Zgjedhimi i foljes underfund në anglisht në të gjitha kohët

Këtu janë tabelat e zgjedhimit të foljes underfund në anglisht.

Zgjedhimi e foljes underfund në kohën e tashme

Present Tense

 • I underfund
 • you underfund
 • he|she|it underfunds
 • we underfund
 • you underfund
 • they underfund

Present Continuous

 • I am underfunding
 • you are underfunding
 • he|she|it is underfunding
 • we are underfunding
 • you are underfunding
 • they are underfunding

Present Perfect

 • I have underfunded
 • you have underfunded
 • he|she|it has underfunded
 • we have underfunded
 • you have underfunded
 • they have underfunded

Present Perfect Continuous

 • I have been underfunding
 • you have been underfunding
 • he|she|it has been underfunding
 • we have been underfunding
 • you have been underfunding
 • they have been underfunding

Si t'i përdorim këto kohë zgjedhimi në anglisht? Present shpreh zakonin, frekuancën, të vërtetën e përgjithshme dhe gjendjen e zakonshme në anglisht. Present Continuous shpreh kryesisht idenë e një veprimi ose aktiviteti që është ende në vazhdim e sipër. Present Perfect shpreh atë që lidhet gjithmonë me të tashmen ose me pasojën e një ngjarjeje. Së fundi, Present Perfect Continuous lidhet me idenë e aktivitetit në kohëzgjatje.

Zgjedhimi i foljes underfund në kohët e shkuara

Simple past

 • I underfunded
 • you underfunded
 • he|she|it underfunded
 • we underfunded
 • you underfunded
 • they underfunded

Past continuous

 • I was underfunding
 • you were underfunding
 • he|she|it was underfunding
 • we were underfunding
 • you were underfunding
 • they were underfunding

Past perfect

 • I had underfunded
 • you had underfunded
 • he|she|it had underfunded
 • we had underfunded
 • you had underfunded
 • they had underfunded

Past perfect continuous

 • I had been underfunding
 • you had been underfunding
 • he|she|it had been underfunding
 • we had been underfunding
 • you had been underfunding
 • they had been underfunding

Si i përdorni këto kohë zgjedhiminë anglisht? Simple Past shpreh veprime tashmë të përfunduara që nuk kanë lidhje me të tashmen, veprime ose zakone të së shkuarës. Përdoret shumë shpesh në anglisht. Past Continous nga ana tjetër përdoret për të folur për veprimet e vazhdueshme në të kaluarën ose një veprim të kaluar akoma në progres kur ndodh një veprim tjetër. Past Perfect përdoret për të treguar se veprimi ka ndodhur përpara një veprimi tjetër në të kaluarën. Dhe së fundi, Past Perfect Continuous përdoret për t'iu treguar një veprim të vazhdueshëm në të kaluarën që ka vazhduar deri në momentin e nisjes së një veprimi tjetër të kaluar.

Zgjedhimi foljes underfund në kohët e ardhshme

Future

 • I will underfund
 • you will underfund
 • he|she|it will underfund
 • we will underfund
 • you will underfund
 • they will underfund

Future continuous

 • I will be underfunding
 • you will be underfunding
 • he|she|it will be underfunding
 • we will be underfunding
 • you will be underfunding
 • they will be underfunding

Future perfect

 • I will have underfunded
 • you will have underfunded
 • he|she|it will have underfunded
 • we will have underfunded
 • you will have underfunded
 • they will have underfunded

Future perfect continuous

 • I will have been underfunding
 • you will have been underfunding
 • he|she|it will have been underfunding
 • we will have been underfunding
 • you will have been underfunding
 • they will have been underfunding

Si i përdorni këto kohë zgjedhore në anglisht? Future përdoret për të folur për veprime faktike në të ardhmen. Future Continuous përdoret për të folur për gjërat që do të ndodhin në të ardhmen. Future Perfect është një kohë zgjedhore që nuk përdoret shpesh në anglisht, kjo kohë zgjedhore përdoret për të folur për një veprim faktik të ardhshëm përpara një tjetri. Dhe së fundi, Future Perfect Continuous përdoret shumë rrallë, kjo kohë përdoret për të folur për një veprim të ardhshëm në zhvillim dhe para një veprimi tjetër.

Format e ndryshme të pjesëzës në anglisht, për foljen underfund

Present participle

 • underfunding

Past participle

 • underfunded

Perfect Participle

 • having underfunded

Imperative në anglisht, për foljen underfund

Imperative

 • underfund
 • let's underfund
 • underfund

Zgjedhoni një folje tjetër në anglisht

Folje të tjera të rastësishme për të zbuluar më shumë gjuhën angleze: cross-fertilize fillagree sorn squire turf undercool underfeed undergird underperform vassalize