Zgjedhimi i foljes subtitle në anglisht në të gjitha kohët

Këtu janë tabelat e zgjedhimit të foljes subtitle në anglisht.

Zgjedhimi e foljes subtitle në kohën e tashme

Present Tense

 • I subtitle
 • you subtitle
 • he|she|it subtitles
 • we subtitle
 • you subtitle
 • they subtitle

Present Continuous

 • I am subtitling
 • you are subtitling
 • he|she|it is subtitling
 • we are subtitling
 • you are subtitling
 • they are subtitling

Present Perfect

 • I have subtitled
 • you have subtitled
 • he|she|it has subtitled
 • we have subtitled
 • you have subtitled
 • they have subtitled

Present Perfect Continuous

 • I have been subtitling
 • you have been subtitling
 • he|she|it has been subtitling
 • we have been subtitling
 • you have been subtitling
 • they have been subtitling

Si t'i përdorim këto kohë zgjedhimi në anglisht? Present shpreh zakonin, frekuancën, të vërtetën e përgjithshme dhe gjendjen e zakonshme në anglisht. Present Continuous shpreh kryesisht idenë e një veprimi ose aktiviteti që është ende në vazhdim e sipër. Present Perfect shpreh atë që lidhet gjithmonë me të tashmen ose me pasojën e një ngjarjeje. Së fundi, Present Perfect Continuous lidhet me idenë e aktivitetit në kohëzgjatje.

Zgjedhimi i foljes subtitle në kohët e shkuara

Simple past

 • I subtitled
 • you subtitled
 • he|she|it subtitled
 • we subtitled
 • you subtitled
 • they subtitled

Past continuous

 • I was subtitling
 • you were subtitling
 • he|she|it was subtitling
 • we were subtitling
 • you were subtitling
 • they were subtitling

Past perfect

 • I had subtitled
 • you had subtitled
 • he|she|it had subtitled
 • we had subtitled
 • you had subtitled
 • they had subtitled

Past perfect continuous

 • I had been subtitling
 • you had been subtitling
 • he|she|it had been subtitling
 • we had been subtitling
 • you had been subtitling
 • they had been subtitling

Si i përdorni këto kohë zgjedhiminë anglisht? Simple Past shpreh veprime tashmë të përfunduara që nuk kanë lidhje me të tashmen, veprime ose zakone të së shkuarës. Përdoret shumë shpesh në anglisht. Past Continous nga ana tjetër përdoret për të folur për veprimet e vazhdueshme në të kaluarën ose një veprim të kaluar akoma në progres kur ndodh një veprim tjetër. Past Perfect përdoret për të treguar se veprimi ka ndodhur përpara një veprimi tjetër në të kaluarën. Dhe së fundi, Past Perfect Continuous përdoret për t'iu treguar një veprim të vazhdueshëm në të kaluarën që ka vazhduar deri në momentin e nisjes së një veprimi tjetër të kaluar.

Zgjedhimi foljes subtitle në kohët e ardhshme

Future

 • I will subtitle
 • you will subtitle
 • he|she|it will subtitle
 • we will subtitle
 • you will subtitle
 • they will subtitle

Future continuous

 • I will be subtitling
 • you will be subtitling
 • he|she|it will be subtitling
 • we will be subtitling
 • you will be subtitling
 • they will be subtitling

Future perfect

 • I will have subtitled
 • you will have subtitled
 • he|she|it will have subtitled
 • we will have subtitled
 • you will have subtitled
 • they will have subtitled

Future perfect continuous

 • I will have been subtitling
 • you will have been subtitling
 • he|she|it will have been subtitling
 • we will have been subtitling
 • you will have been subtitling
 • they will have been subtitling

Si i përdorni këto kohë zgjedhore në anglisht? Future përdoret për të folur për veprime faktike në të ardhmen. Future Continuous përdoret për të folur për gjërat që do të ndodhin në të ardhmen. Future Perfect është një kohë zgjedhore që nuk përdoret shpesh në anglisht, kjo kohë zgjedhore përdoret për të folur për një veprim faktik të ardhshëm përpara një tjetri. Dhe së fundi, Future Perfect Continuous përdoret shumë rrallë, kjo kohë përdoret për të folur për një veprim të ardhshëm në zhvillim dhe para një veprimi tjetër.

Format e ndryshme të pjesëzës në anglisht, për foljen subtitle

Present participle

 • subtitling

Past participle

 • subtitled

Perfect Participle

 • having subtitled

Imperative në anglisht, për foljen subtitle

Imperative

 • subtitle
 • let's subtitle
 • subtitle

Zgjedhoni një folje tjetër në anglisht

Folje të tjera të rastësishme për të zbuluar më shumë gjuhën angleze: caway double-dip ruggedize scream streamline substantiate subtilize subtotal suck taste unsnap