Zgjedhimi i foljes unsling në anglisht në të gjitha kohët

Këtu janë tabelat e zgjedhimit të foljes unsling në anglisht.

Zgjedhimi e foljes unsling në kohën e tashme

Present Tense

 • I unsling
 • you unsling
 • he|she|it unslings
 • we unsling
 • you unsling
 • they unsling

Present Continuous

 • I am unslinging
 • you are unslinging
 • he|she|it is unslinging
 • we are unslinging
 • you are unslinging
 • they are unslinging

Present Perfect

 • I have unslinged
 • you have unslinged
 • he|she|it has unslinged
 • we have unslinged
 • you have unslinged
 • they have unslinged

Present Perfect Continuous

 • I have been unslinging
 • you have been unslinging
 • he|she|it has been unslinging
 • we have been unslinging
 • you have been unslinging
 • they have been unslinging

Si t'i përdorim këto kohë zgjedhimi në anglisht? Present shpreh zakonin, frekuancën, të vërtetën e përgjithshme dhe gjendjen e zakonshme në anglisht. Present Continuous shpreh kryesisht idenë e një veprimi ose aktiviteti që është ende në vazhdim e sipër. Present Perfect shpreh atë që lidhet gjithmonë me të tashmen ose me pasojën e një ngjarjeje. Së fundi, Present Perfect Continuous lidhet me idenë e aktivitetit në kohëzgjatje.

Zgjedhimi i foljes unsling në kohët e shkuara

Simple past

 • I unslinged
 • you unslinged
 • he|she|it unslinged
 • we unslinged
 • you unslinged
 • they unslinged

Past continuous

 • I was unslinging
 • you were unslinging
 • he|she|it was unslinging
 • we were unslinging
 • you were unslinging
 • they were unslinging

Past perfect

 • I had unslinged
 • you had unslinged
 • he|she|it had unslinged
 • we had unslinged
 • you had unslinged
 • they had unslinged

Past perfect continuous

 • I had been unslinging
 • you had been unslinging
 • he|she|it had been unslinging
 • we had been unslinging
 • you had been unslinging
 • they had been unslinging

Si i përdorni këto kohë zgjedhiminë anglisht? Simple Past shpreh veprime tashmë të përfunduara që nuk kanë lidhje me të tashmen, veprime ose zakone të së shkuarës. Përdoret shumë shpesh në anglisht. Past Continous nga ana tjetër përdoret për të folur për veprimet e vazhdueshme në të kaluarën ose një veprim të kaluar akoma në progres kur ndodh një veprim tjetër. Past Perfect përdoret për të treguar se veprimi ka ndodhur përpara një veprimi tjetër në të kaluarën. Dhe së fundi, Past Perfect Continuous përdoret për t'iu treguar një veprim të vazhdueshëm në të kaluarën që ka vazhduar deri në momentin e nisjes së një veprimi tjetër të kaluar.

Zgjedhimi foljes unsling në kohët e ardhshme

Future

 • I will unsling
 • you will unsling
 • he|she|it will unsling
 • we will unsling
 • you will unsling
 • they will unsling

Future continuous

 • I will be unslinging
 • you will be unslinging
 • he|she|it will be unslinging
 • we will be unslinging
 • you will be unslinging
 • they will be unslinging

Future perfect

 • I will have unslinged
 • you will have unslinged
 • he|she|it will have unslinged
 • we will have unslinged
 • you will have unslinged
 • they will have unslinged

Future perfect continuous

 • I will have been unslinging
 • you will have been unslinging
 • he|she|it will have been unslinging
 • we will have been unslinging
 • you will have been unslinging
 • they will have been unslinging

Si i përdorni këto kohë zgjedhore në anglisht? Future përdoret për të folur për veprime faktike në të ardhmen. Future Continuous përdoret për të folur për gjërat që do të ndodhin në të ardhmen. Future Perfect është një kohë zgjedhore që nuk përdoret shpesh në anglisht, kjo kohë zgjedhore përdoret për të folur për një veprim faktik të ardhshëm përpara një tjetri. Dhe së fundi, Future Perfect Continuous përdoret shumë rrallë, kjo kohë përdoret për të folur për një veprim të ardhshëm në zhvillim dhe para një veprimi tjetër.

Format e ndryshme të pjesëzës në anglisht, për foljen unsling

Present participle

 • unslinging

Past participle

 • unslinged

Perfect Participle

 • having unslinged

Imperative në anglisht, për foljen unsling

Imperative

 • unsling
 • let's unsling
 • unsling

Zgjedhoni një folje tjetër në anglisht

Folje të tjera të rastësishme për të zbuluar më shumë gjuhën angleze: daunt flunk sprint stopper understudy unseal unship unsnap unstring wakeboard