Zgjedhimi i foljes unseam në anglisht në të gjitha kohët

Këtu janë tabelat e zgjedhimit të foljes unseam në anglisht.

Zgjedhimi e foljes unseam në kohën e tashme

Present Tense

 • I unseam
 • you unseam
 • he|she|it unseams
 • we unseam
 • you unseam
 • they unseam

Present Continuous

 • I am unseaming
 • you are unseaming
 • he|she|it is unseaming
 • we are unseaming
 • you are unseaming
 • they are unseaming

Present Perfect

 • I have unseamed
 • you have unseamed
 • he|she|it has unseamed
 • we have unseamed
 • you have unseamed
 • they have unseamed

Present Perfect Continuous

 • I have been unseaming
 • you have been unseaming
 • he|she|it has been unseaming
 • we have been unseaming
 • you have been unseaming
 • they have been unseaming

Si t'i përdorim këto kohë zgjedhimi në anglisht? Present shpreh zakonin, frekuancën, të vërtetën e përgjithshme dhe gjendjen e zakonshme në anglisht. Present Continuous shpreh kryesisht idenë e një veprimi ose aktiviteti që është ende në vazhdim e sipër. Present Perfect shpreh atë që lidhet gjithmonë me të tashmen ose me pasojën e një ngjarjeje. Së fundi, Present Perfect Continuous lidhet me idenë e aktivitetit në kohëzgjatje.

Zgjedhimi i foljes unseam në kohët e shkuara

Simple past

 • I unseamed
 • you unseamed
 • he|she|it unseamed
 • we unseamed
 • you unseamed
 • they unseamed

Past continuous

 • I was unseaming
 • you were unseaming
 • he|she|it was unseaming
 • we were unseaming
 • you were unseaming
 • they were unseaming

Past perfect

 • I had unseamed
 • you had unseamed
 • he|she|it had unseamed
 • we had unseamed
 • you had unseamed
 • they had unseamed

Past perfect continuous

 • I had been unseaming
 • you had been unseaming
 • he|she|it had been unseaming
 • we had been unseaming
 • you had been unseaming
 • they had been unseaming

Si i përdorni këto kohë zgjedhiminë anglisht? Simple Past shpreh veprime tashmë të përfunduara që nuk kanë lidhje me të tashmen, veprime ose zakone të së shkuarës. Përdoret shumë shpesh në anglisht. Past Continous nga ana tjetër përdoret për të folur për veprimet e vazhdueshme në të kaluarën ose një veprim të kaluar akoma në progres kur ndodh një veprim tjetër. Past Perfect përdoret për të treguar se veprimi ka ndodhur përpara një veprimi tjetër në të kaluarën. Dhe së fundi, Past Perfect Continuous përdoret për t'iu treguar një veprim të vazhdueshëm në të kaluarën që ka vazhduar deri në momentin e nisjes së një veprimi tjetër të kaluar.

Zgjedhimi foljes unseam në kohët e ardhshme

Future

 • I will unseam
 • you will unseam
 • he|she|it will unseam
 • we will unseam
 • you will unseam
 • they will unseam

Future continuous

 • I will be unseaming
 • you will be unseaming
 • he|she|it will be unseaming
 • we will be unseaming
 • you will be unseaming
 • they will be unseaming

Future perfect

 • I will have unseamed
 • you will have unseamed
 • he|she|it will have unseamed
 • we will have unseamed
 • you will have unseamed
 • they will have unseamed

Future perfect continuous

 • I will have been unseaming
 • you will have been unseaming
 • he|she|it will have been unseaming
 • we will have been unseaming
 • you will have been unseaming
 • they will have been unseaming

Si i përdorni këto kohë zgjedhore në anglisht? Future përdoret për të folur për veprime faktike në të ardhmen. Future Continuous përdoret për të folur për gjërat që do të ndodhin në të ardhmen. Future Perfect është një kohë zgjedhore që nuk përdoret shpesh në anglisht, kjo kohë zgjedhore përdoret për të folur për një veprim faktik të ardhshëm përpara një tjetri. Dhe së fundi, Future Perfect Continuous përdoret shumë rrallë, kjo kohë përdoret për të folur për një veprim të ardhshëm në zhvillim dhe para një veprimi tjetër.

Format e ndryshme të pjesëzës në anglisht, për foljen unseam

Present participle

 • unseaming

Past participle

 • unseamed

Perfect Participle

 • having unseamed

Imperative në anglisht, për foljen unseam

Imperative

 • unseam
 • let's unseam
 • unseam

Zgjedhoni një folje tjetër në anglisht

Folje të tjera të rastësishme për të zbuluar më shumë gjuhën angleze: darn flue-cure sprig stooge undershoot unroll unseal unseat unsphere wainscot