Zgjedhimi i foljes survey në anglisht në të gjitha kohët

Këtu janë tabelat e zgjedhimit të foljes survey në anglisht.

Zgjedhimi e foljes survey në kohën e tashme

Present Tense

 • I survey
 • you survey
 • he|she|it surveys
 • we survey
 • you survey
 • they survey

Present Continuous

 • I am surveying
 • you are surveying
 • he|she|it is surveying
 • we are surveying
 • you are surveying
 • they are surveying

Present Perfect

 • I have surveyed
 • you have surveyed
 • he|she|it has surveyed
 • we have surveyed
 • you have surveyed
 • they have surveyed

Present Perfect Continuous

 • I have been surveying
 • you have been surveying
 • he|she|it has been surveying
 • we have been surveying
 • you have been surveying
 • they have been surveying

Si t'i përdorim këto kohë zgjedhimi në anglisht? Present shpreh zakonin, frekuancën, të vërtetën e përgjithshme dhe gjendjen e zakonshme në anglisht. Present Continuous shpreh kryesisht idenë e një veprimi ose aktiviteti që është ende në vazhdim e sipër. Present Perfect shpreh atë që lidhet gjithmonë me të tashmen ose me pasojën e një ngjarjeje. Së fundi, Present Perfect Continuous lidhet me idenë e aktivitetit në kohëzgjatje.

Zgjedhimi i foljes survey në kohët e shkuara

Simple past

 • I surveyed
 • you surveyed
 • he|she|it surveyed
 • we surveyed
 • you surveyed
 • they surveyed

Past continuous

 • I was surveying
 • you were surveying
 • he|she|it was surveying
 • we were surveying
 • you were surveying
 • they were surveying

Past perfect

 • I had surveyed
 • you had surveyed
 • he|she|it had surveyed
 • we had surveyed
 • you had surveyed
 • they had surveyed

Past perfect continuous

 • I had been surveying
 • you had been surveying
 • he|she|it had been surveying
 • we had been surveying
 • you had been surveying
 • they had been surveying

Si i përdorni këto kohë zgjedhiminë anglisht? Simple Past shpreh veprime tashmë të përfunduara që nuk kanë lidhje me të tashmen, veprime ose zakone të së shkuarës. Përdoret shumë shpesh në anglisht. Past Continous nga ana tjetër përdoret për të folur për veprimet e vazhdueshme në të kaluarën ose një veprim të kaluar akoma në progres kur ndodh një veprim tjetër. Past Perfect përdoret për të treguar se veprimi ka ndodhur përpara një veprimi tjetër në të kaluarën. Dhe së fundi, Past Perfect Continuous përdoret për t'iu treguar një veprim të vazhdueshëm në të kaluarën që ka vazhduar deri në momentin e nisjes së një veprimi tjetër të kaluar.

Zgjedhimi foljes survey në kohët e ardhshme

Future

 • I will survey
 • you will survey
 • he|she|it will survey
 • we will survey
 • you will survey
 • they will survey

Future continuous

 • I will be surveying
 • you will be surveying
 • he|she|it will be surveying
 • we will be surveying
 • you will be surveying
 • they will be surveying

Future perfect

 • I will have surveyed
 • you will have surveyed
 • he|she|it will have surveyed
 • we will have surveyed
 • you will have surveyed
 • they will have surveyed

Future perfect continuous

 • I will have been surveying
 • you will have been surveying
 • he|she|it will have been surveying
 • we will have been surveying
 • you will have been surveying
 • they will have been surveying

Si i përdorni këto kohë zgjedhore në anglisht? Future përdoret për të folur për veprime faktike në të ardhmen. Future Continuous përdoret për të folur për gjërat që do të ndodhin në të ardhmen. Future Perfect është një kohë zgjedhore që nuk përdoret shpesh në anglisht, kjo kohë zgjedhore përdoret për të folur për një veprim faktik të ardhshëm përpara një tjetri. Dhe së fundi, Future Perfect Continuous përdoret shumë rrallë, kjo kohë përdoret për të folur për një veprim të ardhshëm në zhvillim dhe para një veprimi tjetër.

Format e ndryshme të pjesëzës në anglisht, për foljen survey

Present participle

 • surveying

Past participle

 • surveyed

Perfect Participle

 • having surveyed

Imperative në anglisht, për foljen survey

Imperative

 • survey
 • let's survey
 • survey

Zgjedhoni një folje tjetër në anglisht

Folje të tjera të rastësishme për të zbuluar më shumë gjuhën angleze: chime dumbfound scare sensitise subvert surpass surtax survive swaddle thole vandalise