Zgjedhimi i foljes unfollow në anglisht në të gjitha kohët

Këtu janë tabelat e zgjedhimit të foljes unfollow në anglisht.

Zgjedhimi e foljes unfollow në kohën e tashme

Present Tense

 • I unfollow
 • you unfollow
 • he|she|it unfollows
 • we unfollow
 • you unfollow
 • they unfollow

Present Continuous

 • I am unfollowing
 • you are unfollowing
 • he|she|it is unfollowing
 • we are unfollowing
 • you are unfollowing
 • they are unfollowing

Present Perfect

 • I have unfollowed
 • you have unfollowed
 • he|she|it has unfollowed
 • we have unfollowed
 • you have unfollowed
 • they have unfollowed

Present Perfect Continuous

 • I have been unfollowing
 • you have been unfollowing
 • he|she|it has been unfollowing
 • we have been unfollowing
 • you have been unfollowing
 • they have been unfollowing

Si t'i përdorim këto kohë zgjedhimi në anglisht? Present shpreh zakonin, frekuancën, të vërtetën e përgjithshme dhe gjendjen e zakonshme në anglisht. Present Continuous shpreh kryesisht idenë e një veprimi ose aktiviteti që është ende në vazhdim e sipër. Present Perfect shpreh atë që lidhet gjithmonë me të tashmen ose me pasojën e një ngjarjeje. Së fundi, Present Perfect Continuous lidhet me idenë e aktivitetit në kohëzgjatje.

Zgjedhimi i foljes unfollow në kohët e shkuara

Simple past

 • I unfollowed
 • you unfollowed
 • he|she|it unfollowed
 • we unfollowed
 • you unfollowed
 • they unfollowed

Past continuous

 • I was unfollowing
 • you were unfollowing
 • he|she|it was unfollowing
 • we were unfollowing
 • you were unfollowing
 • they were unfollowing

Past perfect

 • I had unfollowed
 • you had unfollowed
 • he|she|it had unfollowed
 • we had unfollowed
 • you had unfollowed
 • they had unfollowed

Past perfect continuous

 • I had been unfollowing
 • you had been unfollowing
 • he|she|it had been unfollowing
 • we had been unfollowing
 • you had been unfollowing
 • they had been unfollowing

Si i përdorni këto kohë zgjedhiminë anglisht? Simple Past shpreh veprime tashmë të përfunduara që nuk kanë lidhje me të tashmen, veprime ose zakone të së shkuarës. Përdoret shumë shpesh në anglisht. Past Continous nga ana tjetër përdoret për të folur për veprimet e vazhdueshme në të kaluarën ose një veprim të kaluar akoma në progres kur ndodh një veprim tjetër. Past Perfect përdoret për të treguar se veprimi ka ndodhur përpara një veprimi tjetër në të kaluarën. Dhe së fundi, Past Perfect Continuous përdoret për t'iu treguar një veprim të vazhdueshëm në të kaluarën që ka vazhduar deri në momentin e nisjes së një veprimi tjetër të kaluar.

Zgjedhimi foljes unfollow në kohët e ardhshme

Future

 • I will unfollow
 • you will unfollow
 • he|she|it will unfollow
 • we will unfollow
 • you will unfollow
 • they will unfollow

Future continuous

 • I will be unfollowing
 • you will be unfollowing
 • he|she|it will be unfollowing
 • we will be unfollowing
 • you will be unfollowing
 • they will be unfollowing

Future perfect

 • I will have unfollowed
 • you will have unfollowed
 • he|she|it will have unfollowed
 • we will have unfollowed
 • you will have unfollowed
 • they will have unfollowed

Future perfect continuous

 • I will have been unfollowing
 • you will have been unfollowing
 • he|she|it will have been unfollowing
 • we will have been unfollowing
 • you will have been unfollowing
 • they will have been unfollowing

Si i përdorni këto kohë zgjedhore në anglisht? Future përdoret për të folur për veprime faktike në të ardhmen. Future Continuous përdoret për të folur për gjërat që do të ndodhin në të ardhmen. Future Perfect është një kohë zgjedhore që nuk përdoret shpesh në anglisht, kjo kohë zgjedhore përdoret për të folur për një veprim faktik të ardhshëm përpara një tjetri. Dhe së fundi, Future Perfect Continuous përdoret shumë rrallë, kjo kohë përdoret për të folur për një veprim të ardhshëm në zhvillim dhe para një veprimi tjetër.

Format e ndryshme të pjesëzës në anglisht, për foljen unfollow

Present participle

 • unfollowing

Past participle

 • unfollowed

Perfect Participle

 • having unfollowed

Imperative në anglisht, për foljen unfollow

Imperative

 • unfollow
 • let's unfollow
 • unfollow

Zgjedhoni një folje tjetër në anglisht

Folje të tjera të rastësishme për të zbuluar më shumë gjuhën angleze: cuckoo flag speed station unbalance undulate unfold unfreeze unhinge vie