Zgjedhimi i foljes tassel në anglisht në të gjitha kohët

Këtu janë tabelat e zgjedhimit të foljes tassel në anglisht.

Zgjedhimi e foljes tassel në kohën e tashme

Present Tense

 • I tassel
 • you tassel
 • he|she|it tassels
 • we tassel
 • you tassel
 • they tassel

Present Continuous

 • I am tasseling
 • you are tasseling
 • he|she|it is tasseling
 • we are tasseling
 • you are tasseling
 • they are tasseling

Present Perfect

 • I have tasseled
 • you have tasseled
 • he|she|it has tasseled
 • we have tasseled
 • you have tasseled
 • they have tasseled

Present Perfect Continuous

 • I have been tasseling
 • you have been tasseling
 • he|she|it has been tasseling
 • we have been tasseling
 • you have been tasseling
 • they have been tasseling

Si t'i përdorim këto kohë zgjedhimi në anglisht? Present shpreh zakonin, frekuancën, të vërtetën e përgjithshme dhe gjendjen e zakonshme në anglisht. Present Continuous shpreh kryesisht idenë e një veprimi ose aktiviteti që është ende në vazhdim e sipër. Present Perfect shpreh atë që lidhet gjithmonë me të tashmen ose me pasojën e një ngjarjeje. Së fundi, Present Perfect Continuous lidhet me idenë e aktivitetit në kohëzgjatje.

Zgjedhimi i foljes tassel në kohët e shkuara

Simple past

 • I tasseled
 • you tasseled
 • he|she|it tasseled
 • we tasseled
 • you tasseled
 • they tasseled

Past continuous

 • I was tasseling
 • you were tasseling
 • he|she|it was tasseling
 • we were tasseling
 • you were tasseling
 • they were tasseling

Past perfect

 • I had tasseled
 • you had tasseled
 • he|she|it had tasseled
 • we had tasseled
 • you had tasseled
 • they had tasseled

Past perfect continuous

 • I had been tasseling
 • you had been tasseling
 • he|she|it had been tasseling
 • we had been tasseling
 • you had been tasseling
 • they had been tasseling

Si i përdorni këto kohë zgjedhiminë anglisht? Simple Past shpreh veprime tashmë të përfunduara që nuk kanë lidhje me të tashmen, veprime ose zakone të së shkuarës. Përdoret shumë shpesh në anglisht. Past Continous nga ana tjetër përdoret për të folur për veprimet e vazhdueshme në të kaluarën ose një veprim të kaluar akoma në progres kur ndodh një veprim tjetër. Past Perfect përdoret për të treguar se veprimi ka ndodhur përpara një veprimi tjetër në të kaluarën. Dhe së fundi, Past Perfect Continuous përdoret për t'iu treguar një veprim të vazhdueshëm në të kaluarën që ka vazhduar deri në momentin e nisjes së një veprimi tjetër të kaluar.

Zgjedhimi foljes tassel në kohët e ardhshme

Future

 • I will tassel
 • you will tassel
 • he|she|it will tassel
 • we will tassel
 • you will tassel
 • they will tassel

Future continuous

 • I will be tasseling
 • you will be tasseling
 • he|she|it will be tasseling
 • we will be tasseling
 • you will be tasseling
 • they will be tasseling

Future perfect

 • I will have tasseled
 • you will have tasseled
 • he|she|it will have tasseled
 • we will have tasseled
 • you will have tasseled
 • they will have tasseled

Future perfect continuous

 • I will have been tasseling
 • you will have been tasseling
 • he|she|it will have been tasseling
 • we will have been tasseling
 • you will have been tasseling
 • they will have been tasseling

Si i përdorni këto kohë zgjedhore në anglisht? Future përdoret për të folur për veprime faktike në të ardhmen. Future Continuous përdoret për të folur për gjërat që do të ndodhin në të ardhmen. Future Perfect është një kohë zgjedhore që nuk përdoret shpesh në anglisht, kjo kohë zgjedhore përdoret për të folur për një veprim faktik të ardhshëm përpara një tjetri. Dhe së fundi, Future Perfect Continuous përdoret shumë rrallë, kjo kohë përdoret për të folur për një veprim të ardhshëm në zhvillim dhe para një veprimi tjetër.

Format e ndryshme të pjesëzës në anglisht, për foljen tassel

Present participle

 • tasseling

Past participle

 • tasseled

Perfect Participle

 • having tasseled

Imperative në anglisht, për foljen tassel

Imperative

 • tassel
 • let's tassel
 • tassel

Zgjedhoni një folje tjetër në anglisht

Folje të tjera të rastësishme për të zbuluar më shumë gjuhën angleze: clown empanel seine shrine swinge tariff task taste taw tower wakeboard