Zgjedhimi i foljes trapan në anglisht në të gjitha kohët

Këtu janë tabelat e zgjedhimit të foljes trapan në anglisht.

Zgjedhimi e foljes trapan në kohën e tashme

Present Tense

 • I trapan
 • you trapan
 • he|she|it trapans
 • we trapan
 • you trapan
 • they trapan

Present Continuous

 • I am trapanning
 • you are trapanning
 • he|she|it is trapanning
 • we are trapanning
 • you are trapanning
 • they are trapanning

Present Perfect

 • I have trapanned
 • you have trapanned
 • he|she|it has trapanned
 • we have trapanned
 • you have trapanned
 • they have trapanned

Present Perfect Continuous

 • I have been trapanning
 • you have been trapanning
 • he|she|it has been trapanning
 • we have been trapanning
 • you have been trapanning
 • they have been trapanning

Si t'i përdorim këto kohë zgjedhimi në anglisht? Present shpreh zakonin, frekuancën, të vërtetën e përgjithshme dhe gjendjen e zakonshme në anglisht. Present Continuous shpreh kryesisht idenë e një veprimi ose aktiviteti që është ende në vazhdim e sipër. Present Perfect shpreh atë që lidhet gjithmonë me të tashmen ose me pasojën e një ngjarjeje. Së fundi, Present Perfect Continuous lidhet me idenë e aktivitetit në kohëzgjatje.

Zgjedhimi i foljes trapan në kohët e shkuara

Simple past

 • I trapanned
 • you trapanned
 • he|she|it trapanned
 • we trapanned
 • you trapanned
 • they trapanned

Past continuous

 • I was trapanning
 • you were trapanning
 • he|she|it was trapanning
 • we were trapanning
 • you were trapanning
 • they were trapanning

Past perfect

 • I had trapanned
 • you had trapanned
 • he|she|it had trapanned
 • we had trapanned
 • you had trapanned
 • they had trapanned

Past perfect continuous

 • I had been trapanning
 • you had been trapanning
 • he|she|it had been trapanning
 • we had been trapanning
 • you had been trapanning
 • they had been trapanning

Si i përdorni këto kohë zgjedhiminë anglisht? Simple Past shpreh veprime tashmë të përfunduara që nuk kanë lidhje me të tashmen, veprime ose zakone të së shkuarës. Përdoret shumë shpesh në anglisht. Past Continous nga ana tjetër përdoret për të folur për veprimet e vazhdueshme në të kaluarën ose një veprim të kaluar akoma në progres kur ndodh një veprim tjetër. Past Perfect përdoret për të treguar se veprimi ka ndodhur përpara një veprimi tjetër në të kaluarën. Dhe së fundi, Past Perfect Continuous përdoret për t'iu treguar një veprim të vazhdueshëm në të kaluarën që ka vazhduar deri në momentin e nisjes së një veprimi tjetër të kaluar.

Zgjedhimi foljes trapan në kohët e ardhshme

Future

 • I will trapan
 • you will trapan
 • he|she|it will trapan
 • we will trapan
 • you will trapan
 • they will trapan

Future continuous

 • I will be trapanning
 • you will be trapanning
 • he|she|it will be trapanning
 • we will be trapanning
 • you will be trapanning
 • they will be trapanning

Future perfect

 • I will have trapanned
 • you will have trapanned
 • he|she|it will have trapanned
 • we will have trapanned
 • you will have trapanned
 • they will have trapanned

Future perfect continuous

 • I will have been trapanning
 • you will have been trapanning
 • he|she|it will have been trapanning
 • we will have been trapanning
 • you will have been trapanning
 • they will have been trapanning

Si i përdorni këto kohë zgjedhore në anglisht? Future përdoret për të folur për veprime faktike në të ardhmen. Future Continuous përdoret për të folur për gjërat që do të ndodhin në të ardhmen. Future Perfect është një kohë zgjedhore që nuk përdoret shpesh në anglisht, kjo kohë zgjedhore përdoret për të folur për një veprim faktik të ardhshëm përpara një tjetri. Dhe së fundi, Future Perfect Continuous përdoret shumë rrallë, kjo kohë përdoret për të folur për një veprim të ardhshëm në zhvillim dhe para një veprimi tjetër.

Format e ndryshme të pjesëzës në anglisht, për foljen trapan

Present participle

 • trapanning

Past participle

 • trapanned

Perfect Participle

 • having trapanned

Imperative në anglisht, për foljen trapan

Imperative

 • trapan
 • let's trapan
 • trapan

Zgjedhoni një folje tjetër në anglisht

Folje të tjera të rastësishme për të zbuluar më shumë gjuhën angleze: convex experimentalize slamdunk soft-soap tong transport trap trape tread unfriend zugzwang