Zgjedhimi i foljes tamper në anglisht në të gjitha kohët

Këtu janë tabelat e zgjedhimit të foljes tamper në anglisht.

Zgjedhimi e foljes tamper në kohën e tashme

Present Tense

 • I tamper
 • you tamper
 • he|she|it tampers
 • we tamper
 • you tamper
 • they tamper

Present Continuous

 • I am tampering
 • you are tampering
 • he|she|it is tampering
 • we are tampering
 • you are tampering
 • they are tampering

Present Perfect

 • I have tampered
 • you have tampered
 • he|she|it has tampered
 • we have tampered
 • you have tampered
 • they have tampered

Present Perfect Continuous

 • I have been tampering
 • you have been tampering
 • he|she|it has been tampering
 • we have been tampering
 • you have been tampering
 • they have been tampering

Si t'i përdorim këto kohë zgjedhimi në anglisht? Present shpreh zakonin, frekuancën, të vërtetën e përgjithshme dhe gjendjen e zakonshme në anglisht. Present Continuous shpreh kryesisht idenë e një veprimi ose aktiviteti që është ende në vazhdim e sipër. Present Perfect shpreh atë që lidhet gjithmonë me të tashmen ose me pasojën e një ngjarjeje. Së fundi, Present Perfect Continuous lidhet me idenë e aktivitetit në kohëzgjatje.

Zgjedhimi i foljes tamper në kohët e shkuara

Simple past

 • I tampered
 • you tampered
 • he|she|it tampered
 • we tampered
 • you tampered
 • they tampered

Past continuous

 • I was tampering
 • you were tampering
 • he|she|it was tampering
 • we were tampering
 • you were tampering
 • they were tampering

Past perfect

 • I had tampered
 • you had tampered
 • he|she|it had tampered
 • we had tampered
 • you had tampered
 • they had tampered

Past perfect continuous

 • I had been tampering
 • you had been tampering
 • he|she|it had been tampering
 • we had been tampering
 • you had been tampering
 • they had been tampering

Si i përdorni këto kohë zgjedhiminë anglisht? Simple Past shpreh veprime tashmë të përfunduara që nuk kanë lidhje me të tashmen, veprime ose zakone të së shkuarës. Përdoret shumë shpesh në anglisht. Past Continous nga ana tjetër përdoret për të folur për veprimet e vazhdueshme në të kaluarën ose një veprim të kaluar akoma në progres kur ndodh një veprim tjetër. Past Perfect përdoret për të treguar se veprimi ka ndodhur përpara një veprimi tjetër në të kaluarën. Dhe së fundi, Past Perfect Continuous përdoret për t'iu treguar një veprim të vazhdueshëm në të kaluarën që ka vazhduar deri në momentin e nisjes së një veprimi tjetër të kaluar.

Zgjedhimi foljes tamper në kohët e ardhshme

Future

 • I will tamper
 • you will tamper
 • he|she|it will tamper
 • we will tamper
 • you will tamper
 • they will tamper

Future continuous

 • I will be tampering
 • you will be tampering
 • he|she|it will be tampering
 • we will be tampering
 • you will be tampering
 • they will be tampering

Future perfect

 • I will have tampered
 • you will have tampered
 • he|she|it will have tampered
 • we will have tampered
 • you will have tampered
 • they will have tampered

Future perfect continuous

 • I will have been tampering
 • you will have been tampering
 • he|she|it will have been tampering
 • we will have been tampering
 • you will have been tampering
 • they will have been tampering

Si i përdorni këto kohë zgjedhore në anglisht? Future përdoret për të folur për veprime faktike në të ardhmen. Future Continuous përdoret për të folur për gjërat që do të ndodhin në të ardhmen. Future Perfect është një kohë zgjedhore që nuk përdoret shpesh në anglisht, kjo kohë zgjedhore përdoret për të folur për një veprim faktik të ardhshëm përpara një tjetri. Dhe së fundi, Future Perfect Continuous përdoret shumë rrallë, kjo kohë përdoret për të folur për një veprim të ardhshëm në zhvillim dhe para një veprimi tjetër.

Format e ndryshme të pjesëzës në anglisht, për foljen tamper

Present participle

 • tampering

Past participle

 • tampered

Perfect Participle

 • having tampered

Imperative në anglisht, për foljen tamper

Imperative

 • tamper
 • let's tamper
 • tamper

Zgjedhoni një folje tjetër në anglisht

Folje të tjera të rastësishme për të zbuluar më shumë gjuhën angleze: climb emblaze second-guess short-change swan tallage tamp tampon tape-record torch wabble