Zgjedhimi i foljes value në anglisht në të gjitha kohët

Këtu janë tabelat e zgjedhimit të foljes value në anglisht.

Zgjedhimi e foljes value në kohën e tashme

Present Tense

 • I value
 • you value
 • he|she|it values
 • we value
 • you value
 • they value

Present Continuous

 • I am valuing
 • you are valuing
 • he|she|it is valuing
 • we are valuing
 • you are valuing
 • they are valuing

Present Perfect

 • I have valued
 • you have valued
 • he|she|it has valued
 • we have valued
 • you have valued
 • they have valued

Present Perfect Continuous

 • I have been valuing
 • you have been valuing
 • he|she|it has been valuing
 • we have been valuing
 • you have been valuing
 • they have been valuing

Si t'i përdorim këto kohë zgjedhimi në anglisht? Present shpreh zakonin, frekuancën, të vërtetën e përgjithshme dhe gjendjen e zakonshme në anglisht. Present Continuous shpreh kryesisht idenë e një veprimi ose aktiviteti që është ende në vazhdim e sipër. Present Perfect shpreh atë që lidhet gjithmonë me të tashmen ose me pasojën e një ngjarjeje. Së fundi, Present Perfect Continuous lidhet me idenë e aktivitetit në kohëzgjatje.

Zgjedhimi i foljes value në kohët e shkuara

Simple past

 • I valued
 • you valued
 • he|she|it valued
 • we valued
 • you valued
 • they valued

Past continuous

 • I was valuing
 • you were valuing
 • he|she|it was valuing
 • we were valuing
 • you were valuing
 • they were valuing

Past perfect

 • I had valued
 • you had valued
 • he|she|it had valued
 • we had valued
 • you had valued
 • they had valued

Past perfect continuous

 • I had been valuing
 • you had been valuing
 • he|she|it had been valuing
 • we had been valuing
 • you had been valuing
 • they had been valuing

Si i përdorni këto kohë zgjedhiminë anglisht? Simple Past shpreh veprime tashmë të përfunduara që nuk kanë lidhje me të tashmen, veprime ose zakone të së shkuarës. Përdoret shumë shpesh në anglisht. Past Continous nga ana tjetër përdoret për të folur për veprimet e vazhdueshme në të kaluarën ose një veprim të kaluar akoma në progres kur ndodh një veprim tjetër. Past Perfect përdoret për të treguar se veprimi ka ndodhur përpara një veprimi tjetër në të kaluarën. Dhe së fundi, Past Perfect Continuous përdoret për t'iu treguar një veprim të vazhdueshëm në të kaluarën që ka vazhduar deri në momentin e nisjes së një veprimi tjetër të kaluar.

Zgjedhimi foljes value në kohët e ardhshme

Future

 • I will value
 • you will value
 • he|she|it will value
 • we will value
 • you will value
 • they will value

Future continuous

 • I will be valuing
 • you will be valuing
 • he|she|it will be valuing
 • we will be valuing
 • you will be valuing
 • they will be valuing

Future perfect

 • I will have valued
 • you will have valued
 • he|she|it will have valued
 • we will have valued
 • you will have valued
 • they will have valued

Future perfect continuous

 • I will have been valuing
 • you will have been valuing
 • he|she|it will have been valuing
 • we will have been valuing
 • you will have been valuing
 • they will have been valuing

Si i përdorni këto kohë zgjedhore në anglisht? Future përdoret për të folur për veprime faktike në të ardhmen. Future Continuous përdoret për të folur për gjërat që do të ndodhin në të ardhmen. Future Perfect është një kohë zgjedhore që nuk përdoret shpesh në anglisht, kjo kohë zgjedhore përdoret për të folur për një veprim faktik të ardhshëm përpara një tjetri. Dhe së fundi, Future Perfect Continuous përdoret shumë rrallë, kjo kohë përdoret për të folur për një veprim të ardhshëm në zhvillim dhe para një veprimi tjetër.

Format e ndryshme të pjesëzës në anglisht, për foljen value

Present participle

 • valuing

Past participle

 • valued

Perfect Participle

 • having valued

Imperative në anglisht, për foljen value

Imperative

 • value
 • let's value
 • value

Zgjedhoni një folje tjetër në anglisht

Folje të tjera të rastësishme për të zbuluar më shumë gjuhën angleze: dedicate form step sublime unspeak vacillate valuate vamoose variegate wheedle