Zgjedhimi i foljes syringe në anglisht në të gjitha kohët

Këtu janë tabelat e zgjedhimit të foljes syringe në anglisht.

Zgjedhimi e foljes syringe në kohën e tashme

Present Tense

 • I syringe
 • you syringe
 • he|she|it syringes
 • we syringe
 • you syringe
 • they syringe

Present Continuous

 • I am syringing
 • you are syringing
 • he|she|it is syringing
 • we are syringing
 • you are syringing
 • they are syringing

Present Perfect

 • I have syringed
 • you have syringed
 • he|she|it has syringed
 • we have syringed
 • you have syringed
 • they have syringed

Present Perfect Continuous

 • I have been syringing
 • you have been syringing
 • he|she|it has been syringing
 • we have been syringing
 • you have been syringing
 • they have been syringing

Si t'i përdorim këto kohë zgjedhimi në anglisht? Present shpreh zakonin, frekuancën, të vërtetën e përgjithshme dhe gjendjen e zakonshme në anglisht. Present Continuous shpreh kryesisht idenë e një veprimi ose aktiviteti që është ende në vazhdim e sipër. Present Perfect shpreh atë që lidhet gjithmonë me të tashmen ose me pasojën e një ngjarjeje. Së fundi, Present Perfect Continuous lidhet me idenë e aktivitetit në kohëzgjatje.

Zgjedhimi i foljes syringe në kohët e shkuara

Simple past

 • I syringed
 • you syringed
 • he|she|it syringed
 • we syringed
 • you syringed
 • they syringed

Past continuous

 • I was syringing
 • you were syringing
 • he|she|it was syringing
 • we were syringing
 • you were syringing
 • they were syringing

Past perfect

 • I had syringed
 • you had syringed
 • he|she|it had syringed
 • we had syringed
 • you had syringed
 • they had syringed

Past perfect continuous

 • I had been syringing
 • you had been syringing
 • he|she|it had been syringing
 • we had been syringing
 • you had been syringing
 • they had been syringing

Si i përdorni këto kohë zgjedhiminë anglisht? Simple Past shpreh veprime tashmë të përfunduara që nuk kanë lidhje me të tashmen, veprime ose zakone të së shkuarës. Përdoret shumë shpesh në anglisht. Past Continous nga ana tjetër përdoret për të folur për veprimet e vazhdueshme në të kaluarën ose një veprim të kaluar akoma në progres kur ndodh një veprim tjetër. Past Perfect përdoret për të treguar se veprimi ka ndodhur përpara një veprimi tjetër në të kaluarën. Dhe së fundi, Past Perfect Continuous përdoret për t'iu treguar një veprim të vazhdueshëm në të kaluarën që ka vazhduar deri në momentin e nisjes së një veprimi tjetër të kaluar.

Zgjedhimi foljes syringe në kohët e ardhshme

Future

 • I will syringe
 • you will syringe
 • he|she|it will syringe
 • we will syringe
 • you will syringe
 • they will syringe

Future continuous

 • I will be syringing
 • you will be syringing
 • he|she|it will be syringing
 • we will be syringing
 • you will be syringing
 • they will be syringing

Future perfect

 • I will have syringed
 • you will have syringed
 • he|she|it will have syringed
 • we will have syringed
 • you will have syringed
 • they will have syringed

Future perfect continuous

 • I will have been syringing
 • you will have been syringing
 • he|she|it will have been syringing
 • we will have been syringing
 • you will have been syringing
 • they will have been syringing

Si i përdorni këto kohë zgjedhore në anglisht? Future përdoret për të folur për veprime faktike në të ardhmen. Future Continuous përdoret për të folur për gjërat që do të ndodhin në të ardhmen. Future Perfect është një kohë zgjedhore që nuk përdoret shpesh në anglisht, kjo kohë zgjedhore përdoret për të folur për një veprim faktik të ardhshëm përpara një tjetri. Dhe së fundi, Future Perfect Continuous përdoret shumë rrallë, kjo kohë përdoret për të folur për një veprim të ardhshëm në zhvillim dhe para një veprimi tjetër.

Format e ndryshme të pjesëzës në anglisht, për foljen syringe

Present participle

 • syringing

Past participle

 • syringed

Perfect Participle

 • having syringed

Imperative në anglisht, për foljen syringe

Imperative

 • syringe
 • let's syringe
 • syringe

Zgjedhoni një folje tjetër në anglisht

Folje të tjera të rastësishme për të zbuluar më shumë gjuhën angleze: clapperclaw elide scuff shimmy surmount synonymize siphon syrup tag tog vivify