Zgjedhimi i foljes swallow në anglisht në të gjitha kohët

Këtu janë tabelat e zgjedhimit të foljes swallow në anglisht.

Zgjedhimi e foljes swallow në kohën e tashme

Present Tense

 • I swallow
 • you swallow
 • he|she|it swallows
 • we swallow
 • you swallow
 • they swallow

Present Continuous

 • I am swallowing
 • you are swallowing
 • he|she|it is swallowing
 • we are swallowing
 • you are swallowing
 • they are swallowing

Present Perfect

 • I have swallowed
 • you have swallowed
 • he|she|it has swallowed
 • we have swallowed
 • you have swallowed
 • they have swallowed

Present Perfect Continuous

 • I have been swallowing
 • you have been swallowing
 • he|she|it has been swallowing
 • we have been swallowing
 • you have been swallowing
 • they have been swallowing

Si t'i përdorim këto kohë zgjedhimi në anglisht? Present shpreh zakonin, frekuancën, të vërtetën e përgjithshme dhe gjendjen e zakonshme në anglisht. Present Continuous shpreh kryesisht idenë e një veprimi ose aktiviteti që është ende në vazhdim e sipër. Present Perfect shpreh atë që lidhet gjithmonë me të tashmen ose me pasojën e një ngjarjeje. Së fundi, Present Perfect Continuous lidhet me idenë e aktivitetit në kohëzgjatje.

Zgjedhimi i foljes swallow në kohët e shkuara

Simple past

 • I swallowed
 • you swallowed
 • he|she|it swallowed
 • we swallowed
 • you swallowed
 • they swallowed

Past continuous

 • I was swallowing
 • you were swallowing
 • he|she|it was swallowing
 • we were swallowing
 • you were swallowing
 • they were swallowing

Past perfect

 • I had swallowed
 • you had swallowed
 • he|she|it had swallowed
 • we had swallowed
 • you had swallowed
 • they had swallowed

Past perfect continuous

 • I had been swallowing
 • you had been swallowing
 • he|she|it had been swallowing
 • we had been swallowing
 • you had been swallowing
 • they had been swallowing

Si i përdorni këto kohë zgjedhiminë anglisht? Simple Past shpreh veprime tashmë të përfunduara që nuk kanë lidhje me të tashmen, veprime ose zakone të së shkuarës. Përdoret shumë shpesh në anglisht. Past Continous nga ana tjetër përdoret për të folur për veprimet e vazhdueshme në të kaluarën ose një veprim të kaluar akoma në progres kur ndodh një veprim tjetër. Past Perfect përdoret për të treguar se veprimi ka ndodhur përpara një veprimi tjetër në të kaluarën. Dhe së fundi, Past Perfect Continuous përdoret për t'iu treguar një veprim të vazhdueshëm në të kaluarën që ka vazhduar deri në momentin e nisjes së një veprimi tjetër të kaluar.

Zgjedhimi foljes swallow në kohët e ardhshme

Future

 • I will swallow
 • you will swallow
 • he|she|it will swallow
 • we will swallow
 • you will swallow
 • they will swallow

Future continuous

 • I will be swallowing
 • you will be swallowing
 • he|she|it will be swallowing
 • we will be swallowing
 • you will be swallowing
 • they will be swallowing

Future perfect

 • I will have swallowed
 • you will have swallowed
 • he|she|it will have swallowed
 • we will have swallowed
 • you will have swallowed
 • they will have swallowed

Future perfect continuous

 • I will have been swallowing
 • you will have been swallowing
 • he|she|it will have been swallowing
 • we will have been swallowing
 • you will have been swallowing
 • they will have been swallowing

Si i përdorni këto kohë zgjedhore në anglisht? Future përdoret për të folur për veprime faktike në të ardhmen. Future Continuous përdoret për të folur për gjërat që do të ndodhin në të ardhmen. Future Perfect është një kohë zgjedhore që nuk përdoret shpesh në anglisht, kjo kohë zgjedhore përdoret për të folur për një veprim faktik të ardhshëm përpara një tjetri. Dhe së fundi, Future Perfect Continuous përdoret shumë rrallë, kjo kohë përdoret për të folur për një veprim të ardhshëm në zhvillim dhe para një veprimi tjetër.

Format e ndryshme të pjesëzës në anglisht, për foljen swallow

Present participle

 • swallowing

Past participle

 • swallowed

Perfect Participle

 • having swallowed

Imperative në anglisht, për foljen swallow

Imperative

 • swallow
 • let's swallow
 • swallow

Zgjedhoni një folje tjetër në anglisht

Folje të tjera të rastësishme për të zbuluar më shumë gjuhën angleze: chlorinate dwindle schematize serialise suffumigate susurrate swagger swamp swear thrive vaticinate