Zgjedhimi i foljes unsnap në anglisht në të gjitha kohët

Këtu janë tabelat e zgjedhimit të foljes unsnap në anglisht.

Zgjedhimi e foljes unsnap në kohën e tashme

Present Tense

 • I unsnap
 • you unsnap
 • he|she|it unsnaps
 • we unsnap
 • you unsnap
 • they unsnap

Present Continuous

 • I am unsnaping
 • you are unsnaping
 • he|she|it is unsnaping
 • we are unsnaping
 • you are unsnaping
 • they are unsnaping

Present Perfect

 • I have unsnaped
 • you have unsnaped
 • he|she|it has unsnaped
 • we have unsnaped
 • you have unsnaped
 • they have unsnaped

Present Perfect Continuous

 • I have been unsnaping
 • you have been unsnaping
 • he|she|it has been unsnaping
 • we have been unsnaping
 • you have been unsnaping
 • they have been unsnaping

Si t'i përdorim këto kohë zgjedhimi në anglisht? Present shpreh zakonin, frekuancën, të vërtetën e përgjithshme dhe gjendjen e zakonshme në anglisht. Present Continuous shpreh kryesisht idenë e një veprimi ose aktiviteti që është ende në vazhdim e sipër. Present Perfect shpreh atë që lidhet gjithmonë me të tashmen ose me pasojën e një ngjarjeje. Së fundi, Present Perfect Continuous lidhet me idenë e aktivitetit në kohëzgjatje.

Zgjedhimi i foljes unsnap në kohët e shkuara

Simple past

 • I unsnaped
 • you unsnaped
 • he|she|it unsnaped
 • we unsnaped
 • you unsnaped
 • they unsnaped

Past continuous

 • I was unsnaping
 • you were unsnaping
 • he|she|it was unsnaping
 • we were unsnaping
 • you were unsnaping
 • they were unsnaping

Past perfect

 • I had unsnaped
 • you had unsnaped
 • he|she|it had unsnaped
 • we had unsnaped
 • you had unsnaped
 • they had unsnaped

Past perfect continuous

 • I had been unsnaping
 • you had been unsnaping
 • he|she|it had been unsnaping
 • we had been unsnaping
 • you had been unsnaping
 • they had been unsnaping

Si i përdorni këto kohë zgjedhiminë anglisht? Simple Past shpreh veprime tashmë të përfunduara që nuk kanë lidhje me të tashmen, veprime ose zakone të së shkuarës. Përdoret shumë shpesh në anglisht. Past Continous nga ana tjetër përdoret për të folur për veprimet e vazhdueshme në të kaluarën ose një veprim të kaluar akoma në progres kur ndodh një veprim tjetër. Past Perfect përdoret për të treguar se veprimi ka ndodhur përpara një veprimi tjetër në të kaluarën. Dhe së fundi, Past Perfect Continuous përdoret për t'iu treguar një veprim të vazhdueshëm në të kaluarën që ka vazhduar deri në momentin e nisjes së një veprimi tjetër të kaluar.

Zgjedhimi foljes unsnap në kohët e ardhshme

Future

 • I will unsnap
 • you will unsnap
 • he|she|it will unsnap
 • we will unsnap
 • you will unsnap
 • they will unsnap

Future continuous

 • I will be unsnaping
 • you will be unsnaping
 • he|she|it will be unsnaping
 • we will be unsnaping
 • you will be unsnaping
 • they will be unsnaping

Future perfect

 • I will have unsnaped
 • you will have unsnaped
 • he|she|it will have unsnaped
 • we will have unsnaped
 • you will have unsnaped
 • they will have unsnaped

Future perfect continuous

 • I will have been unsnaping
 • you will have been unsnaping
 • he|she|it will have been unsnaping
 • we will have been unsnaping
 • you will have been unsnaping
 • they will have been unsnaping

Si i përdorni këto kohë zgjedhore në anglisht? Future përdoret për të folur për veprime faktike në të ardhmen. Future Continuous përdoret për të folur për gjërat që do të ndodhin në të ardhmen. Future Perfect është një kohë zgjedhore që nuk përdoret shpesh në anglisht, kjo kohë zgjedhore përdoret për të folur për një veprim faktik të ardhshëm përpara një tjetri. Dhe së fundi, Future Perfect Continuous përdoret shumë rrallë, kjo kohë përdoret për të folur për një veprim të ardhshëm në zhvillim dhe para një veprimi tjetër.

Format e ndryshme të pjesëzës në anglisht, për foljen unsnap

Present participle

 • unsnaping

Past participle

 • unsnaped

Perfect Participle

 • having unsnaped

Imperative në anglisht, për foljen unsnap

Imperative

 • unsnap
 • let's unsnap
 • unsnap

Zgjedhoni një folje tjetër në anglisht

Folje të tjera të rastësishme për të zbuluar më shumë gjuhën angleze: dawdle fluoresce sprout store undertake unseam unsling unsnarl unsubscribe waken