Zgjedhimi i foljes tampon në anglisht në të gjitha kohët

Këtu janë tabelat e zgjedhimit të foljes tampon në anglisht.

Zgjedhimi e foljes tampon në kohën e tashme

Present Tense

 • I tampon
 • you tampon
 • he|she|it tampons
 • we tampon
 • you tampon
 • they tampon

Present Continuous

 • I am tamponing
 • you are tamponing
 • he|she|it is tamponing
 • we are tamponing
 • you are tamponing
 • they are tamponing

Present Perfect

 • I have tamponed
 • you have tamponed
 • he|she|it has tamponed
 • we have tamponed
 • you have tamponed
 • they have tamponed

Present Perfect Continuous

 • I have been tamponing
 • you have been tamponing
 • he|she|it has been tamponing
 • we have been tamponing
 • you have been tamponing
 • they have been tamponing

Si t'i përdorim këto kohë zgjedhimi në anglisht? Present shpreh zakonin, frekuancën, të vërtetën e përgjithshme dhe gjendjen e zakonshme në anglisht. Present Continuous shpreh kryesisht idenë e një veprimi ose aktiviteti që është ende në vazhdim e sipër. Present Perfect shpreh atë që lidhet gjithmonë me të tashmen ose me pasojën e një ngjarjeje. Së fundi, Present Perfect Continuous lidhet me idenë e aktivitetit në kohëzgjatje.

Zgjedhimi i foljes tampon në kohët e shkuara

Simple past

 • I tamponed
 • you tamponed
 • he|she|it tamponed
 • we tamponed
 • you tamponed
 • they tamponed

Past continuous

 • I was tamponing
 • you were tamponing
 • he|she|it was tamponing
 • we were tamponing
 • you were tamponing
 • they were tamponing

Past perfect

 • I had tamponed
 • you had tamponed
 • he|she|it had tamponed
 • we had tamponed
 • you had tamponed
 • they had tamponed

Past perfect continuous

 • I had been tamponing
 • you had been tamponing
 • he|she|it had been tamponing
 • we had been tamponing
 • you had been tamponing
 • they had been tamponing

Si i përdorni këto kohë zgjedhiminë anglisht? Simple Past shpreh veprime tashmë të përfunduara që nuk kanë lidhje me të tashmen, veprime ose zakone të së shkuarës. Përdoret shumë shpesh në anglisht. Past Continous nga ana tjetër përdoret për të folur për veprimet e vazhdueshme në të kaluarën ose një veprim të kaluar akoma në progres kur ndodh një veprim tjetër. Past Perfect përdoret për të treguar se veprimi ka ndodhur përpara një veprimi tjetër në të kaluarën. Dhe së fundi, Past Perfect Continuous përdoret për t'iu treguar një veprim të vazhdueshëm në të kaluarën që ka vazhduar deri në momentin e nisjes së një veprimi tjetër të kaluar.

Zgjedhimi foljes tampon në kohët e ardhshme

Future

 • I will tampon
 • you will tampon
 • he|she|it will tampon
 • we will tampon
 • you will tampon
 • they will tampon

Future continuous

 • I will be tamponing
 • you will be tamponing
 • he|she|it will be tamponing
 • we will be tamponing
 • you will be tamponing
 • they will be tamponing

Future perfect

 • I will have tamponed
 • you will have tamponed
 • he|she|it will have tamponed
 • we will have tamponed
 • you will have tamponed
 • they will have tamponed

Future perfect continuous

 • I will have been tamponing
 • you will have been tamponing
 • he|she|it will have been tamponing
 • we will have been tamponing
 • you will have been tamponing
 • they will have been tamponing

Si i përdorni këto kohë zgjedhore në anglisht? Future përdoret për të folur për veprime faktike në të ardhmen. Future Continuous përdoret për të folur për gjërat që do të ndodhin në të ardhmen. Future Perfect është një kohë zgjedhore që nuk përdoret shpesh në anglisht, kjo kohë zgjedhore përdoret për të folur për një veprim faktik të ardhshëm përpara një tjetri. Dhe së fundi, Future Perfect Continuous përdoret shumë rrallë, kjo kohë përdoret për të folur për një veprim të ardhshëm në zhvillim dhe para një veprimi tjetër.

Format e ndryshme të pjesëzës në anglisht, për foljen tampon

Present participle

 • tamponing

Past participle

 • tamponed

Perfect Participle

 • having tamponed

Imperative në anglisht, për foljen tampon

Imperative

 • tampon
 • let's tampon
 • tampon

Zgjedhoni një folje tjetër në anglisht

Folje të tjera të rastësishme për të zbuluar më shumë gjuhën angleze: clinch emblazon secondguess short-circuit swank tallow tamper tan taper torment wad