Zgjedhimi i foljes understock në anglisht në të gjitha kohët

Këtu janë tabelat e zgjedhimit të foljes understock në anglisht.

Zgjedhimi e foljes understock në kohën e tashme

Present Tense

 • I understock
 • you understock
 • he|she|it understocks
 • we understock
 • you understock
 • they understock

Present Continuous

 • I am understocking
 • you are understocking
 • he|she|it is understocking
 • we are understocking
 • you are understocking
 • they are understocking

Present Perfect

 • I have understocked
 • you have understocked
 • he|she|it has understocked
 • we have understocked
 • you have understocked
 • they have understocked

Present Perfect Continuous

 • I have been understocking
 • you have been understocking
 • he|she|it has been understocking
 • we have been understocking
 • you have been understocking
 • they have been understocking

Si t'i përdorim këto kohë zgjedhimi në anglisht? Present shpreh zakonin, frekuancën, të vërtetën e përgjithshme dhe gjendjen e zakonshme në anglisht. Present Continuous shpreh kryesisht idenë e një veprimi ose aktiviteti që është ende në vazhdim e sipër. Present Perfect shpreh atë që lidhet gjithmonë me të tashmen ose me pasojën e një ngjarjeje. Së fundi, Present Perfect Continuous lidhet me idenë e aktivitetit në kohëzgjatje.

Zgjedhimi i foljes understock në kohët e shkuara

Simple past

 • I understocked
 • you understocked
 • he|she|it understocked
 • we understocked
 • you understocked
 • they understocked

Past continuous

 • I was understocking
 • you were understocking
 • he|she|it was understocking
 • we were understocking
 • you were understocking
 • they were understocking

Past perfect

 • I had understocked
 • you had understocked
 • he|she|it had understocked
 • we had understocked
 • you had understocked
 • they had understocked

Past perfect continuous

 • I had been understocking
 • you had been understocking
 • he|she|it had been understocking
 • we had been understocking
 • you had been understocking
 • they had been understocking

Si i përdorni këto kohë zgjedhiminë anglisht? Simple Past shpreh veprime tashmë të përfunduara që nuk kanë lidhje me të tashmen, veprime ose zakone të së shkuarës. Përdoret shumë shpesh në anglisht. Past Continous nga ana tjetër përdoret për të folur për veprimet e vazhdueshme në të kaluarën ose një veprim të kaluar akoma në progres kur ndodh një veprim tjetër. Past Perfect përdoret për të treguar se veprimi ka ndodhur përpara një veprimi tjetër në të kaluarën. Dhe së fundi, Past Perfect Continuous përdoret për t'iu treguar një veprim të vazhdueshëm në të kaluarën që ka vazhduar deri në momentin e nisjes së një veprimi tjetër të kaluar.

Zgjedhimi foljes understock në kohët e ardhshme

Future

 • I will understock
 • you will understock
 • he|she|it will understock
 • we will understock
 • you will understock
 • they will understock

Future continuous

 • I will be understocking
 • you will be understocking
 • he|she|it will be understocking
 • we will be understocking
 • you will be understocking
 • they will be understocking

Future perfect

 • I will have understocked
 • you will have understocked
 • he|she|it will have understocked
 • we will have understocked
 • you will have understocked
 • they will have understocked

Future perfect continuous

 • I will have been understocking
 • you will have been understocking
 • he|she|it will have been understocking
 • we will have been understocking
 • you will have been understocking
 • they will have been understocking

Si i përdorni këto kohë zgjedhore në anglisht? Future përdoret për të folur për veprime faktike në të ardhmen. Future Continuous përdoret për të folur për gjërat që do të ndodhin në të ardhmen. Future Perfect është një kohë zgjedhore që nuk përdoret shpesh në anglisht, kjo kohë zgjedhore përdoret për të folur për një veprim faktik të ardhshëm përpara një tjetri. Dhe së fundi, Future Perfect Continuous përdoret shumë rrallë, kjo kohë përdoret për të folur për një veprim të ardhshëm në zhvillim dhe para një veprimi tjetër.

Format e ndryshme të pjesëzës në anglisht, për foljen understock

Present participle

 • understocking

Past participle

 • understocked

Perfect Participle

 • having understocked

Imperative në anglisht, për foljen understock

Imperative

 • understock
 • let's understock
 • understock

Zgjedhoni një folje tjetër në anglisht

Folje të tjera të rastësishme për të zbuluar më shumë gjuhën angleze: crucify firm sparge stanch twitter undersell understate understudy undulate vermiculate