Zgjedhimi i foljes vermiculate në anglisht në të gjitha kohët

Këtu janë tabelat e zgjedhimit të foljes vermiculate në anglisht.

Zgjedhimi e foljes vermiculate në kohën e tashme

Present Tense

 • I vermiculate
 • you vermiculate
 • he|she|it vermiculates
 • we vermiculate
 • you vermiculate
 • they vermiculate

Present Continuous

 • I am vermiculating
 • you are vermiculating
 • he|she|it is vermiculating
 • we are vermiculating
 • you are vermiculating
 • they are vermiculating

Present Perfect

 • I have vermiculated
 • you have vermiculated
 • he|she|it has vermiculated
 • we have vermiculated
 • you have vermiculated
 • they have vermiculated

Present Perfect Continuous

 • I have been vermiculating
 • you have been vermiculating
 • he|she|it has been vermiculating
 • we have been vermiculating
 • you have been vermiculating
 • they have been vermiculating

Si t'i përdorim këto kohë zgjedhimi në anglisht? Present shpreh zakonin, frekuancën, të vërtetën e përgjithshme dhe gjendjen e zakonshme në anglisht. Present Continuous shpreh kryesisht idenë e një veprimi ose aktiviteti që është ende në vazhdim e sipër. Present Perfect shpreh atë që lidhet gjithmonë me të tashmen ose me pasojën e një ngjarjeje. Së fundi, Present Perfect Continuous lidhet me idenë e aktivitetit në kohëzgjatje.

Zgjedhimi i foljes vermiculate në kohët e shkuara

Simple past

 • I vermiculated
 • you vermiculated
 • he|she|it vermiculated
 • we vermiculated
 • you vermiculated
 • they vermiculated

Past continuous

 • I was vermiculating
 • you were vermiculating
 • he|she|it was vermiculating
 • we were vermiculating
 • you were vermiculating
 • they were vermiculating

Past perfect

 • I had vermiculated
 • you had vermiculated
 • he|she|it had vermiculated
 • we had vermiculated
 • you had vermiculated
 • they had vermiculated

Past perfect continuous

 • I had been vermiculating
 • you had been vermiculating
 • he|she|it had been vermiculating
 • we had been vermiculating
 • you had been vermiculating
 • they had been vermiculating

Si i përdorni këto kohë zgjedhiminë anglisht? Simple Past shpreh veprime tashmë të përfunduara që nuk kanë lidhje me të tashmen, veprime ose zakone të së shkuarës. Përdoret shumë shpesh në anglisht. Past Continous nga ana tjetër përdoret për të folur për veprimet e vazhdueshme në të kaluarën ose një veprim të kaluar akoma në progres kur ndodh një veprim tjetër. Past Perfect përdoret për të treguar se veprimi ka ndodhur përpara një veprimi tjetër në të kaluarën. Dhe së fundi, Past Perfect Continuous përdoret për t'iu treguar një veprim të vazhdueshëm në të kaluarën që ka vazhduar deri në momentin e nisjes së një veprimi tjetër të kaluar.

Zgjedhimi foljes vermiculate në kohët e ardhshme

Future

 • I will vermiculate
 • you will vermiculate
 • he|she|it will vermiculate
 • we will vermiculate
 • you will vermiculate
 • they will vermiculate

Future continuous

 • I will be vermiculating
 • you will be vermiculating
 • he|she|it will be vermiculating
 • we will be vermiculating
 • you will be vermiculating
 • they will be vermiculating

Future perfect

 • I will have vermiculated
 • you will have vermiculated
 • he|she|it will have vermiculated
 • we will have vermiculated
 • you will have vermiculated
 • they will have vermiculated

Future perfect continuous

 • I will have been vermiculating
 • you will have been vermiculating
 • he|she|it will have been vermiculating
 • we will have been vermiculating
 • you will have been vermiculating
 • they will have been vermiculating

Si i përdorni këto kohë zgjedhore në anglisht? Future përdoret për të folur për veprime faktike në të ardhmen. Future Continuous përdoret për të folur për gjërat që do të ndodhin në të ardhmen. Future Perfect është një kohë zgjedhore që nuk përdoret shpesh në anglisht, kjo kohë zgjedhore përdoret për të folur për një veprim faktik të ardhshëm përpara një tjetri. Dhe së fundi, Future Perfect Continuous përdoret shumë rrallë, kjo kohë përdoret për të folur për një veprim të ardhshëm në zhvillim dhe para një veprimi tjetër.

Format e ndryshme të pjesëzës në anglisht, për foljen vermiculate

Present participle

 • vermiculating

Past participle

 • vermiculated

Perfect Participle

 • having vermiculated

Imperative në anglisht, për foljen vermiculate

Imperative

 • vermiculate
 • let's vermiculate
 • vermiculate

Zgjedhoni një folje tjetër në anglisht

Folje të tjera të rastësishme për të zbuluar më shumë gjuhën angleze: defrock free-select stone sufflate upholster venture verjuice vernalize vex widen