Zgjedhimi i foljes telecasted në anglisht në të gjitha kohët

Këtu janë tabelat e zgjedhimit të foljes telecasted në anglisht.

Zgjedhimi e foljes telecasted në kohën e tashme

Present Tense

 • I telecasted
 • you telecasted
 • he|she|it telecasteds
 • we telecasted
 • you telecasted
 • they telecasted

Present Continuous

 • I am telecasteding
 • you are telecasteding
 • he|she|it is telecasteding
 • we are telecasteding
 • you are telecasteding
 • they are telecasteding

Present Perfect

 • I have telecasteded
 • you have telecasteded
 • he|she|it has telecasteded
 • we have telecasteded
 • you have telecasteded
 • they have telecasteded

Present Perfect Continuous

 • I have been telecasteding
 • you have been telecasteding
 • he|she|it has been telecasteding
 • we have been telecasteding
 • you have been telecasteding
 • they have been telecasteding

Si t'i përdorim këto kohë zgjedhimi në anglisht? Present shpreh zakonin, frekuancën, të vërtetën e përgjithshme dhe gjendjen e zakonshme në anglisht. Present Continuous shpreh kryesisht idenë e një veprimi ose aktiviteti që është ende në vazhdim e sipër. Present Perfect shpreh atë që lidhet gjithmonë me të tashmen ose me pasojën e një ngjarjeje. Së fundi, Present Perfect Continuous lidhet me idenë e aktivitetit në kohëzgjatje.

Zgjedhimi i foljes telecasted në kohët e shkuara

Simple past

 • I telecasteded
 • you telecasteded
 • he|she|it telecasteded
 • we telecasteded
 • you telecasteded
 • they telecasteded

Past continuous

 • I was telecasteding
 • you were telecasteding
 • he|she|it was telecasteding
 • we were telecasteding
 • you were telecasteding
 • they were telecasteding

Past perfect

 • I had telecasteded
 • you had telecasteded
 • he|she|it had telecasteded
 • we had telecasteded
 • you had telecasteded
 • they had telecasteded

Past perfect continuous

 • I had been telecasteding
 • you had been telecasteding
 • he|she|it had been telecasteding
 • we had been telecasteding
 • you had been telecasteding
 • they had been telecasteding

Si i përdorni këto kohë zgjedhiminë anglisht? Simple Past shpreh veprime tashmë të përfunduara që nuk kanë lidhje me të tashmen, veprime ose zakone të së shkuarës. Përdoret shumë shpesh në anglisht. Past Continous nga ana tjetër përdoret për të folur për veprimet e vazhdueshme në të kaluarën ose një veprim të kaluar akoma në progres kur ndodh një veprim tjetër. Past Perfect përdoret për të treguar se veprimi ka ndodhur përpara një veprimi tjetër në të kaluarën. Dhe së fundi, Past Perfect Continuous përdoret për t'iu treguar një veprim të vazhdueshëm në të kaluarën që ka vazhduar deri në momentin e nisjes së një veprimi tjetër të kaluar.

Zgjedhimi foljes telecasted në kohët e ardhshme

Future

 • I will telecasted
 • you will telecasted
 • he|she|it will telecasted
 • we will telecasted
 • you will telecasted
 • they will telecasted

Future continuous

 • I will be telecasteding
 • you will be telecasteding
 • he|she|it will be telecasteding
 • we will be telecasteding
 • you will be telecasteding
 • they will be telecasteding

Future perfect

 • I will have telecasteded
 • you will have telecasteded
 • he|she|it will have telecasteded
 • we will have telecasteded
 • you will have telecasteded
 • they will have telecasteded

Future perfect continuous

 • I will have been telecasteding
 • you will have been telecasteding
 • he|she|it will have been telecasteding
 • we will have been telecasteding
 • you will have been telecasteding
 • they will have been telecasteding

Si i përdorni këto kohë zgjedhore në anglisht? Future përdoret për të folur për veprime faktike në të ardhmen. Future Continuous përdoret për të folur për gjërat që do të ndodhin në të ardhmen. Future Perfect është një kohë zgjedhore që nuk përdoret shpesh në anglisht, kjo kohë zgjedhore përdoret për të folur për një veprim faktik të ardhshëm përpara një tjetri. Dhe së fundi, Future Perfect Continuous përdoret shumë rrallë, kjo kohë përdoret për të folur për një veprim të ardhshëm në zhvillim dhe para një veprimi tjetër.

Format e ndryshme të pjesëzës në anglisht, për foljen telecasted

Present participle

 • telecasteding

Past participle

 • telecasteded

Perfect Participle

 • having telecasteded

Imperative në anglisht, për foljen telecasted

Imperative

 • telecasted
 • let's telecasted
 • telecasted

Zgjedhoni një folje tjetër në anglisht

Folje të tjera të rastësishme për të zbuluar më shumë gjuhën angleze: cob enchase sequestrate side-foot sync teasel telecast telecommute televise transfix wash