Zgjedhimi i foljes unsubscribe në anglisht në të gjitha kohët

Këtu janë tabelat e zgjedhimit të foljes unsubscribe në anglisht.

Zgjedhimi e foljes unsubscribe në kohën e tashme

Present Tense

 • I unsubscribe
 • you unsubscribe
 • he|she|it unsubscribes
 • we unsubscribe
 • you unsubscribe
 • they unsubscribe

Present Continuous

 • I am unsubscribing
 • you are unsubscribing
 • he|she|it is unsubscribing
 • we are unsubscribing
 • you are unsubscribing
 • they are unsubscribing

Present Perfect

 • I have unsubscribed
 • you have unsubscribed
 • he|she|it has unsubscribed
 • we have unsubscribed
 • you have unsubscribed
 • they have unsubscribed

Present Perfect Continuous

 • I have been unsubscribing
 • you have been unsubscribing
 • he|she|it has been unsubscribing
 • we have been unsubscribing
 • you have been unsubscribing
 • they have been unsubscribing

Si t'i përdorim këto kohë zgjedhimi në anglisht? Present shpreh zakonin, frekuancën, të vërtetën e përgjithshme dhe gjendjen e zakonshme në anglisht. Present Continuous shpreh kryesisht idenë e një veprimi ose aktiviteti që është ende në vazhdim e sipër. Present Perfect shpreh atë që lidhet gjithmonë me të tashmen ose me pasojën e një ngjarjeje. Së fundi, Present Perfect Continuous lidhet me idenë e aktivitetit në kohëzgjatje.

Zgjedhimi i foljes unsubscribe në kohët e shkuara

Simple past

 • I unsubscribed
 • you unsubscribed
 • he|she|it unsubscribed
 • we unsubscribed
 • you unsubscribed
 • they unsubscribed

Past continuous

 • I was unsubscribing
 • you were unsubscribing
 • he|she|it was unsubscribing
 • we were unsubscribing
 • you were unsubscribing
 • they were unsubscribing

Past perfect

 • I had unsubscribed
 • you had unsubscribed
 • he|she|it had unsubscribed
 • we had unsubscribed
 • you had unsubscribed
 • they had unsubscribed

Past perfect continuous

 • I had been unsubscribing
 • you had been unsubscribing
 • he|she|it had been unsubscribing
 • we had been unsubscribing
 • you had been unsubscribing
 • they had been unsubscribing

Si i përdorni këto kohë zgjedhiminë anglisht? Simple Past shpreh veprime tashmë të përfunduara që nuk kanë lidhje me të tashmen, veprime ose zakone të së shkuarës. Përdoret shumë shpesh në anglisht. Past Continous nga ana tjetër përdoret për të folur për veprimet e vazhdueshme në të kaluarën ose një veprim të kaluar akoma në progres kur ndodh një veprim tjetër. Past Perfect përdoret për të treguar se veprimi ka ndodhur përpara një veprimi tjetër në të kaluarën. Dhe së fundi, Past Perfect Continuous përdoret për t'iu treguar një veprim të vazhdueshëm në të kaluarën që ka vazhduar deri në momentin e nisjes së një veprimi tjetër të kaluar.

Zgjedhimi foljes unsubscribe në kohët e ardhshme

Future

 • I will unsubscribe
 • you will unsubscribe
 • he|she|it will unsubscribe
 • we will unsubscribe
 • you will unsubscribe
 • they will unsubscribe

Future continuous

 • I will be unsubscribing
 • you will be unsubscribing
 • he|she|it will be unsubscribing
 • we will be unsubscribing
 • you will be unsubscribing
 • they will be unsubscribing

Future perfect

 • I will have unsubscribed
 • you will have unsubscribed
 • he|she|it will have unsubscribed
 • we will have unsubscribed
 • you will have unsubscribed
 • they will have unsubscribed

Future perfect continuous

 • I will have been unsubscribing
 • you will have been unsubscribing
 • he|she|it will have been unsubscribing
 • we will have been unsubscribing
 • you will have been unsubscribing
 • they will have been unsubscribing

Si i përdorni këto kohë zgjedhore në anglisht? Future përdoret për të folur për veprime faktike në të ardhmen. Future Continuous përdoret për të folur për gjërat që do të ndodhin në të ardhmen. Future Perfect është një kohë zgjedhore që nuk përdoret shpesh në anglisht, kjo kohë zgjedhore përdoret për të folur për një veprim faktik të ardhshëm përpara një tjetri. Dhe së fundi, Future Perfect Continuous përdoret shumë rrallë, kjo kohë përdoret për të folur për një veprim të ardhshëm në zhvillim dhe para një veprimi tjetër.

Format e ndryshme të pjesëzës në anglisht, për foljen unsubscribe

Present participle

 • unsubscribing

Past participle

 • unsubscribed

Perfect Participle

 • having unsubscribed

Imperative në anglisht, për foljen unsubscribe

Imperative

 • unsubscribe
 • let's unsubscribe
 • unsubscribe

Zgjedhoni një folje tjetër në anglisht

Folje të tjera të rastësishme për të zbuluar më shumë gjuhën angleze: deaden fly-kick spy straggle unfasten unsphere unstring unswear untruss wander