Zgjedhimi i foljes unstring në anglisht në të gjitha kohët

Këtu janë tabelat e zgjedhimit të foljes unstring në anglisht.

Zgjedhimi e foljes unstring në kohën e tashme

Present Tense

 • I unstring
 • you unstring
 • he|she|it unstrings
 • we unstring
 • you unstring
 • they unstring

Present Continuous

 • I am unstringing
 • you are unstringing
 • he|she|it is unstringing
 • we are unstringing
 • you are unstringing
 • they are unstringing

Present Perfect

 • I have unstrung
 • you have unstrung
 • he|she|it has unstrung
 • we have unstrung
 • you have unstrung
 • they have unstrung

Present Perfect Continuous

 • I have been unstringing
 • you have been unstringing
 • he|she|it has been unstringing
 • we have been unstringing
 • you have been unstringing
 • they have been unstringing

Si t'i përdorim këto kohë zgjedhimi në anglisht? Present shpreh zakonin, frekuancën, të vërtetën e përgjithshme dhe gjendjen e zakonshme në anglisht. Present Continuous shpreh kryesisht idenë e një veprimi ose aktiviteti që është ende në vazhdim e sipër. Present Perfect shpreh atë që lidhet gjithmonë me të tashmen ose me pasojën e një ngjarjeje. Së fundi, Present Perfect Continuous lidhet me idenë e aktivitetit në kohëzgjatje.

Zgjedhimi i foljes unstring në kohët e shkuara

Simple past

 • I unstrung
 • you unstrung
 • he|she|it unstrung
 • we unstrung
 • you unstrung
 • they unstrung

Past continuous

 • I was unstringing
 • you were unstringing
 • he|she|it was unstringing
 • we were unstringing
 • you were unstringing
 • they were unstringing

Past perfect

 • I had unstrung
 • you had unstrung
 • he|she|it had unstrung
 • we had unstrung
 • you had unstrung
 • they had unstrung

Past perfect continuous

 • I had been unstringing
 • you had been unstringing
 • he|she|it had been unstringing
 • we had been unstringing
 • you had been unstringing
 • they had been unstringing

Si i përdorni këto kohë zgjedhiminë anglisht? Simple Past shpreh veprime tashmë të përfunduara që nuk kanë lidhje me të tashmen, veprime ose zakone të së shkuarës. Përdoret shumë shpesh në anglisht. Past Continous nga ana tjetër përdoret për të folur për veprimet e vazhdueshme në të kaluarën ose një veprim të kaluar akoma në progres kur ndodh një veprim tjetër. Past Perfect përdoret për të treguar se veprimi ka ndodhur përpara një veprimi tjetër në të kaluarën. Dhe së fundi, Past Perfect Continuous përdoret për t'iu treguar një veprim të vazhdueshëm në të kaluarën që ka vazhduar deri në momentin e nisjes së një veprimi tjetër të kaluar.

Zgjedhimi foljes unstring në kohët e ardhshme

Future

 • I will unstring
 • you will unstring
 • he|she|it will unstring
 • we will unstring
 • you will unstring
 • they will unstring

Future continuous

 • I will be unstringing
 • you will be unstringing
 • he|she|it will be unstringing
 • we will be unstringing
 • you will be unstringing
 • they will be unstringing

Future perfect

 • I will have unstrung
 • you will have unstrung
 • he|she|it will have unstrung
 • we will have unstrung
 • you will have unstrung
 • they will have unstrung

Future perfect continuous

 • I will have been unstringing
 • you will have been unstringing
 • he|she|it will have been unstringing
 • we will have been unstringing
 • you will have been unstringing
 • they will have been unstringing

Si i përdorni këto kohë zgjedhore në anglisht? Future përdoret për të folur për veprime faktike në të ardhmen. Future Continuous përdoret për të folur për gjërat që do të ndodhin në të ardhmen. Future Perfect është një kohë zgjedhore që nuk përdoret shpesh në anglisht, kjo kohë zgjedhore përdoret për të folur për një veprim faktik të ardhshëm përpara një tjetri. Dhe së fundi, Future Perfect Continuous përdoret shumë rrallë, kjo kohë përdoret për të folur për një veprim të ardhshëm në zhvillim dhe para një veprimi tjetër.

Format e ndryshme të pjesëzës në anglisht, për foljen unstring

Present participle

 • unstringing

Past participle

 • unstrung

Perfect Participle

 • having unstrung

Imperative në anglisht, për foljen unstring

Imperative

 • unstring
 • let's unstring
 • unstring

Zgjedhoni një folje tjetër në anglisht

Folje të tjera të rastësishme për të zbuluar më shumë gjuhën angleze: deactivate fly sputter strafe unearth unspeak unstop unsubscribe untread wan