Zgjedhimi i foljes teleoperate në anglisht në të gjitha kohët

Këtu janë tabelat e zgjedhimit të foljes teleoperate në anglisht.

Zgjedhimi e foljes teleoperate në kohën e tashme

Present Tense

 • I teleoperate
 • you teleoperate
 • he|she|it teleoperates
 • we teleoperate
 • you teleoperate
 • they teleoperate

Present Continuous

 • I am teleoperating
 • you are teleoperating
 • he|she|it is teleoperating
 • we are teleoperating
 • you are teleoperating
 • they are teleoperating

Present Perfect

 • I have teleoperated
 • you have teleoperated
 • he|she|it has teleoperated
 • we have teleoperated
 • you have teleoperated
 • they have teleoperated

Present Perfect Continuous

 • I have been teleoperating
 • you have been teleoperating
 • he|she|it has been teleoperating
 • we have been teleoperating
 • you have been teleoperating
 • they have been teleoperating

Si t'i përdorim këto kohë zgjedhimi në anglisht? Present shpreh zakonin, frekuancën, të vërtetën e përgjithshme dhe gjendjen e zakonshme në anglisht. Present Continuous shpreh kryesisht idenë e një veprimi ose aktiviteti që është ende në vazhdim e sipër. Present Perfect shpreh atë që lidhet gjithmonë me të tashmen ose me pasojën e një ngjarjeje. Së fundi, Present Perfect Continuous lidhet me idenë e aktivitetit në kohëzgjatje.

Zgjedhimi i foljes teleoperate në kohët e shkuara

Simple past

 • I teleoperated
 • you teleoperated
 • he|she|it teleoperated
 • we teleoperated
 • you teleoperated
 • they teleoperated

Past continuous

 • I was teleoperating
 • you were teleoperating
 • he|she|it was teleoperating
 • we were teleoperating
 • you were teleoperating
 • they were teleoperating

Past perfect

 • I had teleoperated
 • you had teleoperated
 • he|she|it had teleoperated
 • we had teleoperated
 • you had teleoperated
 • they had teleoperated

Past perfect continuous

 • I had been teleoperating
 • you had been teleoperating
 • he|she|it had been teleoperating
 • we had been teleoperating
 • you had been teleoperating
 • they had been teleoperating

Si i përdorni këto kohë zgjedhiminë anglisht? Simple Past shpreh veprime tashmë të përfunduara që nuk kanë lidhje me të tashmen, veprime ose zakone të së shkuarës. Përdoret shumë shpesh në anglisht. Past Continous nga ana tjetër përdoret për të folur për veprimet e vazhdueshme në të kaluarën ose një veprim të kaluar akoma në progres kur ndodh një veprim tjetër. Past Perfect përdoret për të treguar se veprimi ka ndodhur përpara një veprimi tjetër në të kaluarën. Dhe së fundi, Past Perfect Continuous përdoret për t'iu treguar një veprim të vazhdueshëm në të kaluarën që ka vazhduar deri në momentin e nisjes së një veprimi tjetër të kaluar.

Zgjedhimi foljes teleoperate në kohët e ardhshme

Future

 • I will teleoperate
 • you will teleoperate
 • he|she|it will teleoperate
 • we will teleoperate
 • you will teleoperate
 • they will teleoperate

Future continuous

 • I will be teleoperating
 • you will be teleoperating
 • he|she|it will be teleoperating
 • we will be teleoperating
 • you will be teleoperating
 • they will be teleoperating

Future perfect

 • I will have teleoperated
 • you will have teleoperated
 • he|she|it will have teleoperated
 • we will have teleoperated
 • you will have teleoperated
 • they will have teleoperated

Future perfect continuous

 • I will have been teleoperating
 • you will have been teleoperating
 • he|she|it will have been teleoperating
 • we will have been teleoperating
 • you will have been teleoperating
 • they will have been teleoperating

Si i përdorni këto kohë zgjedhore në anglisht? Future përdoret për të folur për veprime faktike në të ardhmen. Future Continuous përdoret për të folur për gjërat që do të ndodhin në të ardhmen. Future Perfect është një kohë zgjedhore që nuk përdoret shpesh në anglisht, kjo kohë zgjedhore përdoret për të folur për një veprim faktik të ardhshëm përpara një tjetri. Dhe së fundi, Future Perfect Continuous përdoret shumë rrallë, kjo kohë përdoret për të folur për një veprim të ardhshëm në zhvillim dhe para një veprimi tjetër.

Format e ndryshme të pjesëzës në anglisht, për foljen teleoperate

Present participle

 • teleoperating

Past participle

 • teleoperated

Perfect Participle

 • having teleoperated

Imperative në anglisht, për foljen teleoperate

Imperative

 • teleoperate
 • let's teleoperate
 • teleoperate

Zgjedhoni një folje tjetër në anglisht

Folje të tjera të rastësishme për të zbuluar më shumë gjuhën angleze: cocker enclose serialize sidestep syncretize teeter telemeter telepathize telnet transilluminate water