Zgjedhimi i foljes succuss në anglisht në të gjitha kohët

Këtu janë tabelat e zgjedhimit të foljes succuss në anglisht.

Zgjedhimi e foljes succuss në kohën e tashme

Present Tense

 • I succuss
 • you succuss
 • he|she|it succusses
 • we succuss
 • you succuss
 • they succuss

Present Continuous

 • I am succussing
 • you are succussing
 • he|she|it is succussing
 • we are succussing
 • you are succussing
 • they are succussing

Present Perfect

 • I have succussed
 • you have succussed
 • he|she|it has succussed
 • we have succussed
 • you have succussed
 • they have succussed

Present Perfect Continuous

 • I have been succussing
 • you have been succussing
 • he|she|it has been succussing
 • we have been succussing
 • you have been succussing
 • they have been succussing

Si t'i përdorim këto kohë zgjedhimi në anglisht? Present shpreh zakonin, frekuancën, të vërtetën e përgjithshme dhe gjendjen e zakonshme në anglisht. Present Continuous shpreh kryesisht idenë e një veprimi ose aktiviteti që është ende në vazhdim e sipër. Present Perfect shpreh atë që lidhet gjithmonë me të tashmen ose me pasojën e një ngjarjeje. Së fundi, Present Perfect Continuous lidhet me idenë e aktivitetit në kohëzgjatje.

Zgjedhimi i foljes succuss në kohët e shkuara

Simple past

 • I succussed
 • you succussed
 • he|she|it succussed
 • we succussed
 • you succussed
 • they succussed

Past continuous

 • I was succussing
 • you were succussing
 • he|she|it was succussing
 • we were succussing
 • you were succussing
 • they were succussing

Past perfect

 • I had succussed
 • you had succussed
 • he|she|it had succussed
 • we had succussed
 • you had succussed
 • they had succussed

Past perfect continuous

 • I had been succussing
 • you had been succussing
 • he|she|it had been succussing
 • we had been succussing
 • you had been succussing
 • they had been succussing

Si i përdorni këto kohë zgjedhiminë anglisht? Simple Past shpreh veprime tashmë të përfunduara që nuk kanë lidhje me të tashmen, veprime ose zakone të së shkuarës. Përdoret shumë shpesh në anglisht. Past Continous nga ana tjetër përdoret për të folur për veprimet e vazhdueshme në të kaluarën ose një veprim të kaluar akoma në progres kur ndodh një veprim tjetër. Past Perfect përdoret për të treguar se veprimi ka ndodhur përpara një veprimi tjetër në të kaluarën. Dhe së fundi, Past Perfect Continuous përdoret për t'iu treguar një veprim të vazhdueshëm në të kaluarën që ka vazhduar deri në momentin e nisjes së një veprimi tjetër të kaluar.

Zgjedhimi foljes succuss në kohët e ardhshme

Future

 • I will succuss
 • you will succuss
 • he|she|it will succuss
 • we will succuss
 • you will succuss
 • they will succuss

Future continuous

 • I will be succussing
 • you will be succussing
 • he|she|it will be succussing
 • we will be succussing
 • you will be succussing
 • they will be succussing

Future perfect

 • I will have succussed
 • you will have succussed
 • he|she|it will have succussed
 • we will have succussed
 • you will have succussed
 • they will have succussed

Future perfect continuous

 • I will have been succussing
 • you will have been succussing
 • he|she|it will have been succussing
 • we will have been succussing
 • you will have been succussing
 • they will have been succussing

Si i përdorni këto kohë zgjedhore në anglisht? Future përdoret për të folur për veprime faktike në të ardhmen. Future Continuous përdoret për të folur për gjërat që do të ndodhin në të ardhmen. Future Perfect është një kohë zgjedhore që nuk përdoret shpesh në anglisht, kjo kohë zgjedhore përdoret për të folur për një veprim faktik të ardhshëm përpara një tjetri. Dhe së fundi, Future Perfect Continuous përdoret shumë rrallë, kjo kohë përdoret për të folur për një veprim të ardhshëm në zhvillim dhe para një veprimi tjetër.

Format e ndryshme të pjesëzës në anglisht, për foljen succuss

Present participle

 • succussing

Past participle

 • succussed

Perfect Participle

 • having succussed

Imperative në anglisht, për foljen succuss

Imperative

 • succuss
 • let's succuss
 • succuss

Zgjedhoni një folje tjetër në anglisht

Folje të tjera të rastësishme për të zbuluar më shumë gjuhën angleze: censure doubleclick rupture scrimp stridulate subtract succumb suck suffumigate taw unstring