Zgjedhimi i foljes underexpose në anglisht në të gjitha kohët

Këtu janë tabelat e zgjedhimit të foljes underexpose në anglisht.

Zgjedhimi e foljes underexpose në kohën e tashme

Present Tense

 • I underexpose
 • you underexpose
 • he|she|it underexposes
 • we underexpose
 • you underexpose
 • they underexpose

Present Continuous

 • I am underexposing
 • you are underexposing
 • he|she|it is underexposing
 • we are underexposing
 • you are underexposing
 • they are underexposing

Present Perfect

 • I have underexposed
 • you have underexposed
 • he|she|it has underexposed
 • we have underexposed
 • you have underexposed
 • they have underexposed

Present Perfect Continuous

 • I have been underexposing
 • you have been underexposing
 • he|she|it has been underexposing
 • we have been underexposing
 • you have been underexposing
 • they have been underexposing

Si t'i përdorim këto kohë zgjedhimi në anglisht? Present shpreh zakonin, frekuancën, të vërtetën e përgjithshme dhe gjendjen e zakonshme në anglisht. Present Continuous shpreh kryesisht idenë e një veprimi ose aktiviteti që është ende në vazhdim e sipër. Present Perfect shpreh atë që lidhet gjithmonë me të tashmen ose me pasojën e një ngjarjeje. Së fundi, Present Perfect Continuous lidhet me idenë e aktivitetit në kohëzgjatje.

Zgjedhimi i foljes underexpose në kohët e shkuara

Simple past

 • I underexposed
 • you underexposed
 • he|she|it underexposed
 • we underexposed
 • you underexposed
 • they underexposed

Past continuous

 • I was underexposing
 • you were underexposing
 • he|she|it was underexposing
 • we were underexposing
 • you were underexposing
 • they were underexposing

Past perfect

 • I had underexposed
 • you had underexposed
 • he|she|it had underexposed
 • we had underexposed
 • you had underexposed
 • they had underexposed

Past perfect continuous

 • I had been underexposing
 • you had been underexposing
 • he|she|it had been underexposing
 • we had been underexposing
 • you had been underexposing
 • they had been underexposing

Si i përdorni këto kohë zgjedhiminë anglisht? Simple Past shpreh veprime tashmë të përfunduara që nuk kanë lidhje me të tashmen, veprime ose zakone të së shkuarës. Përdoret shumë shpesh në anglisht. Past Continous nga ana tjetër përdoret për të folur për veprimet e vazhdueshme në të kaluarën ose një veprim të kaluar akoma në progres kur ndodh një veprim tjetër. Past Perfect përdoret për të treguar se veprimi ka ndodhur përpara një veprimi tjetër në të kaluarën. Dhe së fundi, Past Perfect Continuous përdoret për t'iu treguar një veprim të vazhdueshëm në të kaluarën që ka vazhduar deri në momentin e nisjes së një veprimi tjetër të kaluar.

Zgjedhimi foljes underexpose në kohët e ardhshme

Future

 • I will underexpose
 • you will underexpose
 • he|she|it will underexpose
 • we will underexpose
 • you will underexpose
 • they will underexpose

Future continuous

 • I will be underexposing
 • you will be underexposing
 • he|she|it will be underexposing
 • we will be underexposing
 • you will be underexposing
 • they will be underexposing

Future perfect

 • I will have underexposed
 • you will have underexposed
 • he|she|it will have underexposed
 • we will have underexposed
 • you will have underexposed
 • they will have underexposed

Future perfect continuous

 • I will have been underexposing
 • you will have been underexposing
 • he|she|it will have been underexposing
 • we will have been underexposing
 • you will have been underexposing
 • they will have been underexposing

Si i përdorni këto kohë zgjedhore në anglisht? Future përdoret për të folur për veprime faktike në të ardhmen. Future Continuous përdoret për të folur për gjërat që do të ndodhin në të ardhmen. Future Perfect është një kohë zgjedhore që nuk përdoret shpesh në anglisht, kjo kohë zgjedhore përdoret për të folur për një veprim faktik të ardhshëm përpara një tjetri. Dhe së fundi, Future Perfect Continuous përdoret shumë rrallë, kjo kohë përdoret për të folur për një veprim të ardhshëm në zhvillim dhe para një veprimi tjetër.

Format e ndryshme të pjesëzës në anglisht, për foljen underexpose

Present participle

 • underexposing

Past participle

 • underexposed

Perfect Participle

 • having underexposed

Imperative në anglisht, për foljen underexpose

Imperative

 • underexpose
 • let's underexpose
 • underexpose

Zgjedhoni një folje tjetër në anglisht

Folje të tjera të rastësishme për të zbuluar më shumë gjuhën angleze: cross-fade filibuster sop squilgee tup undercoat underestimate underfeed undernourish varnish