Zgjedhimi i foljes unsphere në anglisht në të gjitha kohët

Këtu janë tabelat e zgjedhimit të foljes unsphere në anglisht.

Zgjedhimi e foljes unsphere në kohën e tashme

Present Tense

 • I unsphere
 • you unsphere
 • he|she|it unspheres
 • we unsphere
 • you unsphere
 • they unsphere

Present Continuous

 • I am unsphering
 • you are unsphering
 • he|she|it is unsphering
 • we are unsphering
 • you are unsphering
 • they are unsphering

Present Perfect

 • I have unsphered
 • you have unsphered
 • he|she|it has unsphered
 • we have unsphered
 • you have unsphered
 • they have unsphered

Present Perfect Continuous

 • I have been unsphering
 • you have been unsphering
 • he|she|it has been unsphering
 • we have been unsphering
 • you have been unsphering
 • they have been unsphering

Si t'i përdorim këto kohë zgjedhimi në anglisht? Present shpreh zakonin, frekuancën, të vërtetën e përgjithshme dhe gjendjen e zakonshme në anglisht. Present Continuous shpreh kryesisht idenë e një veprimi ose aktiviteti që është ende në vazhdim e sipër. Present Perfect shpreh atë që lidhet gjithmonë me të tashmen ose me pasojën e një ngjarjeje. Së fundi, Present Perfect Continuous lidhet me idenë e aktivitetit në kohëzgjatje.

Zgjedhimi i foljes unsphere në kohët e shkuara

Simple past

 • I unsphered
 • you unsphered
 • he|she|it unsphered
 • we unsphered
 • you unsphered
 • they unsphered

Past continuous

 • I was unsphering
 • you were unsphering
 • he|she|it was unsphering
 • we were unsphering
 • you were unsphering
 • they were unsphering

Past perfect

 • I had unsphered
 • you had unsphered
 • he|she|it had unsphered
 • we had unsphered
 • you had unsphered
 • they had unsphered

Past perfect continuous

 • I had been unsphering
 • you had been unsphering
 • he|she|it had been unsphering
 • we had been unsphering
 • you had been unsphering
 • they had been unsphering

Si i përdorni këto kohë zgjedhiminë anglisht? Simple Past shpreh veprime tashmë të përfunduara që nuk kanë lidhje me të tashmen, veprime ose zakone të së shkuarës. Përdoret shumë shpesh në anglisht. Past Continous nga ana tjetër përdoret për të folur për veprimet e vazhdueshme në të kaluarën ose një veprim të kaluar akoma në progres kur ndodh një veprim tjetër. Past Perfect përdoret për të treguar se veprimi ka ndodhur përpara një veprimi tjetër në të kaluarën. Dhe së fundi, Past Perfect Continuous përdoret për t'iu treguar një veprim të vazhdueshëm në të kaluarën që ka vazhduar deri në momentin e nisjes së një veprimi tjetër të kaluar.

Zgjedhimi foljes unsphere në kohët e ardhshme

Future

 • I will unsphere
 • you will unsphere
 • he|she|it will unsphere
 • we will unsphere
 • you will unsphere
 • they will unsphere

Future continuous

 • I will be unsphering
 • you will be unsphering
 • he|she|it will be unsphering
 • we will be unsphering
 • you will be unsphering
 • they will be unsphering

Future perfect

 • I will have unsphered
 • you will have unsphered
 • he|she|it will have unsphered
 • we will have unsphered
 • you will have unsphered
 • they will have unsphered

Future perfect continuous

 • I will have been unsphering
 • you will have been unsphering
 • he|she|it will have been unsphering
 • we will have been unsphering
 • you will have been unsphering
 • they will have been unsphering

Si i përdorni këto kohë zgjedhore në anglisht? Future përdoret për të folur për veprime faktike në të ardhmen. Future Continuous përdoret për të folur për gjërat që do të ndodhin në të ardhmen. Future Perfect është një kohë zgjedhore që nuk përdoret shpesh në anglisht, kjo kohë zgjedhore përdoret për të folur për një veprim faktik të ardhshëm përpara një tjetri. Dhe së fundi, Future Perfect Continuous përdoret shumë rrallë, kjo kohë përdoret për të folur për një veprim të ardhshëm në zhvillim dhe para një veprimi tjetër.

Format e ndryshme të pjesëzës në anglisht, për foljen unsphere

Present participle

 • unsphering

Past participle

 • unsphered

Perfect Participle

 • having unsphered

Imperative në anglisht, për foljen unsphere

Imperative

 • unsphere
 • let's unsphere
 • unsphere

Zgjedhoni një folje tjetër në anglisht

Folje të tjera të rastësishme për të zbuluar më shumë gjuhën angleze: daydream flurry spud storyboard underwhelm unsex unspeak unsteady unteach wall