Zgjedhimi i foljes suspect në anglisht në të gjitha kohët

Këtu janë tabelat e zgjedhimit të foljes suspect në anglisht.

Zgjedhimi e foljes suspect në kohën e tashme

Present Tense

 • I suspect
 • you suspect
 • he|she|it suspects
 • we suspect
 • you suspect
 • they suspect

Present Continuous

 • I am suspecting
 • you are suspecting
 • he|she|it is suspecting
 • we are suspecting
 • you are suspecting
 • they are suspecting

Present Perfect

 • I have suspected
 • you have suspected
 • he|she|it has suspected
 • we have suspected
 • you have suspected
 • they have suspected

Present Perfect Continuous

 • I have been suspecting
 • you have been suspecting
 • he|she|it has been suspecting
 • we have been suspecting
 • you have been suspecting
 • they have been suspecting

Si t'i përdorim këto kohë zgjedhimi në anglisht? Present shpreh zakonin, frekuancën, të vërtetën e përgjithshme dhe gjendjen e zakonshme në anglisht. Present Continuous shpreh kryesisht idenë e një veprimi ose aktiviteti që është ende në vazhdim e sipër. Present Perfect shpreh atë që lidhet gjithmonë me të tashmen ose me pasojën e një ngjarjeje. Së fundi, Present Perfect Continuous lidhet me idenë e aktivitetit në kohëzgjatje.

Zgjedhimi i foljes suspect në kohët e shkuara

Simple past

 • I suspected
 • you suspected
 • he|she|it suspected
 • we suspected
 • you suspected
 • they suspected

Past continuous

 • I was suspecting
 • you were suspecting
 • he|she|it was suspecting
 • we were suspecting
 • you were suspecting
 • they were suspecting

Past perfect

 • I had suspected
 • you had suspected
 • he|she|it had suspected
 • we had suspected
 • you had suspected
 • they had suspected

Past perfect continuous

 • I had been suspecting
 • you had been suspecting
 • he|she|it had been suspecting
 • we had been suspecting
 • you had been suspecting
 • they had been suspecting

Si i përdorni këto kohë zgjedhiminë anglisht? Simple Past shpreh veprime tashmë të përfunduara që nuk kanë lidhje me të tashmen, veprime ose zakone të së shkuarës. Përdoret shumë shpesh në anglisht. Past Continous nga ana tjetër përdoret për të folur për veprimet e vazhdueshme në të kaluarën ose një veprim të kaluar akoma në progres kur ndodh një veprim tjetër. Past Perfect përdoret për të treguar se veprimi ka ndodhur përpara një veprimi tjetër në të kaluarën. Dhe së fundi, Past Perfect Continuous përdoret për t'iu treguar një veprim të vazhdueshëm në të kaluarën që ka vazhduar deri në momentin e nisjes së një veprimi tjetër të kaluar.

Zgjedhimi foljes suspect në kohët e ardhshme

Future

 • I will suspect
 • you will suspect
 • he|she|it will suspect
 • we will suspect
 • you will suspect
 • they will suspect

Future continuous

 • I will be suspecting
 • you will be suspecting
 • he|she|it will be suspecting
 • we will be suspecting
 • you will be suspecting
 • they will be suspecting

Future perfect

 • I will have suspected
 • you will have suspected
 • he|she|it will have suspected
 • we will have suspected
 • you will have suspected
 • they will have suspected

Future perfect continuous

 • I will have been suspecting
 • you will have been suspecting
 • he|she|it will have been suspecting
 • we will have been suspecting
 • you will have been suspecting
 • they will have been suspecting

Si i përdorni këto kohë zgjedhore në anglisht? Future përdoret për të folur për veprime faktike në të ardhmen. Future Continuous përdoret për të folur për gjërat që do të ndodhin në të ardhmen. Future Perfect është një kohë zgjedhore që nuk përdoret shpesh në anglisht, kjo kohë zgjedhore përdoret për të folur për një veprim faktik të ardhshëm përpara një tjetri. Dhe së fundi, Future Perfect Continuous përdoret shumë rrallë, kjo kohë përdoret për të folur për një veprim të ardhshëm në zhvillim dhe para një veprimi tjetër.

Format e ndryshme të pjesëzës në anglisht, për foljen suspect

Present participle

 • suspecting

Past participle

 • suspected

Perfect Participle

 • having suspected

Imperative në anglisht, për foljen suspect

Imperative

 • suspect
 • let's suspect
 • suspect

Zgjedhoni një folje tjetër në anglisht

Folje të tjera të rastësishme për të zbuluar më shumë gjuhën angleze: chine dummy scarify sentence succour surprise survive suspend swage thrash vanish