Zgjedhimi i foljes synonymize në anglisht në të gjitha kohët

Këtu janë tabelat e zgjedhimit të foljes synonymize në anglisht.

Zgjedhimi e foljes synonymize në kohën e tashme

Present Tense

 • I synonymize
 • you synonymize
 • he|she|it synonymizes
 • we synonymize
 • you synonymize
 • they synonymize

Present Continuous

 • I am synonymizing
 • you are synonymizing
 • he|she|it is synonymizing
 • we are synonymizing
 • you are synonymizing
 • they are synonymizing

Present Perfect

 • I have synonymized
 • you have synonymized
 • he|she|it has synonymized
 • we have synonymized
 • you have synonymized
 • they have synonymized

Present Perfect Continuous

 • I have been synonymizing
 • you have been synonymizing
 • he|she|it has been synonymizing
 • we have been synonymizing
 • you have been synonymizing
 • they have been synonymizing

Si t'i përdorim këto kohë zgjedhimi në anglisht? Present shpreh zakonin, frekuancën, të vërtetën e përgjithshme dhe gjendjen e zakonshme në anglisht. Present Continuous shpreh kryesisht idenë e një veprimi ose aktiviteti që është ende në vazhdim e sipër. Present Perfect shpreh atë që lidhet gjithmonë me të tashmen ose me pasojën e një ngjarjeje. Së fundi, Present Perfect Continuous lidhet me idenë e aktivitetit në kohëzgjatje.

Zgjedhimi i foljes synonymize në kohët e shkuara

Simple past

 • I synonymized
 • you synonymized
 • he|she|it synonymized
 • we synonymized
 • you synonymized
 • they synonymized

Past continuous

 • I was synonymizing
 • you were synonymizing
 • he|she|it was synonymizing
 • we were synonymizing
 • you were synonymizing
 • they were synonymizing

Past perfect

 • I had synonymized
 • you had synonymized
 • he|she|it had synonymized
 • we had synonymized
 • you had synonymized
 • they had synonymized

Past perfect continuous

 • I had been synonymizing
 • you had been synonymizing
 • he|she|it had been synonymizing
 • we had been synonymizing
 • you had been synonymizing
 • they had been synonymizing

Si i përdorni këto kohë zgjedhiminë anglisht? Simple Past shpreh veprime tashmë të përfunduara që nuk kanë lidhje me të tashmen, veprime ose zakone të së shkuarës. Përdoret shumë shpesh në anglisht. Past Continous nga ana tjetër përdoret për të folur për veprimet e vazhdueshme në të kaluarën ose një veprim të kaluar akoma në progres kur ndodh një veprim tjetër. Past Perfect përdoret për të treguar se veprimi ka ndodhur përpara një veprimi tjetër në të kaluarën. Dhe së fundi, Past Perfect Continuous përdoret për t'iu treguar një veprim të vazhdueshëm në të kaluarën që ka vazhduar deri në momentin e nisjes së një veprimi tjetër të kaluar.

Zgjedhimi foljes synonymize në kohët e ardhshme

Future

 • I will synonymize
 • you will synonymize
 • he|she|it will synonymize
 • we will synonymize
 • you will synonymize
 • they will synonymize

Future continuous

 • I will be synonymizing
 • you will be synonymizing
 • he|she|it will be synonymizing
 • we will be synonymizing
 • you will be synonymizing
 • they will be synonymizing

Future perfect

 • I will have synonymized
 • you will have synonymized
 • he|she|it will have synonymized
 • we will have synonymized
 • you will have synonymized
 • they will have synonymized

Future perfect continuous

 • I will have been synonymizing
 • you will have been synonymizing
 • he|she|it will have been synonymizing
 • we will have been synonymizing
 • you will have been synonymizing
 • they will have been synonymizing

Si i përdorni këto kohë zgjedhore në anglisht? Future përdoret për të folur për veprime faktike në të ardhmen. Future Continuous përdoret për të folur për gjërat që do të ndodhin në të ardhmen. Future Perfect është një kohë zgjedhore që nuk përdoret shpesh në anglisht, kjo kohë zgjedhore përdoret për të folur për një veprim faktik të ardhshëm përpara një tjetri. Dhe së fundi, Future Perfect Continuous përdoret shumë rrallë, kjo kohë përdoret për të folur për një veprim të ardhshëm në zhvillim dhe para një veprimi tjetër.

Format e ndryshme të pjesëzës në anglisht, për foljen synonymize

Present participle

 • synonymizing

Past participle

 • synonymized

Perfect Participle

 • having synonymized

Imperative në anglisht, për foljen synonymize

Imperative

 • synonymize
 • let's synonymize
 • synonymize

Zgjedhoni një folje tjetër në anglisht

Folje të tjera të rastësishme për të zbuluar më shumë gjuhën angleze: clamour electroform scrunch-dry shield surcharge sympathize syndicate synopsize systematize toady vitalize