Zgjedhimi i foljes underpin në anglisht në të gjitha kohët

Këtu janë tabelat e zgjedhimit të foljes underpin në anglisht.

Zgjedhimi e foljes underpin në kohën e tashme

Present Tense

 • I underpin
 • you underpin
 • he|she|it underpins
 • we underpin
 • you underpin
 • they underpin

Present Continuous

 • I am underpinning
 • you are underpinning
 • he|she|it is underpinning
 • we are underpinning
 • you are underpinning
 • they are underpinning

Present Perfect

 • I have underpinned
 • you have underpinned
 • he|she|it has underpinned
 • we have underpinned
 • you have underpinned
 • they have underpinned

Present Perfect Continuous

 • I have been underpinning
 • you have been underpinning
 • he|she|it has been underpinning
 • we have been underpinning
 • you have been underpinning
 • they have been underpinning

Si t'i përdorim këto kohë zgjedhimi në anglisht? Present shpreh zakonin, frekuancën, të vërtetën e përgjithshme dhe gjendjen e zakonshme në anglisht. Present Continuous shpreh kryesisht idenë e një veprimi ose aktiviteti që është ende në vazhdim e sipër. Present Perfect shpreh atë që lidhet gjithmonë me të tashmen ose me pasojën e një ngjarjeje. Së fundi, Present Perfect Continuous lidhet me idenë e aktivitetit në kohëzgjatje.

Zgjedhimi i foljes underpin në kohët e shkuara

Simple past

 • I underpinned
 • you underpinned
 • he|she|it underpinned
 • we underpinned
 • you underpinned
 • they underpinned

Past continuous

 • I was underpinning
 • you were underpinning
 • he|she|it was underpinning
 • we were underpinning
 • you were underpinning
 • they were underpinning

Past perfect

 • I had underpinned
 • you had underpinned
 • he|she|it had underpinned
 • we had underpinned
 • you had underpinned
 • they had underpinned

Past perfect continuous

 • I had been underpinning
 • you had been underpinning
 • he|she|it had been underpinning
 • we had been underpinning
 • you had been underpinning
 • they had been underpinning

Si i përdorni këto kohë zgjedhiminë anglisht? Simple Past shpreh veprime tashmë të përfunduara që nuk kanë lidhje me të tashmen, veprime ose zakone të së shkuarës. Përdoret shumë shpesh në anglisht. Past Continous nga ana tjetër përdoret për të folur për veprimet e vazhdueshme në të kaluarën ose një veprim të kaluar akoma në progres kur ndodh një veprim tjetër. Past Perfect përdoret për të treguar se veprimi ka ndodhur përpara një veprimi tjetër në të kaluarën. Dhe së fundi, Past Perfect Continuous përdoret për t'iu treguar një veprim të vazhdueshëm në të kaluarën që ka vazhduar deri në momentin e nisjes së një veprimi tjetër të kaluar.

Zgjedhimi foljes underpin në kohët e ardhshme

Future

 • I will underpin
 • you will underpin
 • he|she|it will underpin
 • we will underpin
 • you will underpin
 • they will underpin

Future continuous

 • I will be underpinning
 • you will be underpinning
 • he|she|it will be underpinning
 • we will be underpinning
 • you will be underpinning
 • they will be underpinning

Future perfect

 • I will have underpinned
 • you will have underpinned
 • he|she|it will have underpinned
 • we will have underpinned
 • you will have underpinned
 • they will have underpinned

Future perfect continuous

 • I will have been underpinning
 • you will have been underpinning
 • he|she|it will have been underpinning
 • we will have been underpinning
 • you will have been underpinning
 • they will have been underpinning

Si i përdorni këto kohë zgjedhore në anglisht? Future përdoret për të folur për veprime faktike në të ardhmen. Future Continuous përdoret për të folur për gjërat që do të ndodhin në të ardhmen. Future Perfect është një kohë zgjedhore që nuk përdoret shpesh në anglisht, kjo kohë zgjedhore përdoret për të folur për një veprim faktik të ardhshëm përpara një tjetri. Dhe së fundi, Future Perfect Continuous përdoret shumë rrallë, kjo kohë përdoret për të folur për një veprim të ardhshëm në zhvillim dhe para një veprimi tjetër.

Format e ndryshme të pjesëzës në anglisht, për foljen underpin

Present participle

 • underpinning

Past participle

 • underpinned

Perfect Participle

 • having underpinned

Imperative në anglisht, për foljen underpin

Imperative

 • underpin
 • let's underpin
 • underpin

Zgjedhoni një folje tjetër në anglisht

Folje të tjera të rastësishme për të zbuluar më shumë gjuhën angleze: crossfertilize finance sovietize staff twang underlet underperform underplay undershoot vellicate