

 • I have vestured
 • you have vestured
 • he|she|it has vestured
 • we have vestured
 • you have vestured
 • they have vestured

Present Perfect Continuous

 • I have been vesturing
 • you have been vesturing
 • he|she|it has been vesturing
 • we have been vesturing
 • you have been vesturing
 • they have been vesturing

Si t'i përdorim këto kohë zgjedhimi në anglisht? Present shpreh zakonin, frekuancën, të vërtetën e përgjithshme dhe gjendjen e zakonshme në anglisht. Present Continuous shpreh kryesisht idenë e një veprimi ose aktiviteti që është ende në vazhdim e sipër. Present Perfect shpreh atë që lidhet gjithmonë me të tashmen ose me pasojën e një ngjarjeje. Së fundi, Present Perfect Continuous lidhet me idenë e aktivitetit në kohëzgjatje.

Zgjedhimi i foljes vesture në kohët e shkuara

Simple past

 • I vestured
 • you vestured
 • he|she|it vestured
 • we vestured
 • you vestured
 • they vestured

Past continuous

 • I was vesturing
 • you were vesturing
 • he|she|it was vesturing
 • we were vesturing
 • you were vesturing
 • they were vesturing

Past perfect

 • I had vestured
 • you had vestured
 • he|she|it had vestured
 • we had vestured
 • you had vestured
 • they had vestured

Past perfect continuous

 • I had been vesturing
 • you had been vesturing
 • he|she|it had been vesturing
 • we had been vesturing
 • you had been vesturing
 • they had been vesturing

Si i përdorni këto kohë zgjedhiminë anglisht? Simple Past shpreh veprime tashmë të përfunduara që nuk kanë lidhje me të tashmen, veprime ose zakone të së shkuarës. Përdoret shumë shpesh në anglisht. Past Continous nga ana tjetër përdoret për të folur për veprimet e vazhdueshme në të kaluarën ose një veprim të kaluar akoma në progres kur ndodh një veprim tjetër. Past Perfect përdoret për të treguar se veprimi ka ndodhur përpara një veprimi tjetër në të kaluarën. Dhe së fundi, Past Perfect Continuous përdoret për t'iu treguar një veprim të vazhdueshëm në të kaluarën që ka vazhduar deri në momentin e nisjes së një veprimi tjetër të kaluar.

Zgjedhimi foljes vesture në kohët e ardhshme

Future

 • I will vesture
 • you will vesture
 • he|she|it will vesture
 • we will vesture
 • you will vesture
 • they will vesture

Future continuous

 • I will be vesturing
 • you will be vesturing
 • he|she|it will be vesturing
 • we will be vesturing
 • you will be vesturing
 • they will be vesturing

Future perfect

 • I will have vestured
 • you will have vestured
 • he|she|it will have vestured
 • we will have vestured
 • you will have vestured
 • they will have vestured

Future perfect continuous

 • I will have been vesturing
 • you will have been vesturing
 • he|she|it will have been vesturing
 • we will have been vesturing
 • you will have been vesturing
 • they will have been vesturing

Si i përdorni këto kohë zgjedhore në anglisht? Future përdoret për të folur për veprime faktike në të ardhmen. Future Continuous përdoret për të folur për gjërat që do të ndodhin në të ardhmen. Future Perfect është një kohë zgjedhore që nuk përdoret shpesh në anglisht, kjo kohë zgjedhore përdoret për të folur për një veprim faktik të ardhshëm përpara një tjetri. Dhe së fundi, Future Perfect Continuous përdoret shumë rrallë, kjo kohë përdoret për të folur për një veprim të ardhshëm në zhvillim dhe para një veprimi tjetër.

Format e ndryshme të pjesëzës në anglisht, për foljen vesture

Present participle

 • vesturing

Past participle

 • vestured

Perfect Participle

 • having vestured

Imperative në anglisht, për foljen vesture

Imperative

 • vesture
 • let's vesture
 • vesture

Zgjedhoni një folje tjetër në anglisht

Folje të tjera të rastësishme për të zbuluar më shumë gjuhën angleze: degenerate freeze stoop suggest upright vermiculate vest vet vie wilder