Zgjedhimi i foljes traumatise në anglisht në të gjitha kohët

Këtu janë tabelat e zgjedhimit të foljes traumatise në anglisht.

Zgjedhimi e foljes traumatise në kohën e tashme

Present Tense

 • I traumatise
 • you traumatise
 • he|she|it traumatises
 • we traumatise
 • you traumatise
 • they traumatise

Present Continuous

 • I am traumatising
 • you are traumatising
 • he|she|it is traumatising
 • we are traumatising
 • you are traumatising
 • they are traumatising

Present Perfect

 • I have traumatised
 • you have traumatised
 • he|she|it has traumatised
 • we have traumatised
 • you have traumatised
 • they have traumatised

Present Perfect Continuous

 • I have been traumatising
 • you have been traumatising
 • he|she|it has been traumatising
 • we have been traumatising
 • you have been traumatising
 • they have been traumatising

Si t'i përdorim këto kohë zgjedhimi në anglisht? Present shpreh zakonin, frekuancën, të vërtetën e përgjithshme dhe gjendjen e zakonshme në anglisht. Present Continuous shpreh kryesisht idenë e një veprimi ose aktiviteti që është ende në vazhdim e sipër. Present Perfect shpreh atë që lidhet gjithmonë me të tashmen ose me pasojën e një ngjarjeje. Së fundi, Present Perfect Continuous lidhet me idenë e aktivitetit në kohëzgjatje.

Zgjedhimi i foljes traumatise në kohët e shkuara

Simple past

 • I traumatised
 • you traumatised
 • he|she|it traumatised
 • we traumatised
 • you traumatised
 • they traumatised

Past continuous

 • I was traumatising
 • you were traumatising
 • he|she|it was traumatising
 • we were traumatising
 • you were traumatising
 • they were traumatising

Past perfect

 • I had traumatised
 • you had traumatised
 • he|she|it had traumatised
 • we had traumatised
 • you had traumatised
 • they had traumatised

Past perfect continuous

 • I had been traumatising
 • you had been traumatising
 • he|she|it had been traumatising
 • we had been traumatising
 • you had been traumatising
 • they had been traumatising

Si i përdorni këto kohë zgjedhiminë anglisht? Simple Past shpreh veprime tashmë të përfunduara që nuk kanë lidhje me të tashmen, veprime ose zakone të së shkuarës. Përdoret shumë shpesh në anglisht. Past Continous nga ana tjetër përdoret për të folur për veprimet e vazhdueshme në të kaluarën ose një veprim të kaluar akoma në progres kur ndodh një veprim tjetër. Past Perfect përdoret për të treguar se veprimi ka ndodhur përpara një veprimi tjetër në të kaluarën. Dhe së fundi, Past Perfect Continuous përdoret për t'iu treguar një veprim të vazhdueshëm në të kaluarën që ka vazhduar deri në momentin e nisjes së një veprimi tjetër të kaluar.

Zgjedhimi foljes traumatise në kohët e ardhshme

Future

 • I will traumatise
 • you will traumatise
 • he|she|it will traumatise
 • we will traumatise
 • you will traumatise
 • they will traumatise

Future continuous

 • I will be traumatising
 • you will be traumatising
 • he|she|it will be traumatising
 • we will be traumatising
 • you will be traumatising
 • they will be traumatising

Future perfect

 • I will have traumatised
 • you will have traumatised
 • he|she|it will have traumatised
 • we will have traumatised
 • you will have traumatised
 • they will have traumatised

Future perfect continuous

 • I will have been traumatising
 • you will have been traumatising
 • he|she|it will have been traumatising
 • we will have been traumatising
 • you will have been traumatising
 • they will have been traumatising

Si i përdorni këto kohë zgjedhore në anglisht? Future përdoret për të folur për veprime faktike në të ardhmen. Future Continuous përdoret për të folur për gjërat që do të ndodhin në të ardhmen. Future Perfect është një kohë zgjedhore që nuk përdoret shpesh në anglisht, kjo kohë zgjedhore përdoret për të folur për një veprim faktik të ardhshëm përpara një tjetri. Dhe së fundi, Future Perfect Continuous përdoret shumë rrallë, kjo kohë përdoret për të folur për një veprim të ardhshëm në zhvillim dhe para një veprimi tjetër.

Format e ndryshme të pjesëzës në anglisht, për foljen traumatise

Present participle

 • traumatising

Past participle

 • traumatised

Perfect Participle

 • having traumatised

Imperative në anglisht, për foljen traumatise

Imperative

 • traumatise
 • let's traumatise
 • traumatise

Zgjedhoni një folje tjetër në anglisht

Folje të tjera të rastësishme për të zbuluar më shumë gjuhën angleze: convince expire slant softland tonsure transubstantiate trash traumatize treat unhair