Zgjedhimi i foljes swagger në anglisht në të gjitha kohët

Këtu janë tabelat e zgjedhimit të foljes swagger në anglisht.

Zgjedhimi e foljes swagger në kohën e tashme

Present Tense

 • I swagger
 • you swagger
 • he|she|it swaggers
 • we swagger
 • you swagger
 • they swagger

Present Continuous

 • I am swaggering
 • you are swaggering
 • he|she|it is swaggering
 • we are swaggering
 • you are swaggering
 • they are swaggering

Present Perfect

 • I have swaggered
 • you have swaggered
 • he|she|it has swaggered
 • we have swaggered
 • you have swaggered
 • they have swaggered

Present Perfect Continuous

 • I have been swaggering
 • you have been swaggering
 • he|she|it has been swaggering
 • we have been swaggering
 • you have been swaggering
 • they have been swaggering

Si t'i përdorim këto kohë zgjedhimi në anglisht? Present shpreh zakonin, frekuancën, të vërtetën e përgjithshme dhe gjendjen e zakonshme në anglisht. Present Continuous shpreh kryesisht idenë e një veprimi ose aktiviteti që është ende në vazhdim e sipër. Present Perfect shpreh atë që lidhet gjithmonë me të tashmen ose me pasojën e një ngjarjeje. Së fundi, Present Perfect Continuous lidhet me idenë e aktivitetit në kohëzgjatje.

Zgjedhimi i foljes swagger në kohët e shkuara

Simple past

 • I swaggered
 • you swaggered
 • he|she|it swaggered
 • we swaggered
 • you swaggered
 • they swaggered

Past continuous

 • I was swaggering
 • you were swaggering
 • he|she|it was swaggering
 • we were swaggering
 • you were swaggering
 • they were swaggering

Past perfect

 • I had swaggered
 • you had swaggered
 • he|she|it had swaggered
 • we had swaggered
 • you had swaggered
 • they had swaggered

Past perfect continuous

 • I had been swaggering
 • you had been swaggering
 • he|she|it had been swaggering
 • we had been swaggering
 • you had been swaggering
 • they had been swaggering

Si i përdorni këto kohë zgjedhiminë anglisht? Simple Past shpreh veprime tashmë të përfunduara që nuk kanë lidhje me të tashmen, veprime ose zakone të së shkuarës. Përdoret shumë shpesh në anglisht. Past Continous nga ana tjetër përdoret për të folur për veprimet e vazhdueshme në të kaluarën ose një veprim të kaluar akoma në progres kur ndodh një veprim tjetër. Past Perfect përdoret për të treguar se veprimi ka ndodhur përpara një veprimi tjetër në të kaluarën. Dhe së fundi, Past Perfect Continuous përdoret për t'iu treguar një veprim të vazhdueshëm në të kaluarën që ka vazhduar deri në momentin e nisjes së një veprimi tjetër të kaluar.

Zgjedhimi foljes swagger në kohët e ardhshme

Future

 • I will swagger
 • you will swagger
 • he|she|it will swagger
 • we will swagger
 • you will swagger
 • they will swagger

Future continuous

 • I will be swaggering
 • you will be swaggering
 • he|she|it will be swaggering
 • we will be swaggering
 • you will be swaggering
 • they will be swaggering

Future perfect

 • I will have swaggered
 • you will have swaggered
 • he|she|it will have swaggered
 • we will have swaggered
 • you will have swaggered
 • they will have swaggered

Future perfect continuous

 • I will have been swaggering
 • you will have been swaggering
 • he|she|it will have been swaggering
 • we will have been swaggering
 • you will have been swaggering
 • they will have been swaggering

Si i përdorni këto kohë zgjedhore në anglisht? Future përdoret për të folur për veprime faktike në të ardhmen. Future Continuous përdoret për të folur për gjërat që do të ndodhin në të ardhmen. Future Perfect është një kohë zgjedhore që nuk përdoret shpesh në anglisht, kjo kohë zgjedhore përdoret për të folur për një veprim faktik të ardhshëm përpara një tjetri. Dhe së fundi, Future Perfect Continuous përdoret shumë rrallë, kjo kohë përdoret për të folur për një veprim të ardhshëm në zhvillim dhe para një veprimi tjetër.

Format e ndryshme të pjesëzës në anglisht, për foljen swagger

Present participle

 • swaggering

Past participle

 • swaggered

Perfect Participle

 • having swaggered

Imperative në anglisht, për foljen swagger

Imperative

 • swagger
 • let's swagger
 • swagger

Zgjedhoni një folje tjetër në anglisht

Folje të tjera të rastësishme për të zbuluar më shumë gjuhën angleze: chivy dwell schematise serenade suffocate sustain swage swallow sway throttle vat