Zgjedhimi i foljes swab në anglisht në të gjitha kohët

Këtu janë tabelat e zgjedhimit të foljes swab në anglisht.

Zgjedhimi e foljes swab në kohën e tashme

Present Tense

 • I swab
 • you swab
 • he|she|it swabs
 • we swab
 • you swab
 • they swab

Present Continuous

 • I am swabbing
 • you are swabbing
 • he|she|it is swabbing
 • we are swabbing
 • you are swabbing
 • they are swabbing

Present Perfect

 • I have swabbed
 • you have swabbed
 • he|she|it has swabbed
 • we have swabbed
 • you have swabbed
 • they have swabbed

Present Perfect Continuous

 • I have been swabbing
 • you have been swabbing
 • he|she|it has been swabbing
 • we have been swabbing
 • you have been swabbing
 • they have been swabbing

Si t'i përdorim këto kohë zgjedhimi në anglisht? Present shpreh zakonin, frekuancën, të vërtetën e përgjithshme dhe gjendjen e zakonshme në anglisht. Present Continuous shpreh kryesisht idenë e një veprimi ose aktiviteti që është ende në vazhdim e sipër. Present Perfect shpreh atë që lidhet gjithmonë me të tashmen ose me pasojën e një ngjarjeje. Së fundi, Present Perfect Continuous lidhet me idenë e aktivitetit në kohëzgjatje.

Zgjedhimi i foljes swab në kohët e shkuara

Simple past

 • I swabbed
 • you swabbed
 • he|she|it swabbed
 • we swabbed
 • you swabbed
 • they swabbed

Past continuous

 • I was swabbing
 • you were swabbing
 • he|she|it was swabbing
 • we were swabbing
 • you were swabbing
 • they were swabbing

Past perfect

 • I had swabbed
 • you had swabbed
 • he|she|it had swabbed
 • we had swabbed
 • you had swabbed
 • they had swabbed

Past perfect continuous

 • I had been swabbing
 • you had been swabbing
 • he|she|it had been swabbing
 • we had been swabbing
 • you had been swabbing
 • they had been swabbing

Si i përdorni këto kohë zgjedhiminë anglisht? Simple Past shpreh veprime tashmë të përfunduara që nuk kanë lidhje me të tashmen, veprime ose zakone të së shkuarës. Përdoret shumë shpesh në anglisht. Past Continous nga ana tjetër përdoret për të folur për veprimet e vazhdueshme në të kaluarën ose një veprim të kaluar akoma në progres kur ndodh një veprim tjetër. Past Perfect përdoret për të treguar se veprimi ka ndodhur përpara një veprimi tjetër në të kaluarën. Dhe së fundi, Past Perfect Continuous përdoret për t'iu treguar një veprim të vazhdueshëm në të kaluarën që ka vazhduar deri në momentin e nisjes së një veprimi tjetër të kaluar.

Zgjedhimi foljes swab në kohët e ardhshme

Future

 • I will swab
 • you will swab
 • he|she|it will swab
 • we will swab
 • you will swab
 • they will swab

Future continuous

 • I will be swabbing
 • you will be swabbing
 • he|she|it will be swabbing
 • we will be swabbing
 • you will be swabbing
 • they will be swabbing

Future perfect

 • I will have swabbed
 • you will have swabbed
 • he|she|it will have swabbed
 • we will have swabbed
 • you will have swabbed
 • they will have swabbed

Future perfect continuous

 • I will have been swabbing
 • you will have been swabbing
 • he|she|it will have been swabbing
 • we will have been swabbing
 • you will have been swabbing
 • they will have been swabbing

Si i përdorni këto kohë zgjedhore në anglisht? Future përdoret për të folur për veprime faktike në të ardhmen. Future Continuous përdoret për të folur për gjërat që do të ndodhin në të ardhmen. Future Perfect është një kohë zgjedhore që nuk përdoret shpesh në anglisht, kjo kohë zgjedhore përdoret për të folur për një veprim faktik të ardhshëm përpara një tjetri. Dhe së fundi, Future Perfect Continuous përdoret shumë rrallë, kjo kohë përdoret për të folur për një veprim të ardhshëm në zhvillim dhe para një veprimi tjetër.

Format e ndryshme të pjesëzës në anglisht, për foljen swab

Present participle

 • swabbing

Past participle

 • swabbed

Perfect Participle

 • having swabbed

Imperative në anglisht, për foljen swab

Imperative

 • swab
 • let's swab
 • swab

Zgjedhoni një folje tjetër në anglisht

Folje të tjera të rastësishme për të zbuluar më shumë gjuhën angleze: chisel dupe scend sequence suffer suspect suture swaddle swarm throb varitype