Zgjedhimi i foljes trench në anglisht në të gjitha kohët

Këtu janë tabelat e zgjedhimit të foljes trench në anglisht.

Zgjedhimi e foljes trench në kohën e tashme

Present Tense

 • I trench
 • you trench
 • he|she|it trenches
 • we trench
 • you trench
 • they trench

Present Continuous

 • I am trenching
 • you are trenching
 • he|she|it is trenching
 • we are trenching
 • you are trenching
 • they are trenching

Present Perfect

 • I have trenched
 • you have trenched
 • he|she|it has trenched
 • we have trenched
 • you have trenched
 • they have trenched

Present Perfect Continuous

 • I have been trenching
 • you have been trenching
 • he|she|it has been trenching
 • we have been trenching
 • you have been trenching
 • they have been trenching

Si t'i përdorim këto kohë zgjedhimi në anglisht? Present shpreh zakonin, frekuancën, të vërtetën e përgjithshme dhe gjendjen e zakonshme në anglisht. Present Continuous shpreh kryesisht idenë e një veprimi ose aktiviteti që është ende në vazhdim e sipër. Present Perfect shpreh atë që lidhet gjithmonë me të tashmen ose me pasojën e një ngjarjeje. Së fundi, Present Perfect Continuous lidhet me idenë e aktivitetit në kohëzgjatje.

Zgjedhimi i foljes trench në kohët e shkuara

Simple past

 • I trenched
 • you trenched
 • he|she|it trenched
 • we trenched
 • you trenched
 • they trenched

Past continuous

 • I was trenching
 • you were trenching
 • he|she|it was trenching
 • we were trenching
 • you were trenching
 • they were trenching

Past perfect

 • I had trenched
 • you had trenched
 • he|she|it had trenched
 • we had trenched
 • you had trenched
 • they had trenched

Past perfect continuous

 • I had been trenching
 • you had been trenching
 • he|she|it had been trenching
 • we had been trenching
 • you had been trenching
 • they had been trenching

Si i përdorni këto kohë zgjedhiminë anglisht? Simple Past shpreh veprime tashmë të përfunduara që nuk kanë lidhje me të tashmen, veprime ose zakone të së shkuarës. Përdoret shumë shpesh në anglisht. Past Continous nga ana tjetër përdoret për të folur për veprimet e vazhdueshme në të kaluarën ose një veprim të kaluar akoma në progres kur ndodh një veprim tjetër. Past Perfect përdoret për të treguar se veprimi ka ndodhur përpara një veprimi tjetër në të kaluarën. Dhe së fundi, Past Perfect Continuous përdoret për t'iu treguar një veprim të vazhdueshëm në të kaluarën që ka vazhduar deri në momentin e nisjes së një veprimi tjetër të kaluar.

Zgjedhimi foljes trench në kohët e ardhshme

Future

 • I will trench
 • you will trench
 • he|she|it will trench
 • we will trench
 • you will trench
 • they will trench

Future continuous

 • I will be trenching
 • you will be trenching
 • he|she|it will be trenching
 • we will be trenching
 • you will be trenching
 • they will be trenching

Future perfect

 • I will have trenched
 • you will have trenched
 • he|she|it will have trenched
 • we will have trenched
 • you will have trenched
 • they will have trenched

Future perfect continuous

 • I will have been trenching
 • you will have been trenching
 • he|she|it will have been trenching
 • we will have been trenching
 • you will have been trenching
 • they will have been trenching

Si i përdorni këto kohë zgjedhore në anglisht? Future përdoret për të folur për veprime faktike në të ardhmen. Future Continuous përdoret për të folur për gjërat që do të ndodhin në të ardhmen. Future Perfect është një kohë zgjedhore që nuk përdoret shpesh në anglisht, kjo kohë zgjedhore përdoret për të folur për një veprim faktik të ardhshëm përpara një tjetri. Dhe së fundi, Future Perfect Continuous përdoret shumë rrallë, kjo kohë përdoret për të folur për një veprim të ardhshëm në zhvillim dhe para një veprimi tjetër.

Format e ndryshme të pjesëzës në anglisht, për foljen trench

Present participle

 • trenching

Past participle

 • trenched

Perfect Participle

 • having trenched

Imperative në anglisht, për foljen trench

Imperative

 • trench
 • let's trench
 • trench

Zgjedhoni një folje tjetër në anglisht

Folje të tjera të rastësishme për të zbuluar më shumë gjuhën angleze: cope exscind sleet soliloquise total treasure tremble trend trickle unkennel