Zgjedhimi i foljes swaddle në anglisht në të gjitha kohët

Këtu janë tabelat e zgjedhimit të foljes swaddle në anglisht.

Zgjedhimi e foljes swaddle në kohën e tashme

Present Tense

 • I swaddle
 • you swaddle
 • he|she|it swaddles
 • we swaddle
 • you swaddle
 • they swaddle

Present Continuous

 • I am swaddling
 • you are swaddling
 • he|she|it is swaddling
 • we are swaddling
 • you are swaddling
 • they are swaddling

Present Perfect

 • I have swaddled
 • you have swaddled
 • he|she|it has swaddled
 • we have swaddled
 • you have swaddled
 • they have swaddled

Present Perfect Continuous

 • I have been swaddling
 • you have been swaddling
 • he|she|it has been swaddling
 • we have been swaddling
 • you have been swaddling
 • they have been swaddling

Si t'i përdorim këto kohë zgjedhimi në anglisht? Present shpreh zakonin, frekuancën, të vërtetën e përgjithshme dhe gjendjen e zakonshme në anglisht. Present Continuous shpreh kryesisht idenë e një veprimi ose aktiviteti që është ende në vazhdim e sipër. Present Perfect shpreh atë që lidhet gjithmonë me të tashmen ose me pasojën e një ngjarjeje. Së fundi, Present Perfect Continuous lidhet me idenë e aktivitetit në kohëzgjatje.

Zgjedhimi i foljes swaddle në kohët e shkuara

Simple past

 • I swaddled
 • you swaddled
 • he|she|it swaddled
 • we swaddled
 • you swaddled
 • they swaddled

Past continuous

 • I was swaddling
 • you were swaddling
 • he|she|it was swaddling
 • we were swaddling
 • you were swaddling
 • they were swaddling

Past perfect

 • I had swaddled
 • you had swaddled
 • he|she|it had swaddled
 • we had swaddled
 • you had swaddled
 • they had swaddled

Past perfect continuous

 • I had been swaddling
 • you had been swaddling
 • he|she|it had been swaddling
 • we had been swaddling
 • you had been swaddling
 • they had been swaddling

Si i përdorni këto kohë zgjedhiminë anglisht? Simple Past shpreh veprime tashmë të përfunduara që nuk kanë lidhje me të tashmen, veprime ose zakone të së shkuarës. Përdoret shumë shpesh në anglisht. Past Continous nga ana tjetër përdoret për të folur për veprimet e vazhdueshme në të kaluarën ose një veprim të kaluar akoma në progres kur ndodh një veprim tjetër. Past Perfect përdoret për të treguar se veprimi ka ndodhur përpara një veprimi tjetër në të kaluarën. Dhe së fundi, Past Perfect Continuous përdoret për t'iu treguar një veprim të vazhdueshëm në të kaluarën që ka vazhduar deri në momentin e nisjes së një veprimi tjetër të kaluar.

Zgjedhimi foljes swaddle në kohët e ardhshme

Future

 • I will swaddle
 • you will swaddle
 • he|she|it will swaddle
 • we will swaddle
 • you will swaddle
 • they will swaddle

Future continuous

 • I will be swaddling
 • you will be swaddling
 • he|she|it will be swaddling
 • we will be swaddling
 • you will be swaddling
 • they will be swaddling

Future perfect

 • I will have swaddled
 • you will have swaddled
 • he|she|it will have swaddled
 • we will have swaddled
 • you will have swaddled
 • they will have swaddled

Future perfect continuous

 • I will have been swaddling
 • you will have been swaddling
 • he|she|it will have been swaddling
 • we will have been swaddling
 • you will have been swaddling
 • they will have been swaddling

Si i përdorni këto kohë zgjedhore në anglisht? Future përdoret për të folur për veprime faktike në të ardhmen. Future Continuous përdoret për të folur për gjërat që do të ndodhin në të ardhmen. Future Perfect është një kohë zgjedhore që nuk përdoret shpesh në anglisht, kjo kohë zgjedhore përdoret për të folur për një veprim faktik të ardhshëm përpara një tjetri. Dhe së fundi, Future Perfect Continuous përdoret shumë rrallë, kjo kohë përdoret për të folur për një veprim të ardhshëm në zhvillim dhe para një veprimi tjetër.

Format e ndryshme të pjesëzës në anglisht, për foljen swaddle

Present participle

 • swaddling

Past participle

 • swaddled

Perfect Participle

 • having swaddled

Imperative në anglisht, për foljen swaddle

Imperative

 • swaddle
 • let's swaddle
 • swaddle

Zgjedhoni një folje tjetër në anglisht

Folje të tjera të rastësishme për të zbuluar më shumë gjuhën angleze: chitchat duplicate scent sequester suffice suspend swab swag swash thrombose varnish