Zgjedhimi i foljes suck në anglisht në të gjitha kohët

Këtu janë tabelat e zgjedhimit të foljes suck në anglisht.

Zgjedhimi e foljes suck në kohën e tashme

Present Tense

 • I suck
 • you suck
 • he|she|it sucks
 • we suck
 • you suck
 • they suck

Present Continuous

 • I am sucking
 • you are sucking
 • he|she|it is sucking
 • we are sucking
 • you are sucking
 • they are sucking

Present Perfect

 • I have sucked
 • you have sucked
 • he|she|it has sucked
 • we have sucked
 • you have sucked
 • they have sucked

Present Perfect Continuous

 • I have been sucking
 • you have been sucking
 • he|she|it has been sucking
 • we have been sucking
 • you have been sucking
 • they have been sucking

Si t'i përdorim këto kohë zgjedhimi në anglisht? Present shpreh zakonin, frekuancën, të vërtetën e përgjithshme dhe gjendjen e zakonshme në anglisht. Present Continuous shpreh kryesisht idenë e një veprimi ose aktiviteti që është ende në vazhdim e sipër. Present Perfect shpreh atë që lidhet gjithmonë me të tashmen ose me pasojën e një ngjarjeje. Së fundi, Present Perfect Continuous lidhet me idenë e aktivitetit në kohëzgjatje.

Zgjedhimi i foljes suck në kohët e shkuara

Simple past

 • I sucked
 • you sucked
 • he|she|it sucked
 • we sucked
 • you sucked
 • they sucked

Past continuous

 • I was sucking
 • you were sucking
 • he|she|it was sucking
 • we were sucking
 • you were sucking
 • they were sucking

Past perfect

 • I had sucked
 • you had sucked
 • he|she|it had sucked
 • we had sucked
 • you had sucked
 • they had sucked

Past perfect continuous

 • I had been sucking
 • you had been sucking
 • he|she|it had been sucking
 • we had been sucking
 • you had been sucking
 • they had been sucking

Si i përdorni këto kohë zgjedhiminë anglisht? Simple Past shpreh veprime tashmë të përfunduara që nuk kanë lidhje me të tashmen, veprime ose zakone të së shkuarës. Përdoret shumë shpesh në anglisht. Past Continous nga ana tjetër përdoret për të folur për veprimet e vazhdueshme në të kaluarën ose një veprim të kaluar akoma në progres kur ndodh një veprim tjetër. Past Perfect përdoret për të treguar se veprimi ka ndodhur përpara një veprimi tjetër në të kaluarën. Dhe së fundi, Past Perfect Continuous përdoret për t'iu treguar një veprim të vazhdueshëm në të kaluarën që ka vazhduar deri në momentin e nisjes së një veprimi tjetër të kaluar.

Zgjedhimi foljes suck në kohët e ardhshme

Future

 • I will suck
 • you will suck
 • he|she|it will suck
 • we will suck
 • you will suck
 • they will suck

Future continuous

 • I will be sucking
 • you will be sucking
 • he|she|it will be sucking
 • we will be sucking
 • you will be sucking
 • they will be sucking

Future perfect

 • I will have sucked
 • you will have sucked
 • he|she|it will have sucked
 • we will have sucked
 • you will have sucked
 • they will have sucked

Future perfect continuous

 • I will have been sucking
 • you will have been sucking
 • he|she|it will have been sucking
 • we will have been sucking
 • you will have been sucking
 • they will have been sucking

Si i përdorni këto kohë zgjedhore në anglisht? Future përdoret për të folur për veprime faktike në të ardhmen. Future Continuous përdoret për të folur për gjërat që do të ndodhin në të ardhmen. Future Perfect është një kohë zgjedhore që nuk përdoret shpesh në anglisht, kjo kohë zgjedhore përdoret për të folur për një veprim faktik të ardhshëm përpara një tjetri. Dhe së fundi, Future Perfect Continuous përdoret shumë rrallë, kjo kohë përdoret për të folur për një veprim të ardhshëm në zhvillim dhe para një veprimi tjetër.

Format e ndryshme të pjesëzës në anglisht, për foljen suck

Present participle

 • sucking

Past participle

 • sucked

Perfect Participle

 • having sucked

Imperative në anglisht, për foljen suck

Imperative

 • suck
 • let's suck
 • suck

Zgjedhoni një folje tjetër në anglisht

Folje të tjera të rastësishme për të zbuluar më shumë gjuhën angleze: centralise doublecross ruralize scrimshank strike suburbanize succuss sucker suffuse tawse unsubscribe