Zgjedhimi i foljes underseal në anglisht në të gjitha kohët

Këtu janë tabelat e zgjedhimit të foljes underseal në anglisht.

Zgjedhimi e foljes underseal në kohën e tashme

Present Tense

 • I underseal
 • you underseal
 • he|she|it underseals
 • we underseal
 • you underseal
 • they underseal

Present Continuous

 • I am undersealing
 • you are undersealing
 • he|she|it is undersealing
 • we are undersealing
 • you are undersealing
 • they are undersealing

Present Perfect

 • I have undersealed
 • you have undersealed
 • he|she|it has undersealed
 • we have undersealed
 • you have undersealed
 • they have undersealed

Present Perfect Continuous

 • I have been undersealing
 • you have been undersealing
 • he|she|it has been undersealing
 • we have been undersealing
 • you have been undersealing
 • they have been undersealing

Si t'i përdorim këto kohë zgjedhimi në anglisht? Present shpreh zakonin, frekuancën, të vërtetën e përgjithshme dhe gjendjen e zakonshme në anglisht. Present Continuous shpreh kryesisht idenë e një veprimi ose aktiviteti që është ende në vazhdim e sipër. Present Perfect shpreh atë që lidhet gjithmonë me të tashmen ose me pasojën e një ngjarjeje. Së fundi, Present Perfect Continuous lidhet me idenë e aktivitetit në kohëzgjatje.

Zgjedhimi i foljes underseal në kohët e shkuara

Simple past

 • I undersealed
 • you undersealed
 • he|she|it undersealed
 • we undersealed
 • you undersealed
 • they undersealed

Past continuous

 • I was undersealing
 • you were undersealing
 • he|she|it was undersealing
 • we were undersealing
 • you were undersealing
 • they were undersealing

Past perfect

 • I had undersealed
 • you had undersealed
 • he|she|it had undersealed
 • we had undersealed
 • you had undersealed
 • they had undersealed

Past perfect continuous

 • I had been undersealing
 • you had been undersealing
 • he|she|it had been undersealing
 • we had been undersealing
 • you had been undersealing
 • they had been undersealing

Si i përdorni këto kohë zgjedhiminë anglisht? Simple Past shpreh veprime tashmë të përfunduara që nuk kanë lidhje me të tashmen, veprime ose zakone të së shkuarës. Përdoret shumë shpesh në anglisht. Past Continous nga ana tjetër përdoret për të folur për veprimet e vazhdueshme në të kaluarën ose një veprim të kaluar akoma në progres kur ndodh një veprim tjetër. Past Perfect përdoret për të treguar se veprimi ka ndodhur përpara një veprimi tjetër në të kaluarën. Dhe së fundi, Past Perfect Continuous përdoret për t'iu treguar një veprim të vazhdueshëm në të kaluarën që ka vazhduar deri në momentin e nisjes së një veprimi tjetër të kaluar.

Zgjedhimi foljes underseal në kohët e ardhshme

Future

 • I will underseal
 • you will underseal
 • he|she|it will underseal
 • we will underseal
 • you will underseal
 • they will underseal

Future continuous

 • I will be undersealing
 • you will be undersealing
 • he|she|it will be undersealing
 • we will be undersealing
 • you will be undersealing
 • they will be undersealing

Future perfect

 • I will have undersealed
 • you will have undersealed
 • he|she|it will have undersealed
 • we will have undersealed
 • you will have undersealed
 • they will have undersealed

Future perfect continuous

 • I will have been undersealing
 • you will have been undersealing
 • he|she|it will have been undersealing
 • we will have been undersealing
 • you will have been undersealing
 • they will have been undersealing

Si i përdorni këto kohë zgjedhore në anglisht? Future përdoret për të folur për veprime faktike në të ardhmen. Future Continuous përdoret për të folur për gjërat që do të ndodhin në të ardhmen. Future Perfect është një kohë zgjedhore që nuk përdoret shpesh në anglisht, kjo kohë zgjedhore përdoret për të folur për një veprim faktik të ardhshëm përpara një tjetri. Dhe së fundi, Future Perfect Continuous përdoret shumë rrallë, kjo kohë përdoret për të folur për një veprim të ardhshëm në zhvillim dhe para një veprimi tjetër.

Format e ndryshme të pjesëzës në anglisht, për foljen underseal

Present participle

 • undersealing

Past participle

 • undersealed

Perfect Participle

 • having undersealed

Imperative në anglisht, për foljen underseal

Imperative

 • underseal
 • let's underseal
 • underseal

Zgjedhoni një folje tjetër në anglisht

Folje të tjera të rastësishme për të zbuluar më shumë gjuhën angleze: crossreference finger spall stake twin underpin underscore undersell undertake ventriloquize