Zgjedhimi i foljes telecast në anglisht në të gjitha kohët

Këtu janë tabelat e zgjedhimit të foljes telecast në anglisht.

Zgjedhimi e foljes telecast në kohën e tashme

Present Tense

 • I telecast
 • you telecast
 • he|she|it telecasts
 • we telecast
 • you telecast
 • they telecast

Present Continuous

 • I am telecasting
 • you are telecasting
 • he|she|it is telecasting
 • we are telecasting
 • you are telecasting
 • they are telecasting

Present Perfect

 • I have telecast
 • you have telecast
 • he|she|it has telecast
 • we have telecast
 • you have telecast
 • they have telecast

Present Perfect Continuous

 • I have been telecasting
 • you have been telecasting
 • he|she|it has been telecasting
 • we have been telecasting
 • you have been telecasting
 • they have been telecasting

Si t'i përdorim këto kohë zgjedhimi në anglisht? Present shpreh zakonin, frekuancën, të vërtetën e përgjithshme dhe gjendjen e zakonshme në anglisht. Present Continuous shpreh kryesisht idenë e një veprimi ose aktiviteti që është ende në vazhdim e sipër. Present Perfect shpreh atë që lidhet gjithmonë me të tashmen ose me pasojën e një ngjarjeje. Së fundi, Present Perfect Continuous lidhet me idenë e aktivitetit në kohëzgjatje.

Zgjedhimi i foljes telecast në kohët e shkuara

Simple past

 • I telecast
 • you telecast
 • he|she|it telecast
 • we telecast
 • you telecast
 • they telecast

Past continuous

 • I was telecasting
 • you were telecasting
 • he|she|it was telecasting
 • we were telecasting
 • you were telecasting
 • they were telecasting

Past perfect

 • I had telecast
 • you had telecast
 • he|she|it had telecast
 • we had telecast
 • you had telecast
 • they had telecast

Past perfect continuous

 • I had been telecasting
 • you had been telecasting
 • he|she|it had been telecasting
 • we had been telecasting
 • you had been telecasting
 • they had been telecasting

Si i përdorni këto kohë zgjedhiminë anglisht? Simple Past shpreh veprime tashmë të përfunduara që nuk kanë lidhje me të tashmen, veprime ose zakone të së shkuarës. Përdoret shumë shpesh në anglisht. Past Continous nga ana tjetër përdoret për të folur për veprimet e vazhdueshme në të kaluarën ose një veprim të kaluar akoma në progres kur ndodh një veprim tjetër. Past Perfect përdoret për të treguar se veprimi ka ndodhur përpara një veprimi tjetër në të kaluarën. Dhe së fundi, Past Perfect Continuous përdoret për t'iu treguar një veprim të vazhdueshëm në të kaluarën që ka vazhduar deri në momentin e nisjes së një veprimi tjetër të kaluar.

Zgjedhimi foljes telecast në kohët e ardhshme

Future

 • I will telecast
 • you will telecast
 • he|she|it will telecast
 • we will telecast
 • you will telecast
 • they will telecast

Future continuous

 • I will be telecasting
 • you will be telecasting
 • he|she|it will be telecasting
 • we will be telecasting
 • you will be telecasting
 • they will be telecasting

Future perfect

 • I will have telecast
 • you will have telecast
 • he|she|it will have telecast
 • we will have telecast
 • you will have telecast
 • they will have telecast

Future perfect continuous

 • I will have been telecasting
 • you will have been telecasting
 • he|she|it will have been telecasting
 • we will have been telecasting
 • you will have been telecasting
 • they will have been telecasting

Si i përdorni këto kohë zgjedhore në anglisht? Future përdoret për të folur për veprime faktike në të ardhmen. Future Continuous përdoret për të folur për gjërat që do të ndodhin në të ardhmen. Future Perfect është një kohë zgjedhore që nuk përdoret shpesh në anglisht, kjo kohë zgjedhore përdoret për të folur për një veprim faktik të ardhshëm përpara një tjetri. Dhe së fundi, Future Perfect Continuous përdoret shumë rrallë, kjo kohë përdoret për të folur për një veprim të ardhshëm në zhvillim dhe para një veprimi tjetër.

Format e ndryshme të pjesëzës në anglisht, për foljen telecast

Present participle

 • telecasting

Past participle

 • telecast

Perfect Participle

 • having telecast

Imperative në anglisht, për foljen telecast

Imperative

 • telecast
 • let's telecast
 • telecast

Zgjedhoni një folje tjetër në anglisht

Folje të tjera të rastësishme për të zbuluar më shumë gjuhën angleze: coax enchant sequester side-dress sympathize tease teethe telecasted teletype transfigure warrant