Zgjedhimi i foljes unbalance në anglisht në të gjitha kohët

Këtu janë tabelat e zgjedhimit të foljes unbalance në anglisht.

Zgjedhimi e foljes unbalance në kohën e tashme

Present Tense

 • I unbalance
 • you unbalance
 • he|she|it unbalances
 • we unbalance
 • you unbalance
 • they unbalance

Present Continuous

 • I am unbalancing
 • you are unbalancing
 • he|she|it is unbalancing
 • we are unbalancing
 • you are unbalancing
 • they are unbalancing

Present Perfect

 • I have unbalanced
 • you have unbalanced
 • he|she|it has unbalanced
 • we have unbalanced
 • you have unbalanced
 • they have unbalanced

Present Perfect Continuous

 • I have been unbalancing
 • you have been unbalancing
 • he|she|it has been unbalancing
 • we have been unbalancing
 • you have been unbalancing
 • they have been unbalancing

Si t'i përdorim këto kohë zgjedhimi në anglisht? Present shpreh zakonin, frekuancën, të vërtetën e përgjithshme dhe gjendjen e zakonshme në anglisht. Present Continuous shpreh kryesisht idenë e një veprimi ose aktiviteti që është ende në vazhdim e sipër. Present Perfect shpreh atë që lidhet gjithmonë me të tashmen ose me pasojën e një ngjarjeje. Së fundi, Present Perfect Continuous lidhet me idenë e aktivitetit në kohëzgjatje.

Zgjedhimi i foljes unbalance në kohët e shkuara

Simple past

 • I unbalanced
 • you unbalanced
 • he|she|it unbalanced
 • we unbalanced
 • you unbalanced
 • they unbalanced

Past continuous

 • I was unbalancing
 • you were unbalancing
 • he|she|it was unbalancing
 • we were unbalancing
 • you were unbalancing
 • they were unbalancing

Past perfect

 • I had unbalanced
 • you had unbalanced
 • he|she|it had unbalanced
 • we had unbalanced
 • you had unbalanced
 • they had unbalanced

Past perfect continuous

 • I had been unbalancing
 • you had been unbalancing
 • he|she|it had been unbalancing
 • we had been unbalancing
 • you had been unbalancing
 • they had been unbalancing

Si i përdorni këto kohë zgjedhiminë anglisht? Simple Past shpreh veprime tashmë të përfunduara që nuk kanë lidhje me të tashmen, veprime ose zakone të së shkuarës. Përdoret shumë shpesh në anglisht. Past Continous nga ana tjetër përdoret për të folur për veprimet e vazhdueshme në të kaluarën ose një veprim të kaluar akoma në progres kur ndodh një veprim tjetër. Past Perfect përdoret për të treguar se veprimi ka ndodhur përpara një veprimi tjetër në të kaluarën. Dhe së fundi, Past Perfect Continuous përdoret për t'iu treguar një veprim të vazhdueshëm në të kaluarën që ka vazhduar deri në momentin e nisjes së një veprimi tjetër të kaluar.

Zgjedhimi foljes unbalance në kohët e ardhshme

Future

 • I will unbalance
 • you will unbalance
 • he|she|it will unbalance
 • we will unbalance
 • you will unbalance
 • they will unbalance

Future continuous

 • I will be unbalancing
 • you will be unbalancing
 • he|she|it will be unbalancing
 • we will be unbalancing
 • you will be unbalancing
 • they will be unbalancing

Future perfect

 • I will have unbalanced
 • you will have unbalanced
 • he|she|it will have unbalanced
 • we will have unbalanced
 • you will have unbalanced
 • they will have unbalanced

Future perfect continuous

 • I will have been unbalancing
 • you will have been unbalancing
 • he|she|it will have been unbalancing
 • we will have been unbalancing
 • you will have been unbalancing
 • they will have been unbalancing

Si i përdorni këto kohë zgjedhore në anglisht? Future përdoret për të folur për veprime faktike në të ardhmen. Future Continuous përdoret për të folur për gjërat që do të ndodhin në të ardhmen. Future Perfect është një kohë zgjedhore që nuk përdoret shpesh në anglisht, kjo kohë zgjedhore përdoret për të folur për një veprim faktik të ardhshëm përpara një tjetri. Dhe së fundi, Future Perfect Continuous përdoret shumë rrallë, kjo kohë përdoret për të folur për një veprim të ardhshëm në zhvillim dhe para një veprimi tjetër.

Format e ndryshme të pjesëzës në anglisht, për foljen unbalance

Present participle

 • unbalancing

Past participle

 • unbalanced

Perfect Participle

 • having unbalanced

Imperative në anglisht, për foljen unbalance

Imperative

 • unbalance
 • let's unbalance
 • unbalance

Zgjedhoni një folje tjetër në anglisht

Folje të tjera të rastësishme për të zbuluar më shumë gjuhën angleze: craze felicitate sob spot-weld triumph tyre unarm unbar unbridle upspring