Zgjedhimi i foljes verbify në anglisht në të gjitha kohët

Këtu janë tabelat e zgjedhimit të foljes verbify në anglisht.

Zgjedhimi e foljes verbify në kohën e tashme

Present Tense

 • I verbify
 • you verbify
 • he|she|it verbifies
 • we verbify
 • you verbify
 • they verbify

Present Continuous

 • I am verbifying
 • you are verbifying
 • he|she|it is verbifying
 • we are verbifying
 • you are verbifying
 • they are verbifying

Present Perfect

 • I have verbified
 • you have verbified
 • he|she|it has verbified
 • we have verbified
 • you have verbified
 • they have verbified

Present Perfect Continuous

 • I have been verbifying
 • you have been verbifying
 • he|she|it has been verbifying
 • we have been verbifying
 • you have been verbifying
 • they have been verbifying

Si t'i përdorim këto kohë zgjedhimi në anglisht? Present shpreh zakonin, frekuancën, të vërtetën e përgjithshme dhe gjendjen e zakonshme në anglisht. Present Continuous shpreh kryesisht idenë e një veprimi ose aktiviteti që është ende në vazhdim e sipër. Present Perfect shpreh atë që lidhet gjithmonë me të tashmen ose me pasojën e një ngjarjeje. Së fundi, Present Perfect Continuous lidhet me idenë e aktivitetit në kohëzgjatje.

Zgjedhimi i foljes verbify në kohët e shkuara

Simple past

 • I verbified
 • you verbified
 • he|she|it verbified
 • we verbified
 • you verbified
 • they verbified

Past continuous

 • I was verbifying
 • you were verbifying
 • he|she|it was verbifying
 • we were verbifying
 • you were verbifying
 • they were verbifying

Past perfect

 • I had verbified
 • you had verbified
 • he|she|it had verbified
 • we had verbified
 • you had verbified
 • they had verbified

Past perfect continuous

 • I had been verbifying
 • you had been verbifying
 • he|she|it had been verbifying
 • we had been verbifying
 • you had been verbifying
 • they had been verbifying

Si i përdorni këto kohë zgjedhiminë anglisht? Simple Past shpreh veprime tashmë të përfunduara që nuk kanë lidhje me të tashmen, veprime ose zakone të së shkuarës. Përdoret shumë shpesh në anglisht. Past Continous nga ana tjetër përdoret për të folur për veprimet e vazhdueshme në të kaluarën ose një veprim të kaluar akoma në progres kur ndodh një veprim tjetër. Past Perfect përdoret për të treguar se veprimi ka ndodhur përpara një veprimi tjetër në të kaluarën. Dhe së fundi, Past Perfect Continuous përdoret për t'iu treguar një veprim të vazhdueshëm në të kaluarën që ka vazhduar deri në momentin e nisjes së një veprimi tjetër të kaluar.

Zgjedhimi foljes verbify në kohët e ardhshme

Future

 • I will verbify
 • you will verbify
 • he|she|it will verbify
 • we will verbify
 • you will verbify
 • they will verbify

Future continuous

 • I will be verbifying
 • you will be verbifying
 • he|she|it will be verbifying
 • we will be verbifying
 • you will be verbifying
 • they will be verbifying

Future perfect

 • I will have verbified
 • you will have verbified
 • he|she|it will have verbified
 • we will have verbified
 • you will have verbified
 • they will have verbified

Future perfect continuous

 • I will have been verbifying
 • you will have been verbifying
 • he|she|it will have been verbifying
 • we will have been verbifying
 • you will have been verbifying
 • they will have been verbifying

Si i përdorni këto kohë zgjedhore në anglisht? Future përdoret për të folur për veprime faktike në të ardhmen. Future Continuous përdoret për të folur për gjërat që do të ndodhin në të ardhmen. Future Perfect është një kohë zgjedhore që nuk përdoret shpesh në anglisht, kjo kohë zgjedhore përdoret për të folur për një veprim faktik të ardhshëm përpara një tjetri. Dhe së fundi, Future Perfect Continuous përdoret shumë rrallë, kjo kohë përdoret për të folur për një veprim të ardhshëm në zhvillim dhe para një veprimi tjetër.

Format e ndryshme të pjesëzës në anglisht, për foljen verbify

Present participle

 • verbifying

Past participle

 • verbified

Perfect Participle

 • having verbified

Imperative në anglisht, për foljen verbify

Imperative

 • verbify
 • let's verbify
 • verbify

Zgjedhoni një folje tjetër në anglisht

Folje të tjera të rastësishme për të zbuluar më shumë gjuhën angleze: defragment frazzle stodge sue upend venge verbalize verge vest whop