Zgjedhimi i foljes te-hee në anglisht në të gjitha kohët

Këtu janë tabelat e zgjedhimit të foljes te-hee në anglisht.

Zgjedhimi e foljes te-hee në kohën e tashme

Present Tense

 • I te-hee
 • you te-hee
 • he|she|it te-hees
 • we te-hee
 • you te-hee
 • they te-hee

Present Continuous

 • I am te-heeing
 • you are te-heeing
 • he|she|it is te-heeing
 • we are te-heeing
 • you are te-heeing
 • they are te-heeing

Present Perfect

 • I have te-heed
 • you have te-heed
 • he|she|it has te-heed
 • we have te-heed
 • you have te-heed
 • they have te-heed

Present Perfect Continuous

 • I have been te-heeing
 • you have been te-heeing
 • he|she|it has been te-heeing
 • we have been te-heeing
 • you have been te-heeing
 • they have been te-heeing

Si t'i përdorim këto kohë zgjedhimi në anglisht? Present shpreh zakonin, frekuancën, të vërtetën e përgjithshme dhe gjendjen e zakonshme në anglisht. Present Continuous shpreh kryesisht idenë e një veprimi ose aktiviteti që është ende në vazhdim e sipër. Present Perfect shpreh atë që lidhet gjithmonë me të tashmen ose me pasojën e një ngjarjeje. Së fundi, Present Perfect Continuous lidhet me idenë e aktivitetit në kohëzgjatje.

Zgjedhimi i foljes te-hee në kohët e shkuara

Simple past

 • I te-heed
 • you te-heed
 • he|she|it te-heed
 • we te-heed
 • you te-heed
 • they te-heed

Past continuous

 • I was te-heeing
 • you were te-heeing
 • he|she|it was te-heeing
 • we were te-heeing
 • you were te-heeing
 • they were te-heeing

Past perfect

 • I had te-heed
 • you had te-heed
 • he|she|it had te-heed
 • we had te-heed
 • you had te-heed
 • they had te-heed

Past perfect continuous

 • I had been te-heeing
 • you had been te-heeing
 • he|she|it had been te-heeing
 • we had been te-heeing
 • you had been te-heeing
 • they had been te-heeing

Si i përdorni këto kohë zgjedhiminë anglisht? Simple Past shpreh veprime tashmë të përfunduara që nuk kanë lidhje me të tashmen, veprime ose zakone të së shkuarës. Përdoret shumë shpesh në anglisht. Past Continous nga ana tjetër përdoret për të folur për veprimet e vazhdueshme në të kaluarën ose një veprim të kaluar akoma në progres kur ndodh një veprim tjetër. Past Perfect përdoret për të treguar se veprimi ka ndodhur përpara një veprimi tjetër në të kaluarën. Dhe së fundi, Past Perfect Continuous përdoret për t'iu treguar një veprim të vazhdueshëm në të kaluarën që ka vazhduar deri në momentin e nisjes së një veprimi tjetër të kaluar.

Zgjedhimi foljes te-hee në kohët e ardhshme

Future

 • I will te-hee
 • you will te-hee
 • he|she|it will te-hee
 • we will te-hee
 • you will te-hee
 • they will te-hee

Future continuous

 • I will be te-heeing
 • you will be te-heeing
 • he|she|it will be te-heeing
 • we will be te-heeing
 • you will be te-heeing
 • they will be te-heeing

Future perfect

 • I will have te-heed
 • you will have te-heed
 • he|she|it will have te-heed
 • we will have te-heed
 • you will have te-heed
 • they will have te-heed

Future perfect continuous

 • I will have been te-heeing
 • you will have been te-heeing
 • he|she|it will have been te-heeing
 • we will have been te-heeing
 • you will have been te-heeing
 • they will have been te-heeing

Si i përdorni këto kohë zgjedhore në anglisht? Future përdoret për të folur për veprime faktike në të ardhmen. Future Continuous përdoret për të folur për gjërat që do të ndodhin në të ardhmen. Future Perfect është një kohë zgjedhore që nuk përdoret shpesh në anglisht, kjo kohë zgjedhore përdoret për të folur për një veprim faktik të ardhshëm përpara një tjetri. Dhe së fundi, Future Perfect Continuous përdoret shumë rrallë, kjo kohë përdoret për të folur për një veprim të ardhshëm në zhvillim dhe para një veprimi tjetër.

Format e ndryshme të pjesëzës në anglisht, për foljen te-hee

Present participle

 • te-heeing

Past participle

 • te-heed

Perfect Participle

 • having te-heed

Imperative në anglisht, për foljen te-hee

Imperative

 • te-hee
 • let's te-hee
 • te-hee

Zgjedhoni një folje tjetër në anglisht

Folje të tjera të rastësishme për të zbuluar më shumë gjuhën angleze: co-occur enable sense shunt swop tauten taxi teach teethe tramp wank