Zgjedhimi i foljes ventriloquize në anglisht në të gjitha kohët

Këtu janë tabelat e zgjedhimit të foljes ventriloquize në anglisht.

Zgjedhimi e foljes ventriloquize në kohën e tashme

Present Tense

 • I ventriloquize
 • you ventriloquize
 • he|she|it ventriloquizes
 • we ventriloquize
 • you ventriloquize
 • they ventriloquize

Present Continuous

 • I am ventriloquizing
 • you are ventriloquizing
 • he|she|it is ventriloquizing
 • we are ventriloquizing
 • you are ventriloquizing
 • they are ventriloquizing

Present Perfect

 • I have ventriloquized
 • you have ventriloquized
 • he|she|it has ventriloquized
 • we have ventriloquized
 • you have ventriloquized
 • they have ventriloquized

Present Perfect Continuous

 • I have been ventriloquizing
 • you have been ventriloquizing
 • he|she|it has been ventriloquizing
 • we have been ventriloquizing
 • you have been ventriloquizing
 • they have been ventriloquizing

Si t'i përdorim këto kohë zgjedhimi në anglisht? Present shpreh zakonin, frekuancën, të vërtetën e përgjithshme dhe gjendjen e zakonshme në anglisht. Present Continuous shpreh kryesisht idenë e një veprimi ose aktiviteti që është ende në vazhdim e sipër. Present Perfect shpreh atë që lidhet gjithmonë me të tashmen ose me pasojën e një ngjarjeje. Së fundi, Present Perfect Continuous lidhet me idenë e aktivitetit në kohëzgjatje.

Zgjedhimi i foljes ventriloquize në kohët e shkuara

Simple past

 • I ventriloquized
 • you ventriloquized
 • he|she|it ventriloquized
 • we ventriloquized
 • you ventriloquized
 • they ventriloquized

Past continuous

 • I was ventriloquizing
 • you were ventriloquizing
 • he|she|it was ventriloquizing
 • we were ventriloquizing
 • you were ventriloquizing
 • they were ventriloquizing

Past perfect

 • I had ventriloquized
 • you had ventriloquized
 • he|she|it had ventriloquized
 • we had ventriloquized
 • you had ventriloquized
 • they had ventriloquized

Past perfect continuous

 • I had been ventriloquizing
 • you had been ventriloquizing
 • he|she|it had been ventriloquizing
 • we had been ventriloquizing
 • you had been ventriloquizing
 • they had been ventriloquizing

Si i përdorni këto kohë zgjedhiminë anglisht? Simple Past shpreh veprime tashmë të përfunduara që nuk kanë lidhje me të tashmen, veprime ose zakone të së shkuarës. Përdoret shumë shpesh në anglisht. Past Continous nga ana tjetër përdoret për të folur për veprimet e vazhdueshme në të kaluarën ose një veprim të kaluar akoma në progres kur ndodh një veprim tjetër. Past Perfect përdoret për të treguar se veprimi ka ndodhur përpara një veprimi tjetër në të kaluarën. Dhe së fundi, Past Perfect Continuous përdoret për t'iu treguar një veprim të vazhdueshëm në të kaluarën që ka vazhduar deri në momentin e nisjes së një veprimi tjetër të kaluar.

Zgjedhimi foljes ventriloquize në kohët e ardhshme

Future

 • I will ventriloquize
 • you will ventriloquize
 • he|she|it will ventriloquize
 • we will ventriloquize
 • you will ventriloquize
 • they will ventriloquize

Future continuous

 • I will be ventriloquizing
 • you will be ventriloquizing
 • he|she|it will be ventriloquizing
 • we will be ventriloquizing
 • you will be ventriloquizing
 • they will be ventriloquizing

Future perfect

 • I will have ventriloquized
 • you will have ventriloquized
 • he|she|it will have ventriloquized
 • we will have ventriloquized
 • you will have ventriloquized
 • they will have ventriloquized

Future perfect continuous

 • I will have been ventriloquizing
 • you will have been ventriloquizing
 • he|she|it will have been ventriloquizing
 • we will have been ventriloquizing
 • you will have been ventriloquizing
 • they will have been ventriloquizing

Si i përdorni këto kohë zgjedhore në anglisht? Future përdoret për të folur për veprime faktike në të ardhmen. Future Continuous përdoret për të folur për gjërat që do të ndodhin në të ardhmen. Future Perfect është një kohë zgjedhore që nuk përdoret shpesh në anglisht, kjo kohë zgjedhore përdoret për të folur për një veprim faktik të ardhshëm përpara një tjetri. Dhe së fundi, Future Perfect Continuous përdoret shumë rrallë, kjo kohë përdoret për të folur për një veprim të ardhshëm në zhvillim dhe para një veprimi tjetër.

Format e ndryshme të pjesëzës në anglisht, për foljen ventriloquize

Present participle

 • ventriloquizing

Past participle

 • ventriloquized

Perfect Participle

 • having ventriloquized

Imperative në anglisht, për foljen ventriloquize

Imperative

 • ventriloquize
 • let's ventriloquize
 • ventriloquize

Zgjedhoni një folje tjetër në anglisht

Folje të tjera të rastësishme për të zbuluar më shumë gjuhën angleze: defoliate frank stithy succuss upchange vellicate ventilate venture verse whizz