Zgjedhimi i foljes trivialize në anglisht në të gjitha kohët

Këtu janë tabelat e zgjedhimit të foljes trivialize në anglisht.

Zgjedhimi e foljes trivialize në kohën e tashme

Present Tense

 • I trivialize
 • you trivialize
 • he|she|it trivializes
 • we trivialize
 • you trivialize
 • they trivialize

Present Continuous

 • I am trivializing
 • you are trivializing
 • he|she|it is trivializing
 • we are trivializing
 • you are trivializing
 • they are trivializing

Present Perfect

 • I have trivialized
 • you have trivialized
 • he|she|it has trivialized
 • we have trivialized
 • you have trivialized
 • they have trivialized

Present Perfect Continuous

 • I have been trivializing
 • you have been trivializing
 • he|she|it has been trivializing
 • we have been trivializing
 • you have been trivializing
 • they have been trivializing

Si t'i përdorim këto kohë zgjedhimi në anglisht? Present shpreh zakonin, frekuancën, të vërtetën e përgjithshme dhe gjendjen e zakonshme në anglisht. Present Continuous shpreh kryesisht idenë e një veprimi ose aktiviteti që është ende në vazhdim e sipër. Present Perfect shpreh atë që lidhet gjithmonë me të tashmen ose me pasojën e një ngjarjeje. Së fundi, Present Perfect Continuous lidhet me idenë e aktivitetit në kohëzgjatje.

Zgjedhimi i foljes trivialize në kohët e shkuara

Simple past

 • I trivialized
 • you trivialized
 • he|she|it trivialized
 • we trivialized
 • you trivialized
 • they trivialized

Past continuous

 • I was trivializing
 • you were trivializing
 • he|she|it was trivializing
 • we were trivializing
 • you were trivializing
 • they were trivializing

Past perfect

 • I had trivialized
 • you had trivialized
 • he|she|it had trivialized
 • we had trivialized
 • you had trivialized
 • they had trivialized

Past perfect continuous

 • I had been trivializing
 • you had been trivializing
 • he|she|it had been trivializing
 • we had been trivializing
 • you had been trivializing
 • they had been trivializing

Si i përdorni këto kohë zgjedhiminë anglisht? Simple Past shpreh veprime tashmë të përfunduara që nuk kanë lidhje me të tashmen, veprime ose zakone të së shkuarës. Përdoret shumë shpesh në anglisht. Past Continous nga ana tjetër përdoret për të folur për veprimet e vazhdueshme në të kaluarën ose një veprim të kaluar akoma në progres kur ndodh një veprim tjetër. Past Perfect përdoret për të treguar se veprimi ka ndodhur përpara një veprimi tjetër në të kaluarën. Dhe së fundi, Past Perfect Continuous përdoret për t'iu treguar një veprim të vazhdueshëm në të kaluarën që ka vazhduar deri në momentin e nisjes së një veprimi tjetër të kaluar.

Zgjedhimi foljes trivialize në kohët e ardhshme

Future

 • I will trivialize
 • you will trivialize
 • he|she|it will trivialize
 • we will trivialize
 • you will trivialize
 • they will trivialize

Future continuous

 • I will be trivializing
 • you will be trivializing
 • he|she|it will be trivializing
 • we will be trivializing
 • you will be trivializing
 • they will be trivializing

Future perfect

 • I will have trivialized
 • you will have trivialized
 • he|she|it will have trivialized
 • we will have trivialized
 • you will have trivialized
 • they will have trivialized

Future perfect continuous

 • I will have been trivializing
 • you will have been trivializing
 • he|she|it will have been trivializing
 • we will have been trivializing
 • you will have been trivializing
 • they will have been trivializing

Si i përdorni këto kohë zgjedhore në anglisht? Future përdoret për të folur për veprime faktike në të ardhmen. Future Continuous përdoret për të folur për gjërat që do të ndodhin në të ardhmen. Future Perfect është një kohë zgjedhore që nuk përdoret shpesh në anglisht, kjo kohë zgjedhore përdoret për të folur për një veprim faktik të ardhshëm përpara një tjetri. Dhe së fundi, Future Perfect Continuous përdoret shumë rrallë, kjo kohë përdoret për të folur për një veprim të ardhshëm në zhvillim dhe para një veprimi tjetër.

Format e ndryshme të pjesëzës në anglisht, për foljen trivialize

Present participle

 • trivializing

Past participle

 • trivialized

Perfect Participle

 • having trivialized

Imperative në anglisht, për foljen trivialize

Imperative

 • trivialize
 • let's trivialize
 • trivialize

Zgjedhoni një folje tjetër në anglisht

Folje të tjera të rastësishme për të zbuluar më shumë gjuhën angleze: correspond exuviate slosh sow train triple-tongue trivialise troat trounce unpeople