Zgjedhimi i foljes tremble në anglisht në të gjitha kohët

Këtu janë tabelat e zgjedhimit të foljes tremble në anglisht.

Zgjedhimi e foljes tremble në kohën e tashme

Present Tense

 • I tremble
 • you tremble
 • he|she|it trembles
 • we tremble
 • you tremble
 • they tremble

Present Continuous

 • I am trembling
 • you are trembling
 • he|she|it is trembling
 • we are trembling
 • you are trembling
 • they are trembling

Present Perfect

 • I have trembled
 • you have trembled
 • he|she|it has trembled
 • we have trembled
 • you have trembled
 • they have trembled

Present Perfect Continuous

 • I have been trembling
 • you have been trembling
 • he|she|it has been trembling
 • we have been trembling
 • you have been trembling
 • they have been trembling

Si t'i përdorim këto kohë zgjedhimi në anglisht? Present shpreh zakonin, frekuancën, të vërtetën e përgjithshme dhe gjendjen e zakonshme në anglisht. Present Continuous shpreh kryesisht idenë e një veprimi ose aktiviteti që është ende në vazhdim e sipër. Present Perfect shpreh atë që lidhet gjithmonë me të tashmen ose me pasojën e një ngjarjeje. Së fundi, Present Perfect Continuous lidhet me idenë e aktivitetit në kohëzgjatje.

Zgjedhimi i foljes tremble në kohët e shkuara

Simple past

 • I trembled
 • you trembled
 • he|she|it trembled
 • we trembled
 • you trembled
 • they trembled

Past continuous

 • I was trembling
 • you were trembling
 • he|she|it was trembling
 • we were trembling
 • you were trembling
 • they were trembling

Past perfect

 • I had trembled
 • you had trembled
 • he|she|it had trembled
 • we had trembled
 • you had trembled
 • they had trembled

Past perfect continuous

 • I had been trembling
 • you had been trembling
 • he|she|it had been trembling
 • we had been trembling
 • you had been trembling
 • they had been trembling

Si i përdorni këto kohë zgjedhiminë anglisht? Simple Past shpreh veprime tashmë të përfunduara që nuk kanë lidhje me të tashmen, veprime ose zakone të së shkuarës. Përdoret shumë shpesh në anglisht. Past Continous nga ana tjetër përdoret për të folur për veprimet e vazhdueshme në të kaluarën ose një veprim të kaluar akoma në progres kur ndodh një veprim tjetër. Past Perfect përdoret për të treguar se veprimi ka ndodhur përpara një veprimi tjetër në të kaluarën. Dhe së fundi, Past Perfect Continuous përdoret për t'iu treguar një veprim të vazhdueshëm në të kaluarën që ka vazhduar deri në momentin e nisjes së një veprimi tjetër të kaluar.

Zgjedhimi foljes tremble në kohët e ardhshme

Future

 • I will tremble
 • you will tremble
 • he|she|it will tremble
 • we will tremble
 • you will tremble
 • they will tremble

Future continuous

 • I will be trembling
 • you will be trembling
 • he|she|it will be trembling
 • we will be trembling
 • you will be trembling
 • they will be trembling

Future perfect

 • I will have trembled
 • you will have trembled
 • he|she|it will have trembled
 • we will have trembled
 • you will have trembled
 • they will have trembled

Future perfect continuous

 • I will have been trembling
 • you will have been trembling
 • he|she|it will have been trembling
 • we will have been trembling
 • you will have been trembling
 • they will have been trembling

Si i përdorni këto kohë zgjedhore në anglisht? Future përdoret për të folur për veprime faktike në të ardhmen. Future Continuous përdoret për të folur për gjërat që do të ndodhin në të ardhmen. Future Perfect është një kohë zgjedhore që nuk përdoret shpesh në anglisht, kjo kohë zgjedhore përdoret për të folur për një veprim faktik të ardhshëm përpara një tjetri. Dhe së fundi, Future Perfect Continuous përdoret shumë rrallë, kjo kohë përdoret për të folur për një veprim të ardhshëm në zhvillim dhe para një veprimi tjetër.

Format e ndryshme të pjesëzës në anglisht, për foljen tremble

Present participle

 • trembling

Past participle

 • trembled

Perfect Participle

 • having trembled

Imperative në anglisht, për foljen tremble

Imperative

 • tremble
 • let's tremble
 • tremble

Zgjedhoni një folje tjetër në anglisht

Folje të tjera të rastësishme për të zbuluar më shumë gjuhën angleze: cop exsanguinate sleepwalk solidify tot treadle trellis trench trick universalize